Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهمدی کرطلایی با بیان اینکه اگر زنجیره حمایتی از مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار ایجاد شود قطعا آن شغل یک اشتغال پایداری می شود گفت: از معاونت زنان ریاست جمهوری انتظار می رود با توجه به ظرفیت بالای خوزستان توجه بیشتری به این استان داشته باشد.

«زاهد مهمدی کرطلایی» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: تحولات و پیچیدگی های امروز جوامع باعث شده که نقش زنان در بعد اقتصادی و معیشتی پررنگ تر شود، مشکلات جامعه امروزی ما باعث شده که مرد به تنهایی نمی تواند نان آور خانواده باشد و یک زن دوشادوش مرد برای تامین مخارج زندگی در حال تلاش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل انجمن روزنه امید جوان با بیان اینکه با توجه به روحیات بانوان می توانند در مشاغل خانگی، هنری و تزئینی موفق شوند افزود: امروزه شاهد هستیم که بسیاری از بانوان به دلایل مختلف از جمله فوت همسر، طلاق، زندانی بودن همسر و ... نان آور خانواده شده و باید بتوانند امرار معاش خود و خانواده خود را تامین کنند بدین جهت نقش شغل خانگی در این بخش بسیار پررنگ می شود.

 

وی با اشاره به اینکه ماهیت مشاغل خانگی امروز نسبت به 10 سال گذشته به کلی تفاوت یافته است اضافه کرد: امروزه با توجه به توسعه اجتماعی مشاغل خانگی در شکل شبکه ای می تواند موفق عمل کند، به گونه ای که سرمایه گذار و بازاریاب در کنار مشاغل خانگی حضور داشته باشند تا بانویی که محصولی را تولید می کند غیر از تمرکز روی تولید دغدغه دیگری نداشته باشد.

 

مهمدی کرطلایی با تاکید بر اینکه اگر زنجیره حمایتی از مشاغل خانگی ایجاد شود قطعا آن شغل خرد خانگی یک اشتغال پایداری را ایجاد می کند افزود: انجمن روزنه جوان با توجه به رسالت ذاتی خود که اشتغال و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است سعی کرده در حوزه کارآفرینی برنامه های متنوعی را تدوین و اجرا کند که می توان به برگزاری دوره های مختلف چرم دوزی، چهل تیکه دوزی، خیاطی، گلدوزی و... اشاره کرد.

 

وی ابراز کرد: در این انجمن سعی شده پس از شناسایی زنان سرپرست خانوار آموزش های تئوری و عملی برای آنها برگزار شده تا از نظر انگیزشی آمادگی لازم را جهت شروع به کار داشته باشند علاوه بر این در حوزه بازاریابی و فروش نیز در حد توان کمک هایی به کارآفرینان حوزه اشتغال خانگی انجام می دهیم.

 

مدیرعامل انجمن روزنه امید جوان به همکاری با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حوزه اشتغال بانوان سرپرست خانوار اشاره کرد و ادامه داد: در سال 97 این انجمن بر اساس تفاهم نامه ای که با معاونت امروز زنان ریاست جمهوری به امضا رسانید در جهت توانمندسازی بانوان گام های بسیار موفقیت آمیزی برداشت که می توان به برگزاری دوره های مختلفی برای بیش از 800 بانوی سرپرست خانوار اشاره کرد.

 

وی اذعان کرد: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری همکاری های بسیار مطلوبی با سازمان های مردم نهاد دارد که می توان بازتاب آن را در اشتغال زایی برای بانوان سرپرست خانوار مشاهده کرد، ما در تلاش بودیم که بسته بندی خرما را با همکاری این بانوان راه اندازی کنیم اما با توجه به شرایط اقتصادی و محدودیت های بهداشتی در خصوص بسته بندی خرما به روش دستی راه اندازی بسته بندی خرما به روش مکانیزه  بسیار هزینه بر بود و تاکنون موفق به راه اندازی این پروژه نشدیم اما در حوزه عروسک بافی این اشتغال زایی در حال انجام است.

 

مهمدی کرطلایی با تاکید بر اینکه اگر حمایت ها از مشاغل خانگی به ویژه زنان سرپرست خانوار بیشتر شود قطعا نتیجه حاصله تاثیر بسیاری حتی در کاهش قیمت بسیاری از محصولات خواهد داشت یاد آور شد: از معاونت زنان وامور خانواده ریاست جمهوری انتظار می رود که توجه بیشتری به خوزستان داشته باشد زیرا در این استان ظرفیت های بسیار بالایی در حوزه اشتغال خانگی وجود دارد.  

 

پایان پیام/690

منبع: شبستان

کلیدواژه: زنان سرپرست خانوار اشتغال زنان سرپرست خانوار ریاست جمهوری مشاغل خانگی معاونت زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید