Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد عرب اول با اشاره به نگاه آمایشی به توسعه و تکمیل پروژه های حوزه منابع آب و حمل و نقل گفت: در سال 99 رشد اعتبارات در بخش راه و ترانزیت از منابعی که در شورای برنامه‌ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان تقسیم و توزیع می‌شود، در برخی پروژه ها حدود 300 درصد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد عرب اول، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: بنای توزیع اعتبارات در سال 99 بر اساس مطالعات آمایش استان است، در این مطالعات خروجی به ما نشان داد که برای ارتقاء و توسعه شاخص‌های استان سیستان و بلوچستان به چهار فصل آب، راه، انرژی و عمران شهری و روستایی را به صورت ویژه توجه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بنابراین در توزیع اعتبارات 99 با همین نگاه و رویکرد پیش رفتیم که البته این اقدام به معنای این نیست که سایر فصول را نادیده گرفته باشیم، دیگر بخش ها هم تقویت شد، اما اعتبارات این چهار فصل نسبت به سال های گذشته، بیشتر بود.

این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین به سازمان برنامه بودجه کشور متعهد شدیم که به پروژه‌هایی که امکان بهره برداری از آن تا پایان سال 99 وجود دارد، به لحاظ تأمین اعتبار و تخصیص آن به صورت کامل و ویژه بپردازیم، بنابراین نسبت به تکمیل 50 پروژه خاص در بخش‌های مختلف تعهد دادیم که قطعا به اتمام برسانیم.

وی افزود: برای این پروژه ها حدود 127 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که تا این لحظه ۸۲ میلیارد تومان تخصیص یافته و مابقی نیز تا پایان آذرماه به صورت صد در صد در اختیار دستگاه های اجرایی قرار می گیرد.

عرب اول اضافه کرد: این پروژه ها به حوزه ورزش و جوانان، منابع آب، مجتمع‌های آب روستایی، راه های روستایی و کشاورزی مربوط می شود که بخش عمده‌ای از 44 پروژه مصوب اقتصاد مقاومتی استان مربوط به بخش کشاورزی است که اعتبار آن از منابعی که در شورای برنامه‌ریزی به تصویب می رسد، تامین اعتبار می شود.

به گفته وی، در سال 99 رشد اعتبارات در حوزه راه و ترانزیت از منابعی که در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تقسیم و توزیع شد، در برخی از پروژه ها حدود 300 درصد بود، همچنین وزارتخانه مربوطه با رویکرد استان همسو شد و از محل منابع ملی هم به این بخش کمک قابل ملاحظه ای نمود، در این راستا رشد اعتباری قابل ملاحظه‌ای در بخش توسعه راه‌ها به عمل آمد.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان اذعان کرد: خوشبختانه این اتفاق در سال 99 افتاد، به گونه ای که لایحه بودجه امسال با 98 قابل قیاس نیست چراکه رشد 300 درصدی اعتباری در برخی راه ها داشتیم که از جمله آن می توان به بزرگراه زابل – زاهدان،  بزرگراه میرجاوه – زاهدان و بم ، بزرگراه زاهدان - خاش اشاره کرد.

وی تاکید کرد: در سال 1400 هم همان مسیری که در سال 99 طی کردیم برای تقسیم و توزیع اعتبارات پیش خواهیم گرفت، به بخش های زیربنایی استان که می تواند در توسعه شاخص‌ها موثر باشد، نگاه ویژه خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان برنامه ریزی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۴۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین از تخصیص ۴۳۵ میلیارد تومان اعتبار نقدی برای اجرای طرح‌های حوزه آب این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، منصور ستوده بعدازظهر امروز -پنج‌شنبه ششم اردیبهشت- در جمع فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات و سازمان‌های حوزه شهید بهشتی استان قزوین اظهار کرد: شرکت آب منطقه‌ای یک شرکت ۱۰۰ درصد دولتی است و حاکمیت آب را در استان به عهده دارد.

وی اضافه کرد: یکی از وظایف این شرکت تأمین آب از طریق اجرای طرح‌های توسعه منابع آب از جمله احداث سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و خطوط آبرسانی است. مطالعات آبخوان دشت قزوین و همچنین حفظ و حراست از منابع آبی که شامل چاه‌ها، چشمه‌ها، قنوات، رودخانه‌ها و تأسیسات آبی می‌شود، از دیگر وظایف مهم و کلیدی شرکت آب منطقه‌ای به حساب می‌آید.

تکمیل آب‌رسانی از سد طالقان ۱۰ همت بودجه نیاز دارد

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای قزوین با بیان اینکه چند طرح ملی مهم در استان توسط این شرکت در حال اجرا است، گفت: برای شمال و جنوب استان قزوین موضوع تأمین آب شرب و کشاورزی را برای افق ۲۰-۳۰ ساله ترسیم کرده‌ایم و امیدواریم با اجرای این طرح‌ها بتوانیم استان را در تأمین آب شرب بیمه کنیم.

ستوده ادامه داد: یکی از این طرح‌های مهم آبرسانی از سد طالقان به شهرها و روستاهای استان است که اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است. فاز نخست این طرح با هدف تأمین آب شرب باکیفیت و پایدار برای شهرستان آبیک انجام شده و فاز دوم آن هم در دست اجرا قرار دارد.

وی از اتمام طرح ساخت سد مخزنی نهب خبر داد و گفت: سد شهید لشگری نهب پروژه دیگری است که با حجم مخزن ۱۲۰ میلیون مترمکعب و با اعتباری بالغ بر ۱,۲۰۰ میلیارد تومان عملیات اجرایی آن در سال گذشته به اتمام رسیده و هم اکنون آماده افتتاح است.

دبیر شورای حفاظت از منابع آب استان قزوین با اشاره به وجود یک شبکه آبیاری مدرن در پایین‌دست این سد افزود: طول کانال اصلی این شبکه ۲۵ کیلومتر و طول کانالهای درجه یک و دوم آن ۹۰ کیلومتر است که ۷ کیلومتر ابتدایی کانال اصلی تکمیل و در حال بهره برداری است.

پیشرفت ۸۵ درصدی ساخت سد بالاخانلو

ستوده همچنین به وضعیت احداث سد بالاخانلو اشاره کرد و گفت: سد بالاخانلو با ظرفیت ۳۸.۵ میلیون مترمکعب جهت تأمین بخشی از نیاز آب شرب ۵ شهر و ۳۰ روستای جنوب استان نیز بر روی رودخانه حاجی عرب در دست احداث است، اعتبار مورد نیاز این طرح بالغ بر ۱,۲۰۰ میلیارد تومان است و در حال حاضر نیز از پیشرفت فیزیکی حدود ۸۵ درصدی برخوردار است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های به عمل آمده و مساعدت وزیر نیرو امسال ۴۳۵ میلیارد اعتبار نقدی برای پروژه‌های حوزه آب استان قزوین تخصیص داده شده است.

کد خبر 747912

دیگر خبرها

  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین