Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان.ها - رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس عدم پاسخگویی واحد را عمده دلیل آشفتگی قیمت محصولات دانست و گفت: چرا رئیس جمهور مخالف تفویض اختیارات حوزه بازرگانی کشاورزی به وزارت جهاد است؟ - اخبار استانها -

سیدجواد ساداتی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه عمده بحث نهاده‌های دامی از زمان نوسانات قیمت مرغ و تخم‌مرغ آغاز شد، اظهار داشت: سرانه گوشت مرغ در ایران نسبت به سرانه جهانی بالاتر و حدود 32 کیلوگرم است چراکه گوشت قرمز قیمت بالایی دارد و سالانه 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون تن مصرف گوشت داریم که در زنجیره تولید به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه ما در ظاهر در تولید مرغ خودکفا هستیم، افزود: اتفاقات اخیر نشان داد که ایران تنها در این صنعت مونتاژ می‌کند به نحوی که مرغ اجداد از خارج کشور وارد می‌شود و نهاده‌های آن نیز از خارج کشور وارد می‌شود به نحوی که ما 9 میلیون تن ذرت و 4.6 میلیون تن سویا وارد و مرغ و تخم مرغ تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مرغ لاین تنها در اختیار شش کشور دنیا است، ابراز داشت: از مرغ لاین، مرغ اجداد و از آن مرغ مادر و سپس جوجه یک روزه تولید و این جوجه یک روزه پس از پرورش روانه بازار مصرف می‌شود در حالی که ایران چندی پیش مورد تحریم واردات مرغ اجداد راست انگلیسی قرار گرفت که احیای مرغ لاین آرین ایرانی در دستور کار قرار گرفت و همین موضوع باعث رفع تحریم واردات مرغ اجداد توسط آمریکا شد.

دولت مردم را به سرمایه گذاری در شهرک های کشاورزی دعوت کردمحصولات استراتژیک کشاورزی می‌توانند در توسعه استان خراسان جنوبی نقش آفرینی کنندمعاون وزیر جهادکشاورزی در رشت: صیانت از کاربری اراضی کشاورزی عامل موثری در پایداری تولید است

وی با بیان اینکه همین موضوع نشان‌دهنده اهمیت امنیت غذایی و خودکفایی در این زمینه است، گفت: امروز به جای امنیت غذایی از قدرت غذایی نام می‌بردند که نشان‌دهنده اهمیت این موضوع است و از این رو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی به این موضوع به صورت جدی ورود پیدا کرده است.

وی ضمن اشاره به توافقات صورت گرفته بین دو وزارت صمت و جهاد کشاورزی مبنی بر تفویض اختیارات حوزه بازرگانی کشاورزی به وزارت جهاد گفت: رئیس جمهور با این موضوع مخالفت کرد در حالی که همه متخصصان می‌دانند دلیل آشفتگی بازار نهاده‌های دامی عدم اختیارات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی است که بر خلاف قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه عمده آشفتگی در قیمت محصولات در بازار، به دلیل عدم وجود پاسخگوی واحد است، تصریح کرد: مهمترین تصمیم درحال حاضر می‌تواند بازگردانی اختیارات حوزه بازرگانی نهاده‌های کشاورزی، دامی و صادرات محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی باشد اما چرا رئیس جمهور اجازه بازگشت اختیارات به وزارت جهاد کشاورزی را نمی‌دهد؟

انتهای پیام/801

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اختیارات حوزه بازرگانی کشاورزی به وزارت جهاد جهاد کشاورزی رئیس جمهور مرغ اجداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است

به گزارش خبرنگار مهر، کنستانتینیو چیونگا صبح دوشنبه در حاشیه دیدار با مسئولین گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

چیونگا مشخصاً به تراکتورهای ۴۷ و ۷۵ اسب بخار تراکتورسازی اشاره و تاکید کرد: تراکتورهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی و بخصوص فراتر از تولیدات بسیاری از کشورها پیشرو در این صنعت می‌باشد.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصربفرد دانست و گفت: استفاده از تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه صورت گرفته که بسیاری راضی کننده بوده است.

چیونگا خواستار ایجاد شرکت مشترک برای افزایش و تسهیل مراودات دو کشور در زمینه‌های مورد اشاره شد.

این مقام ارشد در عین حال روابط کنونی دو کشور را بسیار ایده آل و مثمرثمر دانست و اظهار داشت این روابط باید توسعه یابد.

گفتنی است کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور ایران اسلامی و معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدارها و مذاکرات گسترده‌ای داشته است.

کد خبر 6091872

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی