Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مغرب، کاخ پادشاهی مغرب در بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد ششم در تماس تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره تنش‌های اخیر با جبهه پولیساریو در این کشور گفت: مغرب همچنان به طور جدی و قاطع به توافق آتش‌بس با جبهه پولیساریو پایبند است، اما در عین‌حال حق  در چارچوب دفاع شرعی از خود، حق پاسخ‌گویی به هر  تهدیدی که امنیتش را به خطر بیندازند، برای خود محفوظ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پادشاه مغرب همچنین درباره آخرین تحولات جاری در این کشور به ویژه رویدادهای اخیر در منطقه الکرکارات با دبیرکل سازمان ملل صحبت کرد.

وی با بیان اینکه کشورش به مسئولیت‌های خود در چارچوپ حق مشروعش عمل کرده، گفت: این نخستین‌باری نیست که شبه‌نظامیان پولیساریو تحرکات غیرقابل قبول انجام می‌دهند.

محمد ششم در ادامه تاکید کرد: کشورش همچنان به انجام اقدامات ضروری با هدف برقراری نظم و امنیت و تضمین عبور و مرور امن برای افراد و کالا در منطقه واقع در مرزهای مشترک مغرب با موریتانی ادامه خواهد داد.

پادشاه مغرب همچنین گفت که کشورش از تلاش‌های سازمان ملل در چارچوب روند سیاسی حمایت خواهد داد. این تلاش‌ها باید بر اساس معیارهای مشخص از سرگرفته شود و طرف‌های واقعی در این نزاع منطقه‌ای حضور یابند تا بتوان یک راه‌حل واقعی و قابل تایید در چارچوب حاکمیت پادشاهی مغرب پیدا کرد.

 ابراهیم غالی دبیرکل جبهه پولیساریو روز شنبه از لغو توافق آتش‌بس این گروه با مغرب خبر داد و اعلام کرد که این تصمیم پس از انجام عملیات نظامی مغرب علیه جبهه پولیساریو در منطقه کرکرات واقع در جنوب صحرای غربی اتخاذ شده است.

وزارت امور خارجه مغرب روز جمعه در بیانیه‌ای از آغاز عملیات نیروهای نظامی این کشور علیه جبهه پولیساریو در منطقه الکرکرات واقع در صحرای غربی خبر داد.

مغرب جبهه پولیساریو را متهم کرده که از ۲۱ اکتبر وارد منطقه الکرکرات شدند و از حمل و نقل کالا و مردم در این منطقه جلوگیری می کنند.

صحرای غربی منطقه‌ای است در شمال غرب آفریقا و جنوب کشور مغرب که غنی از ماهی و فسفات است و از زمان پایان استعمار اسپانیا در سال ۱۹۷۴ میلادی در معرض حملات مغرب قرار داشته است. جبهه پولیساریو برای دستیابی به استقلال این منطقه تلاش می‌کند.  

تلاش‌های سازمان ملل برای ایجاد توافق بین مغرب و جبهه پولیساریو  به طور مکرر ناکام مانده است، اما این سازمان در سال ۱۹۹۱ موفق شد بین آن‌ها آتش بس برقرار کند.

برچسب‌ها سفارت مغرب سازمان ملل متحد آنتونیو گوترش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سفارت مغرب سازمان ملل متحد آنتونیو گوترش سفارت مغرب سازمان ملل متحد آنتونیو گوترش اخبار کنکور جبهه پولیساریو سازمان ملل آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت آخرین پادشاه مصر به مصر

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 10 ملک احمد فؤاد یا فواد دوم، آخرین پادشاه مصر و سودان بود. او فرزند فاروق یکم بود. پدرش به عنوان اعلی‌حضرت سلطنتی فاروق بن فؤاد، شاهزادهٔ موروثی مصر و سودان، در ۱۱ فوریهٔ ۱۹۲۰ در کاخ عابدین، قاهره، فرزند ارشد سلطان فؤاد یکم (بعداً پادشاه فؤاد اول) همسر دوم او، نازلی صبری زاده شد. نژاد او شامل ۱۰/۱۶ چرکسی (دو طرفه)، ۳/۱۶ ترکی (دو طرفه)، ۲/۱۶ فرانسوی (مادری) و ۱/۱۶ آلبانیایی (پدری) تبار بود. فاروق همیشه به میراث آلبانیایی خود افتخار می‌کرد و به عنوان پادشاه، توسط ۳۰ محافظ آلبانیایی محافظت می‌شد زیرا آلبانیایی‌ها را تنها افرادی می‌دانست که می‌توانست به آن‌ها اعتماد کند. فاروق یکم برادر فوزیه همسر محمدرضا شاه بود. تا پیش از انقلاب ۱۹۵۲، اشرافیت تورکو-چرکس کمتر از ۱٪ از جمعیت را تشکیل می‌داد، اما ۳/۴ از تمام زمین‌های کشاورزی مصر را در اختیار داشت. مصر تحت حکومت خاندان محمدعلی با شدیدترین نابرابری در درآمد در جهان مواجه بود. سه روز پس از کودتای نظامی گروهی از افسران ارتش مصر در ۲۳ ژوئیه ۱۹۵۲ بود که توسط حرکت افسران آزاد (ضُبّاط الأحرار) به رهبری محمد نجیب و جمال عبدالناصر انجام شد، مجبور به استعفا از سلطنت به نفع پسر شش‌ماهه‌اش فؤاد شد. دوران سلطنت فؤاد دوم هم تنها یازده ماه بود و بعد از آن نظام سلطنتی در مصر حذف و جمهوری اعلام شد و او و خانواده‌اش به سوئیس تبعید شدند. در سال 1973، محمد انور سادات ، رئیس جمهور ، تبعید فواد و خواهران ناتنی اش را لغو کرد، و تابعیت مصر در سال 1974 به آنها بازگردانده شد. او از آن زمان گهگاه از مصر دیدن کرده است، و اولین دیدارش در سال 1991 بود. تصاویر آخرین بازدید او از کاخ خانوادگی اش در المنتزه را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • اوقات شرعی شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به افق یاسوج
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • توافق ایران و چند کشور برای استرداد متهمان تحت تعقیب
  • بازگشت آخرین پادشاه مصر به مصر
  • پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان/ چرا پوتین و اردوغان مخالفند؟
  • (ویدئو) بازگشت آخرین پادشاه مصر پس از ۷۲ سال غیبت
  • (ویدئو) بازگشت پادشاه سابق مصر پس از ۷۲ سال غیبت
  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت