Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینو محرز در واکنش به نگرانی‌های مردم در زمینه دسترسی به واکسن کرونا گفت: در کشور ما دانشمندان بر روی واکسن کرونا فعالیت کرده و تا اوایل سال جدید و شاید هم زودتر واکسن کرونای تولید داخل توزیع می‌شود.

به گزارش برنا؛  کرونا در پیک خود قرار دارد و این خیز باعث مرگ‌ومیر تعداد قابل توجهی از افراد در کشورمان و حتی جهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که هنوز مردم آن‌طور که باید و شاید این بیماری را جدی نگرفته و کم و کیف دسترسی به واکسن هم در حد یافته‌های علمی است. در این شرایط فقط رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند در مصونیت افراد در برابر کرونا موثر باشد.

توزیع واکسن کرونای تولید داخل؛ به زودی

مینو محرز، عضو کمیته مقابله با کرونا با اشاره به آخرین یافته‌های واکسن کرونا در ایران به خبرنگار برنا گفت: این واکسن در بازار  توزیع می‌شود، چون در این شرایط نمی‌توان رفتار مردم را کنترل کرد. مردم به‌جای اینکه خود را با کرونا وفق دهند، این بیماری را رها کرده‌اند.

 او افزود: هنوز  واکسن کرونا در دنیا وارد بازار نشده است. در دنیا دو واکسن محصول کشور آمریکا مطرح است. برای مثال یکی از واکسن‌ها برای نگهداری به یخچال  به دمای منفی 70 درجه نیاز دارد. این واکسن را نمی‌توان به سهولت به دیگر نقاط منتقل کرد. این محصول نیازمند به تمهیدات ویژه دارد.

محرز در واکنش به نگرانی‌های مردم در زمینه دسترسی به واکسن کرونا تاکید کرد:  در کشور ما دانشمندان بر روی واکسن کرونا فعالیت کرده و تا اوایل سال جدید و شاید هم زودتر واکسن کرونای تولید داخل توزیع می‌شود.

کارشناس سازمان بهداشت جهانی ادامه داد: نباید بر این باور بود که واکسن کرونا فقط محصول کشور مدرنا و فایزر است، بلکه تمامی واکسن‌ها با روش‌های دیگر تولید شده و موثر است. مردم نباید در این زمینه نگران باشند.

واکسن کرونای تولید داخل در مرحله کارآزمایی انسانی

به گفته او تمامی اقدامات در زمینه واکسن کرونا با تجارت و سودجویی شرکت‌ها همراه بوده است. انواع و اقسام واکسن‌ها در جهان تولید می‌شود و تمامی آنها موثر هستند. اصلا مردم نگران نباشند.

محرز افزود: هر کشوری باید واکسن مورد نیاز مردم را تهیه کند. فناوری آن در کشور موجود و واکسن در مرحله کارآزمایی انسانی قرار دارد.

او تصریح کرد: تمامی واکسن‌های کرونا تولید  شده در جهان موثر  هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا مینو محرز زهرا سلیمانی واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛ عدیل سروی زرگر در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: توزیع تخم نوغان در ۱۱ مرکز توسعه‌ی نوغانداری و ۸ اداره‌ی جهاد کشاورزی گیلان آغاز شده است.
وی اضافه کرد: نوغانداران برای دریافت تخم نوغان مورد نیاز خود، هرچه زودتر به مراکز توزیع در سراسر گیلان مراجعه کنند.
رئیس مرکز توسعه‌ی نوغانداری کشور با بیان اینکه پارسال ۱۳ هزار و ۵۰۰ جعبه‌ی تخم نوغان در گیلان توزیع شده بود، افزود:حجم جعبه‌های تخم نوغان امسال ۱۲ درصد بیشتر از پارسال است.
عدیل سروی زرگر قیمت هر جعبه تخم نوغان را ۲۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این قیمت در سراسر کشور یکسان است.
وی اضافه کرد: سال گذشته هزار و ۷۲۲ تن پیله ی‌تر ابریشم در کشور تولید شد که گیلان با تولید ۵۱۰ تن سهم حدود ۲۹ درصدی این صنعت را به خود اختصاص داد.
رییس مرکز توسعه‌ی نوغانداری کشور همچنین از اتخاذ تدابیر لازم برای افزایش تولید قلمه و نهال درخت توت برای تامین نیاز نوغانداران در سراسر کشور از جمله گیلان خبر داد و افزود: علاوه بر تولید ۱۴۶ هزار اصله نهال توت در شرکت دامپروری سپیدرود، ۸۷۰ هزار قلمه‌ی توت هم درایستگاه‌های منابع طبیعی تولید و در اختیار نوغانداران قرار گرفته است.
رضا صورتی زنجانی، رییس مرکز تحقیقات ابریشم کشور نیز با تشریح روند تولید تخم نوغان در این مرکز گفت: تا سال ۱۴۰۱ حجم تولید تخم نوغان ایرانی تنها ۴ هزار و ۳۰۰ جعبه بود که این رقم پارسال به ۱۰ هزار جعبه افزایش یافت و اکنون برای تولید ۱۵ هزار جعبه ایی هدف گذاری شده است.
به گفته‌ی کارشناسان این حوزه هر ۲ و نیم کیلو پیله ی‌تر یک کیلو پیله‌ی خشک تولید و از هر ۲ و نیم کیلو پیله‌ی خشک هم یک کیلوگرم نخ ابریشم استحصال می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان