Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رییسجمهوری این سوال را مطرح کردند که «چرا میلیون‌ها تن کالای اساسی مورد نیاز مردم زودتر از انتخابات آمریکا ترخیص نشد؟»

در بخشی دیگر از این نامه آمده است: « آیا عجیب و نگران کننده نیست این دولت تمام اقدامات اصلاحی خود را برای ایجاد آرامش در بازار و سفره معیشت مردم بطور فشرده و فوق العاده و آنی به روزهایی موکول کند که وضعیت رقابت انتخاباتی بین ترامپ و بایدن (دو نماد ظلم و ستم علیه مظلومان جهان و خصوصا مردم ایران) تعیین تکلیف می شود؟»

بر همین اساس «سید روح اله لطیفی» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با بیان اینکه در تمام طول سال روند ترخیص کالاهای اساسی و ضروری برای تولید تعطیل نبوده است، اظهار داشت: در هفت ماه گذشته حدود ۲ میلیون تن اقلام مختلف به صورت ماهیانه ترخیص شده است که جمع آن به ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ترخیص ۱۴ میلیون و ۲۰ هزار تن کالا در هفت ماه سال ۹۸، تاکید کرد: تنها دو درصد کاهش در خروج کالاها در مدت مشابه امسال با سال گذشته دیده می شود و این آمار و ارقام، سندی است که نشان می دهد توقفی در خروج اقلام مورد نیاز مردم از گمرک وجود نداشته است.

وی با بیان اینکه برابر بودن ورودی بنادر با خروجی گمرک نشان از عادی بودن شرایط دارد، تاکید کرد: در سال جاری ورودی کالا در بنادر با افزایش مواجه شده است اما ۲ درصد کاهش در خروجی را شاهد بودیم که از چهار ماه پیش اعلام شد برای افزایش خروجی از گمرک باید موانع تشریفات گمرکی از میان برداشته شود تا به ضرب آهنگ مناسبی برسیم.

لطیفی خاطرنشان کرد: در این مدت مدیریت منابع ارزی شرایط به گونه ای رقم خورد که موجبات طولانی شدن تخصیص، تامین و دریافت کد رهگیری را فراهم کرد و کندی در روند ترخیص کالاهای اساسی را به وجود آورد.

وی با اشاره به سفر «اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری به استان هرمزگان، اظهار داشت: مصوبات این سفر که بیش از یک ماه از برگزاری انتخابات آمریکا فاصله داشت موجب سرعت بخشیدن به ترخیص با اولویت بندی وزارت صنعت، معدن و تجارت شد.

وی افزود: از چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی باقی مانده در گمرک، سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن از اقلام اساسی بعد از این سفر ترخیص شد و همچنین در این مدت کالاهای جدیدی وارد و جایگزین کالاهای ترخیص شده از گمرک شده است.

وی با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در روز میلاد پیامبر اکرم (ص) مبنی بر هماهنگی تمام دستگاه ها برای دسترسی مردم به کالای مورد نیاز خود، تاکید کرد: سخنان ایشان همزمان با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود اما هیچ ارتباطی میان آن دو وجود نداشت و پس از آن روندی که از قبل برای خروج کالا از گمرکات وجود داشت سرعت بیشتری پیدا کرد.

لطیفی با بیان اینکه بر اساس ماده ۱۲ امور گمرکی، اختیاراتی به این نهاد داده شد تا به ترخیص کالا سرعت ببخشد، تاکید کرد: این تصمیم جدید متاثر از فرمایشات رهبر معظم انقلاب بود که علاوه بر هماهنگ کردن تمام دستگاه های تجارت خارجی، شاهد همکاری قوه قضاییه و همراهی قوه مقننه برای ورود کالا به کشور بودیم.

به گفته وی، در حال حاضر هر سه قوه در تلاش برای رساندن کالاهای اساسی و ضروری مرتبط با تولید به دست مردم هستند.

سخنگوی گمرک تصریح کرد: همزمانی بخشی از این فرآیند با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تصادفی بوده است و نباید به این روند، نگاه سیاسی داشت، زیرا معیشت مردم در جمهوری اسلامی به مسائل سیاسی گره نخورده است.

به گفته لطیفی، همه مسئولان با هر نگرش سیاسی باید برای تامین معیشت مردم در این شرایط سخت بسیج شوند و عزم ملی نباید با انتخابات یک کشور که دشمنی آن با ایران ثابت شده است، ارتباط داده شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی اداره کل گمرک جمهوری اسلامی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی گمرک جمهوری اسلامی ایران اسحاق جهانگیری تجارت قوه قضاییه رهبر معظم انقلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی گمرک جمهوری اسلامی ایران اسحاق جهانگیری تجارت قوه قضاییه رهبر معظم انقلاب مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی گمرک جمهوری اسلامی ایران اسحاق جهانگیری تجارت قوه قضاییه رهبر معظم انقلاب اخبار کنکور کالاهای اساسی ترخیص کالا هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۰۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از آغاز برنامه تعمیرات اساسی سالانه ۳۷ سکوی گازی پارس جنوبی، به‌منظور تولید حداکثری گاز در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز پارس، محمدحسین متجلی با بیان اینکه امسال برای نخستین‌ بار در طول دوره بهره‌برداری از میدان مشترک پارس جنوبی، برنامه تعمیرات سالانه برای ۳۷ سکوی در حال بهره‌برداری اجرا می‌شود، گفت: با توجه به بازرسی‌های انجام‌شده از سکوهای گازی و ضرورت افزایش ضریب ایمن‌سازی و تداوم تولید پایدار، افزون بر دستورکارهای تعمیراتی معمول سالانه، برنامه نصب، تعویض و تعمیر قطعات و تجهیزات فوق‌سنگین در تعدادی از سکوهای گازی در حال بهره‌برداری در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مطابق پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، بالاترین رکورد تعمیرات اساسی در سکوهای پارس جنوبی با توجه به بیشترین تعداد سکو و پرحجم‌ترین دستورکارهای تعمیراتی، در سال جاری ثبت می‌شود، گفت: بسیاری از دستور کارهای تعمیراتی سنگین، ازجمله تعویض قطعات بزرگ چندتنی با وجود ضرورت اجرا در سال‌های گذشته، متوقف مانده بود که با همت کارکنان شرکت نفت و گاز پارس، بخشی از آن‌ها در تعمیرات اساسی سال گذشته محقق شد و موارد قابل توجهی نیز در برنامه تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ از سوی گروه‌های عملیاتی اجرا می‌شود.

 مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره جزئیات تعمیرات سالانه سکوهای گازی پارس جنوبی تصریح کرد: فعالیت‌های تعمیراتی مربوط به تجهیزات سایز بزرگ ازجمله تعویض خم ۳۲ اینچ خطوط لوله دریایی انتقال گاز هشت سکو و تعویض شیرهای عملگر موتوری (MOV) و شیرهای قطع اضطراری ۳۲ اینچ (ESDV) سکوها، از پیچیده‌ترین فعالیت‌های تعمیراتی امسال به شمار می‌رود که با وجود سختی کار در شرایط آب‌وهوایی نامساعد و رطوبت بالا، محدودیت محیطی و شرایط کار در دریا، انتظار داریم با تلاش‌های کارکنان توانمند و متخصص این شرکت، مطابق برنامه تعیین‌شده و در زمان‌ موردنظر به نتیجه برسند.

متجلی تعمیر و رفع نشتی داخلی شیرها، تعویض مبدل‌های سرد و گرم پکیج گلایکول، بازبینی و رفع عیوب مخازن، سرویس و کالیبراسیون شیرآلات، پایش سیستم‌های ایمنی و ابزار دقیق، و تعویض نوک مشعل (Flare Tip) را از دیگر برنامه‌های تعیین‌شده برشمرد و افزود: افزون بر این موارد، اسیدشویی صافی‌های سیستم تصفیه آب سکوی فاز یک (SPQ۱) و انجام تست‌های مربوطه، همچنین هم‌فشارسازی خروجی چاه‌ها، تعویض بوم جرثقیل سکوهای ۱۲A و ۱۲B و تعویض سیستم برق اضطراری (UPS) سکوی SPD۹ در برنامه تعمیرات اساسی امسال اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه براساس برنامه زمان‌بندی، تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۳ تا آبان‌ امسال پایان می‌یابد، بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت نفت و گاز پارس با سهم تولید ۷۰درصدی، بزرگ‌ترین تولیدکننده گاز کشور به شمار می‌آید، تلاش می‌کنیم با درنظرداشتن همه الزام‌های ایمنی، تعمیرات موردنظر تا پیش از فصل سرما خاتمه یابد و با آمادگی کامل برای تأمین گاز مورد نیاز مردم، صنایع و نیروگاه‌ها، به پیشواز فصل زمستان برویم.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟