Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@06:08:23 GMT

سرمایه گذاری مالک آمازون روی سوخت جلبکی

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۹۳۱۱

سرمایه گذاری مالک آمازون روی سوخت جلبکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، جف بزوس، موسس آمازون ۱۰۰ میلیون دلار در فناوری جدیدی برای تبدیل جلبک به یک جایگزین سوخت فسیلی، سرمایه گذاری می کند.

درهمین راستا در سال ۲۰۱۹ میلادی محققان دانمارکی آزمایشی انجام دادند که طی آن سرعت خودرویی با سوخت زیستی جلبکی به ۴۹ مایل بر ساعت رسید.

این مبلغ به صندوق جهانی حیات وحش تعلق گرفته است و به این سازمان کمک می کند کشت جلبک در کشورهای حوزه اقیانوس آتلانتیک را گسترش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلبک یک سوخت زیستی مهم است زیرا تولید آن نیازمند کود، آفت کش و آب نیست. از سوی دیگر مانند منابع اولیه سوخت های زیستی دیگر از جمله ذرت یا شکر، برای کشت آن نیازی به زمین نیست و قیمت محصولات خوراکی را افزایش نمی دهد.

 البته این یکی از ۱۶ سرمایه گذاری است که  از طرح ۱۰ میلیارد دلاری بزوس برای مقابله با تغییرات آب وهوایی استفاده می کنند.

ثروتمندترین مرد جهان  ۷۹۱ میلیون دلار از «صندوق زمین» خود به سازمان های حافظ محیط زیستی اهدا کرده که برای توسعه راه حل هایی نوآورانه، بلندپراوازنه و ملزوم فعالیت می کنند.

کد خبر 5073844 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: سوخت زیستی جف بزوس سرمایه گذاری ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید دانش بنیان واکسن کرونا حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان شرکت اسپیس ایکس نوآوری تحقیقات علمی امنیت سایبری فضای مجازی دولت الکترونیک الون ماسک استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با بیان اهمیت حفاظت از محیط زیست گفت: کارشناسان و محیط بانان حفاظت محیط زیست استان برای صیانت و پاسداری از محیط زیست و تنوع زیستی استان به صورت شبانه روزی بویژه در روزهای تعطیل در مناطق تحت مدیریت حضور دارند و از محیط زیست استان قاطعانه در مقابل تخریب گران و متخلفان پاسداری می کنند.

سعید شهند، با اشاره به اینکه حفاظت از محیط زیست تعطیل بردار نیست، افزود: یکی از مهمترین شاخصه های حفاظت از محیط زیست تداوم ، یکپارچگی و همیشگی بودن آن است و از این رو محیط بانان و مأموران محیط زیست استان در بیش از ۷۶۰ هزار هکتار از مناطق تحت مدیریت محیط زیست و ۲۰ پاسگاه محیط بانی به صورت شبانه روزی حضور دارند و با انجام مستمر گشت و کنترل و استفاده و بهره گیری از روشهای نوین پایش تصویری کار مهم حفاظت از محیط زیست را بدون وقفه انجام می دهند.

شهند اضافه کرد: جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی مناطق تحت مدیریت، جلوگیری از شکار و صید غیر مجاز، پایش نحوه و چگونگی فعالیت واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی در چهارچوب ضوابط محیط زیستی و درنهایت ارائه آموزشهای محیط زیستی به گردشگران و طبیعت گران در دل طبیعت از جمله فعالیتهای شاخص مستمر، متداوم و شبانه روزی سازمان حفاظت محیط زیست به شمار می رود.

 

 

دیگر خبرها

  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • خاطره‌ای از واکنش عجیب احمدی‌نژاد به درخواست محیط‌‌‌ زیستی | فیلم
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها