Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، حسن صفاریه رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به وضعیت داروخانه‌های هلال احمر اظهار کرد: سبد دارویی در داروخانه‌های هلال احمر کامل‌تر از سایر داروخانه هاست، هلال احمر هم مثل سایر داروخانه‌ها در تماس با شرکت‌های پخش دارویی و سهمیه دارویی هم زیر نظر سازمان غذا و دارو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود  ۳۷ داروخانه هلال احمر در سطح کشور  افزود: در هر استان یک داروخانه هلال احمر و در برخی از استان‌ها  بیش از یک داروخانه وجود دارد.

رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در پاسخ به اینکه چرا بعضی از افراد برای تهیه دارو از سایر استان‌ها به تهران می‌آیند؟ گفت: داروخانه‌های مرکز(تهران) طبیعتا تلاش بیشتری برای تکمیل دارو‌ها دارند و این تفاوت میزان دارویی شاید کمتر از ۱۰ درصد باشد و نمی‌توان گفت همه دارو‌ها به وفور همه جا وجود دارد.

صفاریه با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر با کمک شرکت سها کیش دارو‌های وارداتی را وارد کشور می‌کند، تصریح کرد: بخشی از دارو‌های جمعیت هلال احمر وارداتی و بخشی هم تولیدی هستند، تنها ۳ درصد از دارو‌ها وارد می‌شوند که بخشی از این ۳ درصد را هم جمعیت هلال احمر وارد  کشور می‌کند.

وی در پاسخ به اینکه چرا برخی از دارو‌های ایرانی در داروخانه‌ها پیدا نمی‌شوند؟ عنوان کرد: بسیاری از مواد اولیه دارو‌های ایرانی از خارج از کشور تأمین شده و در کارخانه‌های داروسازی به قرص، شربت و ... تبدیل می‌شود.  

رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در نهایت ما تحریم دارویی هستیم، بیان کرد: اینکه ما تحریم هستیم دقیقا بر این مسأله تأثیرگذار است، از نظر دارویی تحریم نیستیم، اما انتقال منابع مالی برای تهیه دارو‌ها با مشکل مواجه می‌شود.

وی تصریح کرد: بخش سیاست گذاری و نیازسنجی اقلام دارویی با  وزرات بهداشت و سازمان غذا و دارو است و آن‌ها برنامه‌ای مشخص برای نیازسنجی بیماران دارند، مثلا جامعه بیماران دیابتی که نیاز به انسولین دارند مشخص است، اما تحریم‌ها مشکلاتی را در بخش واردات ایجاد کرده است.

صفاریه در پاسخ به این سوال که اگر نتوانیم مواد اولیه دارو‌ها را وارد کنیم چه می‌شود؟، گفت: تولید کنندگان مواد اولیه در نقاط مختلف دنیا حضور دارند، اگر نتوانیم از محصولات اروپایی استفاده کنیم، می‌توانیم از محصول سایر کشور‌ها استفاده کنیم و آنچه اهمیت دارد بخش استانداردها است.

وی درباره شلوغی داروخانه‌های هلال احمر گفت: داروخانه‌های هلال احمر بیش از ۷۰ سال قدمت دارند و باتوجه به دقت نظر جمعیت هلال احمر در تأمین سبد دارویی، مورد اعتماد مردم و خدمت رسان آن‌ها هستیم.

رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر درباره ایجاد داروخانه‌های  آنلاین بیان کرد: با وجود شیوع ویروس کرونا؛ مراجعه بیماران به داروخانه‌های هلال احمر و حضور آن‌ها در فضای بسته می‌تواند برای آنان خطراتی را ایجاد کند، بنابراین در طی ماه‌های اخیر زیرساخت‌های نرم افزاری و سخت افزاری ارائه تحویل دارو در درب منزل تأمین شده است.

صفاریه افزود: بلافاصله بعد از صدور مجوز از سازمان غذاو دارو، آمادگی این را داریم که داروی بیماران را بدون مراجعه به داروخانه‌های هلال احمر، در درب منزل به آن‌ها تحویل دهیم؛ البته فرآیند‌هایی برای اینکه تمام استاندارد‌ها از نظر صحت دارو با نسخه تطابق داشته باشند تدوین شده است.

وی درباره آخرین وضعیت داروی انسولین در کشور گفت: در حال حاضر داروخانه‌های هلال احمر تمام اقلام انسولین را دارند و به محض ورود این دارو به داروخانه‌ها تمام می‌شود، اما در فاصله چند ساعت و یا تا یک روز مجدد این دارو تأمین خواهد شد.

صفاریه با بیان اینکه قیمت دارو‌ها مصوب سازمان غذا و دارو است، تصریح کرد: از صد قلم دارو اگر ده قلم از آن‌ها سود پایین داشته باشد و بخش خصوصی برایش جذابیت نداشته باشد تا آن را وارد کند، جمعیت هلال احمر در این زمینه ورود خواهد کرد، زیرا هدفش سود نیست و صرفا خدمت رسانی است.

رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه حرکت سازمان تدارکات پزشکی به سمت نرم افزاری شدن است، گفت: افراد درباره وجود و عدم وجود دارو‌ها می‌توانند به سایت سازمان تدارکات پزشکی مراجعه کنند و با اپراتور‌ها تماس بگیرند تا در این باره اطلاع یابند.

رئیس سازمان تدارکات پزشکی تشریح کرد: ۱۹۱ جمعیت هلال احمر در ژنو عضو هستند که جمعیت هلال احمر ایران هم یکی از این اعضاست، آن‌ها نیز توان این را ندارند که برای ایران کانال‌های مسدود مالی را باز کنند و مشکل کانال‌های مالی همچنان برقرار است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر داروخانه های هلال احمر جمعیت هلال احمر داروخانه ها هلال احمر دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، سیدعلی حجتی اظهار کرد: طرح یاس بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی در بین مددجویان (دختران ۳۰ تا ۴۰ سال مجرد) زیر حمایت کمیته امداد اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می‌رود و هر از گاهی بروز حادثه‌هایی مانند زمین لرزه، رانش زمین، سیل، خشکسالی، صاعقه، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای می‌گذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزش‌دیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.

دیگر خبرها

  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر