Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار ارز بیان کرد: اقتصاد ایران شکننده است و تصمیمات در کشور ما طوری اتخاذ می‌شود که باعث تضعیف نظام اقتصادی کشور می‌شود. به گزارش پول نیوز، میثم رادپور کارشناس بازار ارز در خصوص حال و روز بازار ارز اظهار کرد: آن چیزی که در حساب‌های ملی به عنوان خروج سرمایه ذکر می‌شود بخشی از آن مربوط به دلار‌های نقدی است که در دست مردم وجود دارد و بخش دیگر آن خروج سرمایه‌ای است که به صورت حواله صورت گرفته است یعنی دلاری که به هر طریقی از کشور خارج شده و ممکن است نقدی و یا حواله خارج شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بخش دیگر آن این است که ارز‌هایی که به صورت نقدی و حواله از کشور خارج شده اند، در ازای آن جنسی وارد کشور نشده است و به نظر نمی‌رسد این دو موضوع از یکدیگر جدا باشند.

رادپور اظهار کرد: به راحتی نمی‌توان تشخیص داد دلاری که دست مردم است چقدر است و این ۲۰ میلیارد دلار به چه صورت محاسبه شده است و به راحتی قابل تشخیص نیست که دلار نقدی که خریداری شده در دست مردم است یا به هر ترتیبی از دست مردم خارج شده است.

این کارشناس بازار ارز در ادامه گفت: زمانی دلار وارد کشور می‌شود که ثبات به بازار ارز در کشور برگردد، درست است که در چند ماه گذشته شاهد ثبات نسبی بازار ارز بودیم، اما این ثبات کافی نیست. اگرچه اخباری در خصوص ثبات بازار ارز منتشر می‌شود، اما همچنان فروش نفت با کاهش مواجه بوده و روابط ما با کشور‌های عضو اتحادیه اروپا نیز متشنج است.

رادپور با بیان اینکه خروج سرمایه از کشور هم می‌تواند موقت و هم دائم باشد ادامه داد: در جهش‌های ارزی که صورت گرفته بسیاری از نهاد‌ها و بانک‌ها اعتبار خود را از دست داده اند و همین مسئله مردم را بیشتر به سوی احتکار ارز هدایت کرد.

وی در ادامه بیان کرد: بعد از انقلاب ما هیچ دوره‌ای را برای تقویت نرخ ارز سپری نکردیم بلکه همواره یک نوساناتی بوده که نرخ ارز بسیار تضعیف شده و در دوره بعد مقداری از ارزشی که از دست داده برگشته است. در اقتصاد ما که با تورم ۲۰ تا ۲۵ درصدی مواجه است هیچگاه نباید انتظار تقویت ارزش پول ملی را داشته باشیم. در کشوری که با تورم دست و پنجه نرم می‌کند و تنش‌های سیاسی و اقتصادی فراوان بر آن حاکم است، تقویت پول ملی آرزویی محال و دست نیافتنی است. تقویت پول ملی که با تزریق پول از سوی بانک مرکزی همراه باشد دردی را دوا نمی‌کند و موقتی است و فقط در آن دوره ارزش پول ملی از ۱۳ هزار تومان به ۱۱ هزار تومان می‌رسد، اما این تقویت موقتی است و هیچ تاثیری در اقتصاد کشور ندارد.

این کارشناس بازار ارز با بیان اینکه اقتصاد ایران شکننده است، خاطرنشان کرد: تصمیمات در کشور ما طوری اتخاذ می‌شود که باعث تضعیف نظام اقتصادی کشور می‌شود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نرخ دلار نرخ ارز سیستم بانکی بانک مرکزی نظام اقتصادی کارشناس بازار ارز دست مردم خارج شده پول ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ظهر دوشنبه به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاد شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

وی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

علم الهدی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

کد خبر 6092055

دیگر خبرها

  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد