Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@10:52:41 GMT

مرکل: شرایط کرونایی بسیار جدی است

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۳۷۸۳

صراط:

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان در یک ارتباط ویدئویی با نشست اقتصادی روزنامه "زوددویچه سایتونگ" خواستار تلاش های بیشتر در مبارزه با بیماری کرونا شد.

به گزارش تسنیم صدر اعظم آلمان همچنین تصریح کرد که در حال حاضر شرایط هنوز جدی است و حتی می توان گفت بسیار جدی است.

مرکل همچنین از عدم توافق با نخست وزیران ایالات مختلف آلمان برای تشدید محدودیت ها ابراز نارضایتی کرده و گفت: هر روز در مبارزه با کرونا اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محدودیت ها در برقراری تماس ها و ارتباطات و آسیب های بالای آن را قابل درک دانسته و آن را یک توقع بی جا از سیستمی دموکراتیک دانست و در عین حال این محدودیت ها را برای مهار کرونا غیر قابل اجتناب دانست.

مرکل تاکید کرد: تصمیم گیری درباره این محدودیت ها از سخت ترین تصمیم گیری های دوران مسئولیت من است. اگر ما منتظر بمانیم که تخت های مراقبت های ویژه پر شود دیگر خیلی دیر است.

صدر اعظم آلمان در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که 30 تا 40 درصد مردم کشورش جزو گروه های خطر کرونایی هستند و باید به صورت جدی از آن ها حمایت شود.

وی افزود: مبارزه با این بیماری همه گیر صرفا یک مسئله پزشکی نبوده بلکه همچنین یک مسئله اخلاقی، اقتصادی و اجتماعی است.

در نشست امروز روزنامه "زوددویچه سایتونگ" با حضور مرکل همچنین در این باره بحث شد که آیا آلمان در سال 2021 موفق خواهد شد راهی برای خروج از بحران کرونا پیدا کند.

مرکل با وجود هشدارهای جدی البته در این باره ابراز خوش بینی کرده و گفت: تا زمانی که واکسنی برای کرونا وجود ندارد زندگی و کار مدت طولانی تحت تاثیر قواعد مبارزه با کرونا قرار خواهد داشت.

مرکل تاکید کرد که بعد از در دسترس قرار گرفتن واکسن واکسیناسیون داوطلبانه انجام می شود و هیچ گونه تعهدی برای آن وجود ندارد.

وی بهبود اوضاع اقتصادی در سال آینده میلادی را پیش بینی کرده و از صنایع مختلف خواست که مقاومت کنند. مرکل زمستانی سخت را بخصوص برای برخی زمینه های شغلی پیش بینی کرده و گفت: راه خروج از این بحران دشوار خواهد بود اما موفقیت امکان پذیر است.

آمار مبتلایان به کرونا اخیرا در آلمان افزایش چشمگیری داشته و بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در آلمان 828052 نفر به کرونا مبتلا شده و 13114 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: صدر اعظم آلمان آنگلا مرکل صراط محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد