Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول وزیر دفاع افغانستان اظهار کرد، جنبش طالبان به اشتباه باور دارد که با تشدید حملاتش می‌تواند در مذاکرات با دولت افغانستان امتیاز بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، شاه محمود میاخیل، معاون اول وزیر دفاع افغانستان در مصاحبه‌ای در پاسخ به این سوال که چه چیزی می‌تواند افزایش اخیر حملات را توضیح دهد، عنوان کرد: اولین مساله این است که طالبان اشتباه محاسباتی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محاسبه اشتباه طالبان این بود که گفتند، اگر ما جنگ را تشدید کنیم، خون بیشتری بریزیم، امتیازات بیشتری در پای میز مذاکره کسب خواهیم کرد.

میاخیل در ادامه خاطرنشان کرد، طالبان یک نیروی دائم ندارند بنابراین مجبور هستند از مناطق اطراف افرادی را به مکان حمله بیاورند و گاهی نیز تروریست‌های خارجی به آنها ملحق می‌شوند.

این مقام عنوان کرد، طالبان نمی‌تواند کنترل استان‌های افغانستان را به دست بیاورد چون سربازان دولت حمایت مردم را دارند.

وی ادامه داد: به خاطر برخورداری نیروهای ما از روحیه و امکانات و حمایت مردم بنابراین هیچ امکانی وجود ندارد که طالبان بتواند مناطقی را تصاحب کرده یا با زور به قدرت برسد.

شاه محمود میاخیل تاکید کرد، مذاکرات میان دولت افغانستان و جنبش رادیکال طالبان به سبب فقدان اعتماد به کندی حرکت می‌کند.

او گفت: بی‌اعتمادی زیادی در این مذاکرات وجود دارد بنابراین زمانی طولانی طول می‌کشد تا نهایتا صلح را به دست آوریم.

وی افزود که مذاکرات صلح معمولا پیچیده‌تر از جنگ هستند اما فرآیند حل و فصل وضعیت افغانستان هر چقدر هم که پیچیده باشد در حال شدت یافتن است.

محمود میاخیل خاطرنشان کرد، ارتش افغانستان بیشتر از هر چیز خواستار صلح است زیرا نیروهای مسلح در خط مقدم هر درگیری هستند.

او ادامه داد: جنگ هر چه شدیدتر شود بیشتر افغانستان را از بین می‌برد. او تاکید کرد، نیروی هوایی افغانستان برای پوشش دادن همه نیازهای دولت کافی است.

میاخیل گفت، باید ترکیب نیروهای مسلح اهداف آنها را لحاظ کند که در مورد افغانستان به معنی تاکید قدرتمندتر بر جنگ غیرمتعارف و بنابراین نیاز کمتر به تجهیزات پیشرفته است.

میاخیل به اسپوتنیک بیان داشت، تمایل دولت افغانستان به آزاد کردن زندانی‌ها و داشتن مذاکرات رو در رو با جنبش طالبان به معنی این نیست که این دولت به سادگی از دستورات واشنگتن پیروی می‌کند.

معاون وزیر دفاع افغانستان در پاسخ به این شایعات درباره اینکه افغانستان احتمالا در تصمیمات سیاسی خود از راهنمایی‌های آمریکا تبعیت کرده گفت، این یک تفسیر نادرست است.

وی افزود: برخی تفسیرها از وضعیت فعال دفاعی غلط هستند. دولت خواستار نشان دادن حسن نیت برای صلح و عقب نشستن از حملات کورکورانه بود. اینها هدف‌شان ثابت کردن این بود که دولت خواستار ادامه جنگ یا تشدید آن نیست.

لینک کوتاه: asriran.com/003Aoj

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: افغانستان طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است

سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات معاون وزارت خارجه روسیه اظهار داشت حکومت کنونی افغانستان فراگیر است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات روسیه مبنی بر اینکه به‌رسمیت شناختن کابل به تشکیل حکومت فراگیر بستگی دارد، تاکید کرد: حکومت کنونی افغانستان فراگیر است.

«میخاییل گالوزین» معاون وزارت خارجه روسیه پیش‌تر با تأکید بر لزوم ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان گفته بود: حکومت فراگیر مستلزم این است که نمایندگان همه اقوام، مذاهب و جریان‌های سیاسی افغانستان در آن حضور داشته باشند.

سخنگوی حکومت طالبان به «آمو» گفته است حکومت ایجاد شده توسط طالبان به باور وی «فراگیر» است.

حدود یک هفته پیش نیز «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با هیئتی از افغان‌های مقیم خارج درباره درخواست‌ها جهت تشکیل حکومت فراگیر گفته بود: جهان باید درک کند که افغانستان یک کشور مستقل است. افغانستان همانطور که در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند، این را هم نمی‌پذیرد که دیگران مداخله کنند.

واکنش طالبان به اظهارات «امیرعبداللهیان»: در راستای حکومت فراگیر تلاش می‌کنیمچین: از طالبان برای تشکیل حکومت فراگیر حمایت می‌کنیمواکنش طالبان به درخواست‌ها برای تشکیل حکومت فراگیر: موضوع داخلی است

چندی قبل نیز ذبیح الله مجاهد در واکنش به خواسته سران کشورهای آسیای مرکزی و آلمان درباره حکومت فراگیر گفته بود حقوق زنان و حکومت فراگیر در این کشور تأمین است و این موضوع داخلی است.

وی افزود: «کابینه حکومت افغانستان متشکل از همه اقوام است، نمایند‌گان همه اقوام در این نظام حضور دارند و از جمله زنان حقوق تمام افغان‌ها در کشور تأمین است».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • فوری | حمله خونین افراد مسلح به نمازگزاران در هرات افغانستان
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم