Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه گودرزی بازیگر فیلم ها و سریال هایی چون "فاصله ها"،"ایلدا" و "پرستاران" است که در کارنامه اش آثاری چون " گنجشکک اشی مشی"و "دست های خالی" دیده می شود در مورد زندگی اش در روزهای کرونایی با خبرگزاری برنا صحبت کرد.

فاطمه گودرزی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص اینکه آیا در این روزهای کرونایی مشغول به کار است یا خیر به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: بله در حال حاضر مشغول به کار هستم و در یک پروژه کار می کنم و رو به روی دوربین قرار گرفته ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: در این روزگار کرونایی همه مردم باید با حفظ پروتکل های بهداشتی زندگی کنند و ما باید با این ویروس منحوس کنار بیاییم چرا که این بیماری به این زودی ها تمام نمی شود و ما چاره ی دیگری جز این نداریم و باید کار کنیم تا زندگی امان بچرخد البته ما بازیگر ها نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی آزاد تر هستیم چرا که ما هنگام فیلم برداری مجبور هستیم ماسک هایمان را برداریم تا بتوانیم بهتر نقش خود را ایفا کنیم ولی بیشتر سعی می کنیم  با ضد عفونی کردن این مسئله را جبران کنیم. اگرالان به جامعه نگاهی بیندازید متوجه می شوید که مردم به دنبال این هستند تا کار کنند و بتوانند مانند قبل از پس زندگی خود برآیند و ما نیز از این قضیه مستثنی نیستیم. 

گودرزی در پاسخ به این سوال که  در این روزها چگونه امرار معاش می کنید و درآمد به قدری هست که شما را راضی نگه دارد گفت: در حال حاضر با وجود گرانی که در جامعه حاکم است هیچ کس آن طور که باید راضی نیست و با توجه به اینکه مردم گمان می کنند بازیگران ثروتمند هستند خیر این گمان درست نیست و ما نیز مانند سایر مردم هستیم و فشار گرانی روی همه است ولی بیشتر و کمتر دارد و تورم  و نابسامانی های حاکم در جامعه باعث می شود هر روز اتفاقات جدیدتر و تلخ تر رخ دهد و هیچ کس مطلع نیست که این شرایط چه زمانی و با چه سیاستی درست خواهد شد.

فاطمه گودرزی خاطر نشان کرد: همه در این روزها ترجیح می دهند در خانه بمانند و استراحت کنند درواقع هیچ کس از این قضیه بدش نمیاید ولی به جهتی هم کار جوهر انسان ها است و اگر کار نکنیم خسته می شویم وباید به گونه ای زندگی کنیم درواقع بخشی از کار به امرار معاش برمی گردد ولی بخش دیگری از آن برای روحیه خود فرد است و دوست دارد از خانه خارج شود.

این بازیگر در خصوص اینکه ممکن است به مدت دو هفته تعطیلی داشته باشیم و اینکه چه پیامی به عنوان هنرمند برای مردم دارد تا کرونا کاهش پیدا کند  تصریح کرد: فکر می کنم تا جایی که امکانش هست باید این اتفاق بیفتد ولی برای اینکه خیلی جدی تعطیل شود می توانند به صورت قانونمند عمل کنند یعنی باید یک قانون برای این مشکل وضع شود حتی اگر این قانون موقت هم باشد خوب است که با این قانون اجازه ندهند کسی کار کند اما اگر زیاد سخت نمی گیرند شاید به این خاطر است که می دانند مردم سرکار می روند اما این طرز فکر باعث می شود این ویروس همچنان بماند و جامعه رو به بهبودی نرود ولی به نظرم کمی سخت گیری لازم است تا همگی داخل خانه هایمان بمانیم و در حد خرید در نزدیک ترین مکان بیرون بیاییم.

او با اشاره به اینکه مدیران رسانه و سرگرمی ساز ها چگونه می توانند مردم را در خانه نگه دارند افزود: اگر تا جایی که امکان دارد برای سرگرمی سازی برنامه های متنوع بسازند زیرا خیلی تاثیر گذار است و من به عنوان بازیگر برای اینکه خودم نیز کمی سرگرم بشوم و این سرگرمی به مخاطب هم ربط داشته باشد برنامه ای ساختم که مربوط به آشپزی بود و استقبال خیلی خوبی هم از جانب مردم گرفتم چون حس کردم این وظیفه من است و تا جایی که از دستم بر می آمد انجام دادم و نظرم این است که مردم این کار ها را در خانه انجام دهند تا سرگرم شوند چرا که بسیار در روحیه کمک کننده  است.

گودرزی در پایان نسبت به اینکه سینما ها بسته شده آیا شبکه نمایش خانگی، فیلیمو و نماوا می توانند جایگزین سینما ها شوند و خلاء را پر کنند بیان کرد: خیر هیچ چیز نمی تواند جای سینما را بگیرد و هرکدام جایگاه خودشان را دارند و ارزشمند هستند در واقع پخش فیلم در اکران آنلاین و در کنار مردم لذت دیگری دارد به هرحال امیدوارم زودتر باز شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فیلم سینما سریال امرار معاش فاطمه گودرزی کرونا سرگرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۱۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • «پدر قهوه»؛ سریال جدید مهران مدیری درباره چیست؟
  • بعد از «اسکار» مهران مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟