Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزان سطح تقاضای جهانی نفت در سال گذشته بیش از 99 میلیون بشکه در روز بود و پیش‌بینی می‌شود حتی در ماه فوریه 2021 به‌دلیل موج دوم همه‌گیری کرونا همچنان سطح تقاضای جهانی نفت نسبت به سال 2019، سطح پایینی داشته باشد.

به گزارش برنا، براساس پیش‌ بینی مؤسسه تحقیقات ریستاد انرژی در گزارش ماه ژوئیه 2020، سناریوهای جدیدی به‌ دلیل وقوع موج دوم شیوع ویروس کووید ـ 19 در جهان در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که رفته‌ رفته کشورها به بازگشایی مجدد فعالیت‌های اقتصادی خود پرداختند با اوج‌گیری شیوع کرونا به ویژه در آمریکا، برزیل، هند و اروپا، سناریوهای پیش‌بینی میزان تقاضای نفت جهان بار دیگر تغییر کرد.

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد، اگرچه موج دوم همه‌گیری کرونا در جهان شایع شده، اما این سطح تقاضا به سطح ماه آوریل برنمی‌گردد. علت این امر آشنایی و سازگاری دولت‌ها برای مواجهه با این ویروس نسبت به ماه‌های نخست همه‌گیری در سال 2020 است. با وجود این، بحران اقتصادی در جهان به‌ سادگی قابل مدیریت نیست. براساس گزارش ریستاد انرژی، تقاضای جهانی نفت در ماه اکتبر به سرعت میزان پیش‌بینی شده قبلی، شرایط بهبود و احیا را طی نخواهد کرد و سطح آن یکنواخت و بدون رشد خواهد بود.

انتظار می‌رود، سطح تقاضای جهانی نفت در ماه ژوئیه به متوسط 90.2 میلیون بشکه در روز برسد و در ماه‌های آگوست، سپتامبر و اکتبر، به 90.6 میلیون بشکه در روز افزایش یابد. در ماه نوامبر به 93 میلیون بشکه در روز و درنهایت در دسامبر به 94.7 میلیون بشکه در روز برسد. این در حالی است که میزان سطح تقاضای جهانی نفت در سال گذشته، بیش از 99 میلیون بشکه در روز بود. پیش‌ بینی می‌شود حتی در ماه فوریه 2021 به‌دلیل موج دوم همه‌گیری کرونا همچنان سطح تقاضای جهانی نفت نسبت به سال 2019 ،سطح پایینی داشته باشد.

بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلسة، تخمین سالیانه تقاضای جهانی نفت در سال جاری 89.7 میلیون بشکه در روز و متوسط سال 2021 حدود 97.1 میلیون بشکه در روز خواهد بود. این در حالی است که در گزارش قبلی مؤسسه ریستاد انرژی، سطح پیش‌بینی شده برای تقاضا تا پایان سال جاری، 88.8 میلیون بشکه در روز تخمین زده شده و کل تقاضا برای سال آینده 98.1 میلیون بشکه در روز در نظر گرفته شده بود. درواقع، از نظر ریستاد انرژی، تا پایان سال 2022 وضعیت تقاضای جهانی نفت به‌طور کامل احیا نمی‌شود تا به سطح تقاضا به میزان پیش از شیوع کرونا، برسد.

براساس گزارش ریستاد انرژی میزان پایبندی اوپک پلاس به کاهش تولید در ماه‌های مه و ژوئیه 2020 در مقایسه با میزان توافق شده نشان می‌دهد که 88 درصد از تعهدات در ماه‌های یاد شده انجام گرفته و در این بین، تخلفات صورت گرفته در ماه‌های آتی جبران خواهد شد. به‌ عبارت دیگر، کشورهایی که از تعهد اوپک پلاس تخطی کرده باشند اثر آن را در ماه‌های آتی بازار نفت شاهد خواهند بود.

بررسی میزان پایبندی به تعهدات اوپک پلاس و تخلفات اعضا طی ماه‌های مه و ژوئیه 2020 نشان می‌دهد که شیوع موج دوم ویروس کرونا، تقاضای جهانی نفت را به‌ شدت در موج اول پایین آورد و از آنجا که اکثر دولت‌ها، دیگر آن محدودیت‌های سختگیرانه را اعمال نخواهند کرد، موج دوم تهدیدی جدی خواهد بود که می‌تواند، قیمت نفت را تحت تأثیر قرار دهد. 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوپک نفت تقاضای نفت سطح تقاضای جهانی نفت تقاضای جهانی نفت میلیون بشکه در روز ریستاد انرژی سطح تقاضا همه گیری پیش بینی موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان

منابع محلی در بدخشان از شیوع یک نوع بیماری ناشناخته تنفسی در میان کودکان و زنان در این ولایت خبر می‌دهند.

به گفته منابع این بیماری از سه روز به این‌سو در ولسوالی خواهان افزایش یافته است.

به گفته منابع، تا کنون ۸۰ کودک و ۴۰ زن در پی مبتلا شدن به این بیماری به مرکز صحی آن ولسوالی منتقل شده‌اند.

سرفه شدید و درد سينه از نشانه‌های مبتلا شدن به این بیماری است.

عدم دسترسی به خدمات صحی در ولسوالی خواهان بدخشان یکی از دلایل جدی شیوع این بیماری عنوان شده است.

پیش از این، یک نوع بیماری ناشناخته پوستی در میان بزرگ‌سالان و کودکان در ولایت‌های بامیان و پکتیکا شیوع پیدا کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان – 8 اردیبهشت
  • وضعیت آب و هوا امروز ۷ اردیبهشت/ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود
  • وضعیت آب و هوا امروز ۷ اردیبهشت؛ نیمه شرقی کشور بارانی می‌شود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود