Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان ارکانی با اشاره به جلسه شب گذشته اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با نمایندگان دولت درخصوص تاأمین منابع طرح یارانه کالاهای اساسی گفت: در این جلسه نمایندگان بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و... حضور داشتند و درباره زوایای مختلف منابع قابل‌اتکا برای پرداخت یارانه کالاهای اساسی بحث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این نماینده مجلس، در جلسه اخیر کمیسیون پیشنهادات جدید مجلس درخصوص تغییر نرخ ارز محاسباتی در گمرک و همچنین افزایش مالیات و عوارض تراکنشهای با رقم بالا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود، متأسفانه نمایندگان دولت تأکید داشتند در طرح مجلس رقم قابل‌توجهی از محل افزایش عوارض تراکنش‌ها به‌دست نخواهد آمد که البته این موضوع از سوی نمایندگان تأیید نشد، اما بررسی‌ها در این حوزه ادامه خواهد داشت.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طی یکی دو روز آینده منابع مربوط به طرح یارانه کالاهای اساسی پخته‌تر خواهد شد؛ اما تأکید اصلی روی واگذاری اموال و دارایی‌های مازاد دولت است.

ارکانی ادامه داد: به هر حال دولت باید اموال و دارایی‌های مازاد خود را واگذار کند و درآمد حاصل نیز در اختیار عموم مردم قرار گیرد. در روزهای آینده نیز طرح مجلس در این حوزه تکمیل و نتایج آن اعلام و در صحن مجلس تصویب خواهد شد.

مکاتبه دیوان محاسبات و افشای رشد 183درصدی درآمد دولت از محل واگذاری اموال مازاد

دیوان محاسبات در مکاتبه‌ای رسمی به رئیس کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کرده است که از محل ردیف‌های درآمدی مربوط به واگذاری شرکتهای دولتی و فروش اموال و دارایی‌های مازاد دولتی حدود 22هزار میلیارد تومان درآمد مازاد کسب شده است؛ بر این اساس درآمد کسب‌شده از محل ردیف‌های مذکور نسبت به سقف مصوب بودجه حدود 183درصد رشد داشته است.

به‌گفته این نماینده مجلس، کلیه ارقام و اعداد اعلام‌شده از سوی دیوان محاسبات از اطلاعات خزانه‌داری کشور است؛ اما داده‌های سازمان برنامه بیشتر موارد تخمینی است و اعتبار کمتری دارد.

درآمد 40هزار میلیارد تومانی از محل واگذاری سهام دولت مازاد بر سقف بودجه امسال

ارکانی با اشاره به آخرین توافقات کمیسیون برنامه و بودجه برای مشخص شدن محل منابع طرح یارانه کالاهای اساسی گفت: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شد از وصول اقساط سهام دولت به میزان 2800میلیارد تومان درآمد ایجاد می‌شود.

همچنین از محل واگذاری ای‌تی‌اف پالایش مربوط به سهام 4 پالایشگاه بزرگ در بورس حدود 18هزار میلیارد تومان و از واگذاری باقی‌مانده سهام شرکتهای صنعتی 12هزار میلیارد درآمد و منابع جدید و فراتر از بودجه 1399 کسب خواهد شد.

لازم به ذکر است از واگذاری باقی‌مانده سهام بانکها و بیمه‌ها نیز حدود 7هزار میلیارد تومان درآمد ایجاد می‌شود که جمع همه این موارد نزدیک به 39هزار و 800میلیارد تومان است. بر این اساس تأکید شد 30هزار میلیارد تومان از این منابع برای طرح یارانه کالاهای اساسی اختصاص یابد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بانک مرکزی مجلس یارانه کالاهای اساسی بانک مرکزی مجلس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی یارانه کالاهای اساسی طرح اصلاح ساختار بودجه طرح یارانه کالاهای اساسی کمیسیون برنامه و بودجه میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟

جلسه نوبت عصر امروز مجلس به دلیل به حد نصاب نرسیدن تشکیل نشد که اسامی ۳۵ نماینده غایب یا متاخر توسط یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس قرائت شد.

به گزارش ایسنا، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آن‌ها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • اولین واکنش دولت رئیسی به ضرب الاجل اقتصادی قالیباف