Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@11:38:59 GMT

افشاء تغییرات اعمال شده در ویندوز10

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۹۴۰۶

افشاء تغییرات اعمال شده در ویندوز10

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایتنا، یکی از اصلی‌ترین بخش‌هایی که تحت تأثیر سیاست تغییر رابط کاربری ویندوز 10 قرار گرفته است، پنل تنظیمات است که گوشه‌های هر پنجره و دکمه ‘Check for updates’ به حالت گرد درخواهد آمد.

گزارش‌های به‌ دست ‌آمده حاکی از آن است که این تغییرات در اسکرین شاتی که مایکروسافت در نرم‌افزار Tips ویندوز 10 ارائه کرده، نمایان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته روزها و ماه‌ها از تاریخ افشای این اطلاعات به این روش می‌گذرد اما تنها یکی از کاربران توانسته است به وجود آن پی ببرد.



یکی دیگر از المان‌های قابل توجه که در این به‌روزرسانی تغییر خواهد کرد، وجود آیکون جدیدی را در قسمت بالا و سمت چپ منوی تنظیمات و استفاده از رنگ‌های بیشتر است.
علاوه بر این، در اطلاعات افشا شده دیگر آمده است که استفاده از این پنجره‌ها با گوشه‌های گرد و طیف جدید رنگ در جاهای دیگری از رابط کاربری جدید ویندوز 10 تکرار شده است.

این طراحی جدید ظاهر مدرنی دارد، اما باید به خاطر داشت که این اسکرین شات‌ها به‌هیچ‌عنوان نمی‌توانند منبع موثقی باشند و مایکروسافت لزوما این تغییرات ذکر شده را در ویندوز 10 اعمال نخواهد کرد.
تمامی این طراحی‌ها ممکن است به‌راحتی تغییر کنند، اما در هر صورت ایده‌ای از آینده احتمالی این سیستم عامل را به ما نشان می‌دهند.

البته می‌دانیم که مایکروسافت در آینده‌ای نه‌چندان دور در قالب پروژه‌ای به نام ‘Sun Valley’ قصد دارد تا رابط کاربری ویندوز 10 را تا حد ممکن تغییر بدهد.
بر همین اساس تغییراتی که اخیرا توسط کاربران افشا شده است نیز می‌تواند در راستای همین تغییر کلی قرار بگیرد که زمان عرضه آن برای سه‌ماهه دوم سال 2021 برنامه‌ریزی شده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ویندوز ویندوز 10 مایکروسافت ویندوز 10

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • تغییرات در رأس باشگاه استقلال؛ سمیعی جانشین خطیر شد
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • تغییرات تراکتور به ضرر استقلال است
  • تغییرات تراکتور به ضرر استقلال است/ پرسپولیس با «خودزنی» حذف شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد