Web Analytics Made Easy - Statcounter

شعری به نام آتش در نیستان است که برخی گویند شاعر آن مولانا است برخی دیگر گویند مجذوب تبریزی آن را سروده و حتی برخی آن را به دیگران نسبت داده‌اند، اما محتوای آن مهم است. خبرگزاری میزان- محمد صفری روزنامه نگار در یادداشتی برای خبرگزاری میزان نوشت: شعر آتش در نیستان آنگونه که وجود دارد از برای مجذوب تبریزی است که برخی خوانندگان آوای سنتی نیز آن را خوانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیتی دارد با این شرح که سروده
«مرد را دردی اگر باشد خوش است
درد بی دردی علاجش آتش است»
و این بیت شعر در کنار رفتاری که از یک فرد سرزده تضادی شد تا به آن موضوع بپردازیم.
فیلمی از یک جوان پولدار بی درد مرفه کاخ نشین در شبکه‌های مجازی منتشر شده که البته خود او آن را نشر داده است.
در تصاویری که این جوان منتشر کرده نشان داده می‌شود که او در خودروی لاکچری‌اش نشسته و از دو کودک کار درخواست می‌کند در ازای پولی که به آن‌ها داده است برایش برقصند و برای پول بیشتر شلوارهایشان را پایین بکشند!
اقدام این جوان که شاید نتوان نام آن را انسان گذاشت، بازتاب‌های گسترده‌ای در میان افکار عمومی داشته که باعث شد تا پلیس وارد عمل شده و او را بازداشت کند.
تصور می‌کنید که چنین فردی چرا دست به این کار غیر اخلاقی بلکه ضد اخلاقی زده است؟
قطعاً رفتار‌های چنین افرادی که از نظر مالی و امکانات مادی در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارند، به خاطر بی دردی است.
بی دردی در زمینه‌های مالی و رفاه، بی دردی مزمن را به همراه دارد که برخی از افراد دچار آن می‌شوند و از خود رفتار‌هایی بروز می‌دهند که خارج از عرف، غیر اخلاقی و ناهنجار است.
کسی که چند کودک کار را که در خیابان مشغول تمیز کردن شیشه‌های خودرو‌ها هستند یا از سطل زباله‌ها، مواد پلاستیکی بازیافتی را جمع آوری می‌کنند، وادار به چنان کاری می‌کند تا پولی به آن‌ها بدهد، بویی از انسانیت نبرده و دچار درد بی دردی شدید است.
چنین افرادی در جوامع کم نیستند و در ایران نیز دیده می‌شوند، نمونه آن همین جوانی که نام و عکس‌اش در رسانه‌ها منتشر شده و خود را بر سر زبان‌ها انداخته، اما این شهرت باعث بدنامی و نفرت از او است.
هر انسانی که رفتار او را با آن چند کودک کار دیده و به تماشا نشسته، مغموم و دل شکسته از رفتار آن جوان شده است.
هیچ نمونه‌ای از حمایت افراد جامعه از رفتار آن جوان نسبت به دو کودک کار یافت نمی‌شود، چرا که در فرهنگ ایرانی اسلامی چنین اقداماتی نفرت انگیز است و نکوهیده، اگر فردی، چون آن جوان ناهنجار دست به چنان کاری زده است، سبک زندگی او در شرایط بسیار مرفه و لاکچری است که باعث می‌شود افرادی مانند او دست به چنین کار‌های زشتی بزنند و انسانیت انسان را لگد مال کنند در حالی که آن کودکان، قطعاً محصول بالا رفتن آن جوان و امثال او از شانه‌های فقرا هستند.
آن جوان با نام «س خ» درد آن کودکان را نمی‌داند، لحظه‌ای شرایط زندگی آن را درک نکرده و نچشیده است، برای چنین افرادی حیات پیرامونی مهم نیست و تنها خود را می‌بینند حتی اگر ابراز شرمندگی هم کنند و عذرخواهی، باز هم در قاموس آن‌ها خوی اشرافیگری، رفاه، خود بزرگ بینی و ذلیل دانستن دیگرانی که مانند آن‌ها نیستند وجود دارد.
کودکان کار خود اسیر باند‌هایی هستند که از آن‌ها کسب درآمد می‌کنند و از صبح تا شب را مشغول کار تا شاید در آخر شب رقمی از درآمد خود را دریافت کنند و برای امرار معاش خانواده خرج کنند.
گویا درد و رنج کودکان کار تنها زجر کار کردن در این شرایط سخت و دشوار نیست، بلکه باید از سوی برخی انسان نما‌ها نیز شکنجه شوند تا اندکی پول کف دست آن‌ها بگذارند!‌ای کاش این جوان بجای آن که رفتار ناهنجار و ناشایستی که با آن کودکان داشت، بر عکس آن را انجام داده و فیلم آن را در فضای مجازی منتشر کرده بود.
اگر او با توجه به جایگاه مالی که دارد و با آن خودروی گرانقیمت، پیاده می‌شد، با مهربانی با آن کودکان رفتار می‌کرد و کمکی به حال آن‌ها می‌نمود و سپس فیلم آن را در فضای مجازی منتشر می‌کرد، قطعاً واکنش‌ها نسبت به این رفتار بسیار مثبت و قابل قبول بود.
هر چند تظاهر نیز با واکنش‌های منفی روبرو خواهد شد، اما هیچگاه چنین نفرتی در میان افکار عمومی برای خود خریداری نمی‌کرد.
در این مقوله بحث انسانیت و اخلاق مطرح است، انسانیتی که می‌تواند خود را به کمال الهی نزدیک کند و انسانی که می‌تواند خود را در دامن تفکرات شیطانی بیندازد.

بیشتر بخوانید:
تشریح جایگاه استاد محقق در عرصه فرهنگی معاصر
انتهای پیام/ برچسب ها: مولانا اشعار آتش در نیستان تبریزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مولانا اشعار آتش در نیستان تبریزی آن کودکان کودک کار آن کودک آن جوان بی دردی بی درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۷۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با تاکید حقوقی بودن مالکیت چت‌های حاضر در ایران گفت: در حال حاضر جت‌های فعال در ایران به هیچ وجه کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیراً در فضای رسانه‌ای کشور خبری از قول رئیس سازمان هواپیمایی کشور منتشر شد در آن مطلب این مقام مسئول از آزاد شدن خرید جت برای عموم مردم خبر داده بود. این موضوع واکنش‌های زیادی را با خود همراه کرد که بعضی از آن‌ها جنبه طنز و برخی دیگر هم ماهیتی انتقادی و یا حتی تخریبی داشته است.


«جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور پیرامون این موضوع به بازارنیوز گفت: در حال حاضر ما هواپیمای جت شخصی با مالکیت حقیقی نداریم، اما در بخش سبک و نیمه سبک هواپیما‌هایی هستند که تحت مالکیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی قرار دارند که اکنون در آموزشگاه‌ها برای تعلیم خلبانی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور افزود: در حال حاضر تعداد هواپیما‌های فوق سبک کشور تقریباً ۲۵۰ فروند است که همانگونه در ابتدا به آن اشاره شد اکثر آن‌ها صرفاً برای آموزش افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته بعضی از آن‌ها استفاده شخصی هم دارند، ولی محل دریافت خدمات آن‌ها صرفاً به امکان خاص خلاصه می‌شود؛ به عبارتی دیگر، این نوع هواپیما‌ها خدمات فرودگاهی، ناوبری، تامین سوخت و در نهایت تعویض قطعات را فقط از سوی آموزشگاه‌های خلبانی که از طرف سازمان هواپیمایی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، اخذ می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: جت‌های شخصی حاضر در کشور مالکیت حقیقی یا بیان ساده‌تر فردی ندارد، بلکه مالکیت آن‌ها فقط حقوقی و برای شرکت و یا سازمان‌ها است. این اشخاص حقوقی شامل، شرکت‌های هواپیمایی و یا موسسات اجاره دهنده این نوع هواپیما‌ها می‌شود. در حال حاضر فعالیت این نوع موسسات زیر نظر سازمان هواپیمایی بوده و حتی تبلیغات آن‌ها در بعضی موارد مانند نمایشگاه‌هخای تخصصی و یا سایت‌های اینترنتی قابل مشاهده است.


یازرلو در پایان تاکید کرد: جت‌های فعال در ایران کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود. بهره‌برداری شخصی از این نوع هواپیما‌ها یک گزاره کاملاً غلط است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: هواپیمایی ، جت شخصی ، سازمان هواپیمایی ، شرکت هواپیمایی ، جعفر یازرلو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9o

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • تیراندازی در عروسی؛ تکرار یک رسم غلط ٢ قربانی گرفت
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • دو زن قربانی تیراندازی در مراسم عروسی
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • تیراندازی در عروسی ۲ قربانی گرفت
  • مورایس تنها فردی نیست که در ایران مسلمان شد؛ نام جدید سرمربی سپاهان چه خواهد بود؟
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد