Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری صبح چهارشنبه در نشست جلسه راهبردی عملیات جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی ستاد عملیات حاج قاسم سلیمانی در راستای قرارگاه مردمی مقابله با کرونای استان سمنان که به صورت ویدئوکنفرانسی و به میزبانی اداره تبلیغات اسلامی استان در شاهرود برگزار شد، با اشاره به اینکه همدلی و مواسات جز با حضور بخش‌های مردمی و استفاده از ظرفیت جوانان شکل نمی‌گیرد، بیان کرد: بسیج مردم از بعد سیاسی، کمک رسانی، خدمت رسانی، درمانی و بهداشتی و … در زمینه کرونا حائز اهمیت است و بار اصلی انجام این وظیفه بر دوش جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی و ستاد عملیات حاج قاسم سلیمانی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باید احساس معنویت و امید در جامعه تقویت شود تا شاهد اشاعه تسکین و آرامش باشیم و لذا قرارگاه‌های مردمی مواسات و کمک‌های مقابله با کرونا باید به زمینه معنوی و فرهنگی نیز توجه داشته باشند، بیان کرد: معنویت یکی از ضرورت‌های دینی و عاطفی است که راه آن تاکید بر دعا، استغاثه، مناجات و استغفار است.

کارها در زمینه مقابله با کرونا باید روحیه بخش و امید افزا باشد

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه کارها در زمینه مقابله با کرونا باید روحیه بخش و امید افزا باشد که به مردم انگیزه بدهد، گفت: همدلی اگر به خدمت رسانی منتهی نشود اشتراک و تفاهمی وجود نخواهد داشت و در نتیجه اثری را مشاهده نخواهیم کرد و البته حفظ و تقویت همبستگی ملی و استانی و شهرستانی را باید مد نظر قرار داد.

شکری با بیان اینکه عملیات مقابله با کرونا، مواسات و همبستگی مردمی دارای محورهایی است که هر کدام باید توسط یک نهاد فرماندهی شود، تاکید کرد: دستگاه‌های زیر مجموعه قرارگاه ستاد مردمی مقابله با کرونا که در شهرهای استان به نام‌های مختلفی موسوم است و در سازمان تبلیغات اسلامی آن را به یاد شهید سلیمانی نامگذاری کرده‌اند لذا می‌بایست به این فهم دست یافت که شرایط و ستاد چه مسئولیتی از آنها می‌طلبد تا بتوانند در رابطه با انجام آن برنامه‌ریزی کنند.

وی با اشاره به اینکه جریان دعا و استغفار در بستر ملی و استانی یکی از محورهایی است که باید در زمینه ستاد مقابله با کرونا به آن تاکید کرد، ابراز داشت: در این راستا روحانیان و مجموعه‌های تبلیغی مانند هیئت‌های مذهبی نقشی بسزا دارند تا مردم را دعوت به این امر مهم کنند همچنین مجری سیاست‌های مصوب ملی و استانی در این حوزه باشند که ترویج و راه اندازی پویش‌های دعا و استغفار و تلاوت قرآن و … در زمره اقداماتی است که می‌توان در شاهرود و استان سمنان انجام داد.

ضرورت توجه به تأمین معاش آسیب دیدگان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه آموزش همگانی و اطلاع رسانی دیگر جریانی است که در ستاد مقابله با کرونا می‌بایست برای آن برنامه داشت، تاکید کرد: جریان همدلی و مواسات، تقدیر و تکریم مدافعان سلامت در بسترهای اقدامات استانی و شهرستانی و همچنین پویش برای حاج قاسم سلیمانی باز هم در بستر اقدامات ملی، استانی و شهرستانی از دیگر برنامه‌هایی است که در ستاد مقابله با کرونا باید به آن توجه داشت.

شکری توجه به اشتغال را دیگر برنامه و محور کار در حوزه ستاد مقابله با کرونا دانست و تاکید کرد: کسانی که کارهای روزمره‌ای داشتند و از بابت کرونا و تعطیلی‌ها آسیب دیده‌اند، می‌بایست اقدامات مرتبط با تأمین معاش آنان را مد نظر قرار داد که این امر نیز باید در کنار مسائلی مانند آمادگی زیرساخت‌های اشتغال‌زایی توسط دستگاه‌های مذکور به خصوص بسیج سازندگی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه جریان روایت جهاد دیگر موضوعی است که در ستاد مقابله با کرونا با آن روبرو هستیم و می‌بایست برای اجرای آن برنامه‌ریزی بهتری شود، گفت: حوزه هنری، استفاده از هنرمندان، نویسندگان، شعرا، فعالان فرهنگی در سایه فراخوان‌های ملی، تشکیل گروه‌های رسانه‌ای و هنرمندان در ذیل این اقدام تعریف شده که باید در ستاد مقابله با کرونا به آن نیز توجه داشت از سوی دیگر باید گفت مطالبه‌گری نیز در راستای اقدامات لازم برای کاهش کرونا از دیگر برنامه‌های ستاد مقابله با این بیماری است.

به گزارش خبرنگار مهر، گفتنی است قرارگاه عملیاتی حاج قاسم سلیمانی از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در مراحل مختلف اقدامات لازم را در راستای توانمند سازی گروه‌های آسیب دیده، ضدعفونی کردن معابر، تغسیل اموات و … انجام داده است.

کد خبر 5074261

منبع: مهر

کلیدواژه: قاسم سلیمانی ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا تبلیغات اسلامی سمنان علی شکری بسیج سازندگی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه گرگان شهرکرد بوشهر شهرستان کرج محدودیت های کرونایی کتاب و کتابخوانی هفته کتاب بارش باران ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد مقابله با کرونا مقابله با کرونا مقابله با کرونا حاج قاسم سلیمانی تبلیغات اسلامی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند
  • هفدهمین کاروان زیر سایه خورشید در مسیر استان سمنان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است