Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در فصل بارش باران یکی از مشکلات مهم در شهر بوشهر دفع سریع آب‌های سطحی است که اجرای طرح‌های کانال دفع آب‌های سطحی به‌ویژه در جاده نیروگاه اتمی بوشهر ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، با توجه به ساحلی بودن بوشهر در زمان بارش باران آن هم هنگام مد دریا، دفع آبهای سطحی در خیابان‌ها و معابر است که به کندی صورت می‌گیرد و این مهم سبب آبگرفتگی شهر بوشهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی شبکه‌های هدایت، جمع‌آوری و کانال دفع آبهای سطحی می‌تواند، آبهای ناشی از نزولات جوی را به دریا هدایت کند که این مهم نقش مهمی در رفع مشکلات مردم دارد.

در بارندگی‌های هفته جاری در بوشهر، شاهد آبگرفتگی نقاط مختلف شهر بودیم که با تلاش نیروهای شهرداری بخشی از این آبها به کانال‌ها هدایت و دفع شد و بخشی هم تا ساعت‌ها پس از پایان بارش باران، همچنان در تردد شهروندان مشکل‌ساز بود.

معاون خدمات شهری شهرداری بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه کانال دفع آبهای سطحی یکی از طرح‌های مهم زیرساختی در عمران و خدمات شهری است اظهار داشت: اکنون در نقاط مختلف شهر بوشهر طرح کانال دفع آبهای سطحی اجرا شده ولی در برخی کانال‌ها، نصب تاسیسات زیرزمینی دستگاه‌های ارتباط مخابراتی دفع آبها را با کندی انجام می‌دهد.

ایمان چارکی با بیان اینکه لایروبی کانال‌های دفع آبهای سطحی یکی از برنامه‌های شهرداری بوشهر است افزود: قبل بارش باران لایروبی این کانال‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد و اجرای این مهم سبب تسریع در دفع آبهای ناشی از باران می‌شود.

وی، بارش باران هنگام مد دریا را برای دفع آبهای سطحی مشکل‌ساز دانست و بیان کرد: با توجه به ساحلی بودن بوشهر اگر زمان بارش باران، دریا در حالت مد باشد هدایت آب باران به دریا به کندی صورت می‌گیرد که این مهم سبب آبگرفتگی معابر و خیابان‌ها می‌شود.

جانشین ستاد مدیریت بحران شهرداری بوشهر با بیان اینکه محل دفع آب‌های سطحی شهر بوشهر کانال‌ها در معابر و خیابان‌ها است خاطر نشان کرد: خروجی این کانال‌های در دریا قرار دارد که در هنگام مد دریا  در صورت شدت بارندگی آب سطحی به همراه آب دریا به سطح شهر برمی‌گردد.

معاون خدمات شهری شهرداری بوشهر یکی از نقاط بحرانی شهر بوشهر در دفع آبهای سطحی را جاده نیروگاه اتمی دانست و با بیان اینکه برای کانال دفع آبهای سطحی در این محور مواصلاتی سال‌های قبل اجرا شد خاطر نشان کرد: جاده نیروگاه تا حریم تعیین شده شهری، 3.5 کیلومتر است که تاکنون یک‌هزار و 250 متر کانال دفع آبهای سطحی اجرا شده است.

چارکی با تاکید بر اجرا شدن طرح کانال آبهای سطحی در این منطقه تصریح کرد: در هنگام بارش باران آبهای سطحی از محله تنگک‌ها به جاده نیروگاه سرازیر می‌شود که به سبب دفع آن، آبگرفتگی در این خیابان مشکلات تردد ایجاد می‌کند.

وی، با بیان اینکه در هنگام بارش باران با مشکلات خاصی در دفع آبهای جمع‌آوری مواجه هستیم افزود: همکاری مسئولان نیروگاه اتمی با معاون عمرانی شهرداری بوشهر برای ادامه اجرای طرح کانال دفع آبهای سطحی در این جاده امری مهم و ضروری است چراکه مردم با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

معاون خدمات شهری شهرداری بوشهربا اشاره به اینکه آب باران در زمین‌های شهر بوشهر جذب نمی‌شود گفت: با توجه به بالا بودن زه‌آب به سبب ساحلی بودن بوشهر امکان جذب آب باران به زمین وجود ندارد از این نظر توسعه اجرای طرح‌های کانال‌ها امری ضروری است.

در همین حال رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر بوشهر خواستار اجرای ادامه کانال دفع آبهای سطحی جاده نیروگاه، محلات تنگک‌ها و  اجرای شبکه فاضلاب به محلات جنوبی شهر بوشهر شد.

بارندگی در بوشهر سبب آبگرفتگی معابر شد+تصاویر بارش تگرگ و باران همراه با وزش شدید باد استان بوشهر را در نوردید بوشهر|بارش 102 میلیمتری باران به زیرساخت‌های کنگان خسارت وارد کرد

رباب عبیدی با بیان اینکه در بارندگی اخیر شاهد آب گرفتگی جاده نیروگاه و تنگک‌ها بودیم تصریح کرد: آبگرفتگی در این نقاط شهروندان را دچار مشکل در تردد و رفت و آمد کرد که باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی از اجرای فاز نخست شبکه کانال دفع آبهای سطحی در جاده نیروگاه و تنگک‌ها خبر داد و بیان کرد: اجرای  فاز دوم کانال دفع آبهای سطحی در این منطقه به طول 2 هزار و 240 متر قرار بود با مشارکت نیروگاه اتمی اجرا شود که تاکنون محقق نشده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر بوشهر با تاکید بر توجه به اجرای کانال دفع آبهای سطحی در جاده نیروگاه افزود: از شهردار بوشهر در خواست می‌شود ادامه اجرای طرح کانال دفع آبهای سطحی در  منطقه یاد شده را در دستور کار قرار دهد و با مشارکت با مدیران نیروگاه اتمی بوشهر این مهم را محقق کنند.

عبیدی احداث شبکه دفع فاضلاب در محلات تنگک‌های بوشهر را یکی از مطالبات مهم مردم‌ این محلات دانست و بیان کرد: برای احداث شبکه دفع فاضلاب در محلات تنگک‌های بوشهر 700 میلیارد تومان اعتبار برآورد شده است.

وی با تاکید بر اجرایی شدن طرح شبکه فاضلاب در محلات جنوبی شهر بوشهر خاطرنشان کرد: اجرای شبکه فاضلاب و کانال دفع آبهای سطحی در جاده نیروگاه و محلات تنگک‌های بوشهر از مطالبات مهم مردم است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

آبگرفتگی در معابر جاده نیروگاه و محلات تنگک‌های بوشهر ضمن اینکه منظره نازیبایی به تصویر می‌کشد، پس از ماندگاری این آبهای به باتلاق و لنج‌زار تبدیل می‌شود  و مشکلات گوناگون رفاهی، بهداشتی و اجتماعی را فراهم می‌کند که ساماندهی کانال دفع آبهای سطحی و اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب در این منطقه ضروری است.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانال دفع آبهای سطحی محلات تنگک های بوشهر آبهای سطحی طرح کانال دفع آب جاده نیروگاه جاده نیروگاه شهرداری بوشهر محلات تنگک ها نیروگاه اتمی آب های سطحی خدمات شهری بارش باران اجرای طرح شهر بوشهر کانال ها اجرا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار بارش‌های سیل‌آسا در استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از صدور هشدار سطح نارنجی بارش‌های سیل‌آسا در تمامی شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: با ورود سامانه جدید بارش باران افزایش ناپایداری جوی نیاز به مراقبت ویژه است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به هشدار سطح نارنجی بارش‌های سیل‌آسا در تمامی شهرستان‌های استان بوشهر، اظهار داشت: اثر مخاطره بارش تگرگ، بارش شدید باران همراه با وزش باد، جاری شدن روان آب، طغیان و سیلابی شدن رودخانه‌ها، صاعقه و خسارت به بخش کشاورزی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با تاکید بر توجه به جلوگیری از حوادث و خسارت احتمالی توصیه کرد: کشاورزان محصولات برداشت شده در فضای باز به مناطق سرپوشیده منتقل کنند.

وی عدم انجام آبیاری مزارع به‌دلیل وقوع بارندگی و برای جلوگیری از خوابیدگی مزارع آماده برداشت را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: کنترل دما و رطوبت انبارها با توجه به افزایش رطوبت جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی یک ضرورت است.

توکلی بر بسته نگه‌داشتن دریچه‌های گلخانه‌ها هنگام کاهش دما و بارش تاکید کرد و افزود: عدم استفاده از آب باران برای دام‌ها، جلوگیری از نفوذ روان آب به داخل سالن‌های نگهداری دام مورد توجه قرار گرفته شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر خودداری دامداران و عشایر از عبور در ارتفاعات و انتقال دام‌ها به مکان سرپوشیده هنگام وقوع بارش را از دیگر توصیه‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها با توجه به وقوع بارش‌ها مورد توجه ویژه قرار گرفته شود.

توکلی عایق‌بندی و محافظت از کندوهای عسل در مقابل بارش، عدم تردد ماشین‌آلات کشاورزی روی مزارع را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان ، دامداران و عشایر با توجه به شرایط بارندگی پیشِ‌رو به توصیه‌ها توجه ویژه کنند.

وی ادامه داد: بارش باران در استان بوشهر تا آخر هفته جاری ادامه دارد.

در همین راستا مدیرکل هواشناسی استان بوشهر افزایش سرعت وزش باد تا 50 کیلومتر در استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: با افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع موج خلیج فارس، هشدار دریایی سطح نارنجی در سواحل استان بوشهر صادر شد.

فرج‌الله شکوهی‌پور با بیان اینکه تا آخر هفته جاری هشدار دریایی سطح نارنجی صادر شده است افزود: افزایش ارتفاع موج و تلاطم دریا خلیج فارس تا 2.5 متر پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به ورود سامانه جدید بارش باران در استان بوشهر اضافه کرد: افزایش ناپایداری ها، افزایش پوشش ابر و بارش پراکنده باران مورد انتظار است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • تصاویر آتش‌سوزی شدید 100 ملک در امامزاده ابراهیم
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • صدور هشدار بارش‌های سیل‌آسا در استان بوشهر
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • روشنایی ۱۵ کیلومتر از راه‌های استان بوشهر اجرا شد