Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مدرسه بازیسازان فردا اظهار کرد: بهترین جا برای سرمایه گذاری آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت است؛ بازی‌های رایانه ای از منظرهای ارتباط با تکنولوژی با علم دنیا و جذابیت برای بچه‌ها و نقش خود در تربیت موثر هستند لذا امروز این موضوع مانند یک بازی صرف دیده نمی‌شود بلکه بازی ، ابزاری برای تربیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاقه دانش‌آموزان و کودکان به بازی مهم است هیچ چیز برای یک کودک بهتر از بازی نیست؛ بازی تاثیر زیادی بر روح و روان دانش‌آموز دارد اکنون که شرایط باعث شده بسیاری از فعالیت‌های گروهی و حضوری وجود نداشته باشد این بازی‌ها می‌توانند نقش اول را برای پر کردن خلاهای تربیتی در فضای آموزشی کشور ایفا کنند.

دبیرخانه این کار در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران است

به گزارش روز سه شنبه معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این آیین گفت: آموزش و پرورش با داشتن بالاترین تعداد نیروهای ماهر و متخصص در حوزه سواد رسانه ای طرفیت خوبی دارد تا بتواند با کمک همکاران در انستیتو بازی‌های رایانه ای افراد ماهر را وارد بازار کار کند.

علی رمضانی افزود: پس از یک سال تلاش شبانه روزی دو مجموعه اداره کل فرهنگی هنری و انستیتو بازی های رایانه ای این آیین برگزار شد امروز بازی‌های رایانه ای یکی از نیازهای جدی بچه‌هاست که اگر آموزش و پرورش وارد این موضوع نشود آسیب شدیدی این وزارتخانه را تهدید می‌کند.

رمضانی با بیان اینکه نگاه تربیتی مجموعه بازی سازان فردا به این موضوع بسیار خوب است، عنوان کرد که دبیرخانه این کار در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران است.

تربیت نیروی انسانی متخصص در صنعت بازی‌های رایانه‌ ای

سیدصادق پژمان، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای نیز در این آیین گفت: در مجموعه بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای متولی حمایت، نظارت و سیاستگذاری در حوزه زیست بوم بازی‌های دیجیتال هستیم. در کشور اسناد بالادستی در این حوزه زیاد داریم؛ یکی از موارد پرتکرار، تربیت نیروی انسانی متخصص در این صنعت است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد در یک دهه اخیر سرانه مصرف هر ایرانی از بازی رایانه ای ۳۱ دقیقه و  برای بازیکنان ۹۳ دقیقه است. این نشان می‌دهد این مجموعه به عنوان یک رسانه مهم دیده شده است؛ از تعداد مخاطبان تا اثرات فرهنگی تربیتی اهمیت مساله را نشان می‌دهد.

پژمان با اشاره به اینکه ما دو ماموریت داریم؛ بارگذاری آموزش و انتقال سواد بازی در این کانال، درباره توام شدن بازی و آموزش گفت: این موضوع برای ما اهمیت دارد که بچه‌ها هدفمند در بازی آموزش ببینند. کرونا باعث شد این موضوع تسریع بخشیده شود. امروز در یک کانال مربوط به موضوع بازی رایانه ای با حضور ۴۰ هزار نفر اهمیت این مساله بیشتر دیده می‌شود، تولیداتی در این کانال بارگذاری خواهد شد که با همکاری معاونت پرورشی اتفاق می‌افتد.

به گزارش ایرنا،  آیین افتتاح «مدرسه بازی سازان فردا» بعدازظهر امروز ۲۷ آبان  برگزار و همزمان از کانال پرورشی و فرهنگی شبکه شاد پخش شد.

در این آیین از پوستر مدرسه بازی‌سازان فردا رونمایی شد.

برچسب‌ها علیرضا کاظمی مدارس سواد رسانه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علیرضا کاظمی مدارس سواد رسانه ای علیرضا کاظمی مدارس سواد رسانه ای اخبار کنکور بازی های رایانه ای بازی سازان فردا آموزش و پرورش مدرسه بازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۹۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند