Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-09@02:09:42 GMT

قیمت جهانی نفت

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۴۹۷۳

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۱ سنت معادل ۰.۷۱ درصد افزایش به ۴۴ دلار و ۱۳ سنت رسید.

به دنبال احتمال تمدید توافق کاهش تولید گروه اوپک پلاس حداقل برای یک دوره سه ماهه و در حالی که خبرهای امیدوارکننده در مورد ساخت واکسن کرونا موجب تقویت احساس سرمایه گذاران شده است، قیمت نفت در بازارهای جهانی امروز شاهد افزایش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 31 سنت معادل 0.71 درصد افزایش به 44 دلار و 13 سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم امروز برای تحویل در ماه دسامبر با 23 سنت معادل 0.56 درصد رشد به 41 دلار و 57 سنت رسید.
پس از آنکه شرکت مادرنا اعلام کرد واکسن آزمایشی این شرکت تا 94.5 درصد در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا موثر بوده است، شاخص ها در بازارهای بورس شاهد افزایش بود. این در حالی است که شرکت فایزر در هفته گذشته از موفقیت بیش از 90 درصدی واکسن خود خبر داده بود.
استفن اینز تحلیلگر بازارهای مالی در موسسه آکسی تریدر در یادداشتی نوشت: «اگر بخواهیم در مورد ترمیم اقتصادی به ویژه از زاویه بازار نفت سخن بگوییم... با توجه به تولید واکسن های کرونا با میزان تاثیرگذاری بالا، احتمال زیادی وجود دارد که در اواخر سال 2021 شاهد بازگشت تحرک اقتصادی به نزدیکی پیش از دوره کرونا باشیم.»
گروه اوپک پلاس متشکل از سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش از جمله روسیه قرار است امروز در نشست کمیته وزارتی تغییراتی را در مورد میزان سهمیه تولید اعضا آماده کنند تا در نشست وزرای کشورهای عضو در اواخر ماه نوامبر ارائه گردد.

برچسب ها: نفت ، قیمت جهانی نفت ، بشکه نفت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Km3

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نفت قیمت جهانی نفت بشکه نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۴۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد