Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه صنایع هسته‌ای ایالات متحده فراوری مجدد را راهی برای تثبیت زباله های هسته ای بالقوه می داند.

به گزارش «انرژی امروز» ازرویترز، رییس بالاترین گروه برق هسته‌ای در ایالات متحده می گوید که فراوری مجدد زباله های هسته ای پتانسیل کمک به شناسایی مشکلات حاصل از تولید زباله های هسته ای در سراسر کشور را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روش به دلیل نگرانی های مربوط به گسترش سلاح های هسته ای از دهه 1970 ممنوع شده است.

ماریا کوریسنیک، رییس انستیتو انرژی هسته ای آمریکا، در مصاحبه ای که هفته گذشته با رویترز داشت و روز جمعه منتشر خواهد شد گفت: فراوری مجدد بخش بسیار جالب یک سری راه حل برای مشکلات زباله های هسته ای است. این تکنولوژی مشابه چرخش سوخت است اما با روشی کاملا کارآمد. چون در این روش ما از انرژی زباله هایی استفاده می کنیم که وقتی به طور دائم دفع می شود قادر به بهره برداری از آن نیستیم.

فرانسه و دیگر کشورها با استفاده از تکنولوژی شکست زباله ها به اورانیوم و پلوتونیوم و استفاده مجدد از آنها به عنوان سوخت، کار فراوری مجدد زباله ها را انجام می دهند.

اما متخصصان منع گسترش سلاح های هسته ای معتقد هستند با این روش به صورت نظامی می توان فراوری مجدد زنجیره تامین را انجام داد و به عنوان مواد لازم برای تولید سلاح هسته ای استفاده کرد و از سویی دیگر ایالات متحده قادر نخواهد بود این مواد را توقیف کند.

جیمی کارتر رییس جمهور اسبق ایالات متحده برای جلوگیری از استفاده های نظامی از این فرایند آن را از سال 1977 ممنوع اعلام کرد.

حالا اما ایالات متحده با مشکل رو به افزون زباله های هسته ای مواجه است و مثلا هر ساله 8 میلیارد دلار پول خرج می کند تا برای دفن زباله های هسته ای در کوهستان یوکا در نوادا راه حلی بیابد.

کوریسنیک می گوید تولید کنندگان برق هسته ای مشتاقند تا با روی کار آمدن جو بایدن، رییس جمهور منتخب ایالات متحده بتوانند در زمینه ها و موضوعات مختلف از جمله زباله های هسته ای با او مذاکره کنند.

برچسب هاانرژی امروز زباله هسته ای سلاح هسته ای

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز زباله هسته ای سلاح هسته ای آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو زباله های هسته ای ایالات متحده فراوری مجدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۷۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند

ایتنا - نظرسنجی جدید رویترز و ایپسوس، که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد اکثر آمریکایی‌ها اپلیکیشن تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند.
این نظرسنجی که در ماه مارس انجام شده است، نشان می‌دهد ۶۷ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تیک‌تاک یک تهدید امنیتی برای ایالات متحده است.

حدود ۵۲ درصد هم گفته‌اند استفاده از آن را به‌دلیل «نگرانی‌های امنیتی» متوقف کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام شده که تنش‌ بین ایالات متحده و چین بر سر این رسانه اجتماعی محبوب که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود، افزایش یافته است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا این برنامه را در ایالات متحده ممنوع کند، اما این تلاش‌ها با چالش‌های حقوقی روبرو شد.

بسیاری از مقام‌های آمریکا معتقدند تیک‌تاک خطرات امنیت ملی دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی‌اش را به پکن بدهد.

کنگره آمریکا اخیرا طرحی را تصویب کرد که بایت‌دنس، مالک چینی تیک‌تاک، یا باید آن را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند، یا فعالیتش در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

این مصوبه هفته گذشته با امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل شد.

رویترز پنجشنبه گذشته از قول منابع آگاه گزارش داد که بایت‌دنس ترجیح می‌دهد به‌جای فروش تیک‌تاک به یک شرکت آمریکایی، این برنامه را در ایالات متحده تعطیل کند.

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف