Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@06:54:21 GMT

همه مسافران باید تست کرونا بدهند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۵۰۷۳

همه مسافران باید تست کرونا بدهند؟

باشگاه خبرنگاران : محدودیت‌های تعطیلی دو هفته‌ای این روز‌ها تبدیل به تیتر اکثر خبرگزاری‌ها شده است و از طرف دیگر با افزایش و شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا بسیاری از محدودیت‌های جدید تردد توسط ستاد ملی مقابله با کرونا اعمال شد.

به طوری که مقرر شد از ۲۸ آبان ماه با راه اندازی یک سامانه که در آن لیست اسامی بیمارانی که تست کرونا و pcr آن‌ها مثبت شده در اختیار بخش حمل و نقل عمومی قرار گیرد و از این طریق مانع ورود مسافران کرونایی تا ۱۴ روز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد حق استفاده از ناوگان حمل ونقل عمومی را ندارند.
شرکت‌های حمل و نقل مسافری ملزم به استفاده از سامانه بیماران کرونایی هستند

هم اکنون بخش حمل و نقل هوایی و همچنین بخش حمل و نقل دریایی تا حدودی به این سامانه متصل شده‌اند، اما هنوز بخش حمل و نقل زمینی هستند که برای اجرای این طرح با اختلالات جدی جهت اتصال به سامانه مواجه هستند.

به طور مثال در بخش حمل ونقل جاده‌ای و مسافری هنوز بسیاری از شرکت‌ها برای صدور بلیت به هیچ عنوان کد ملی دریافت نمی‌کنند و از طرف دیگر تعداد زیادی از مسافران در بخش اتوبوسرانی در بین راه سوار این وسایل حمل و نقلی می‌شوند و هیچ شماره ملی از آن‌ها ثبت نخواهد شد؛ بنابراین در بخش حمل ونقل عمومی به ویژه بخش جاده‌ای جای خالی نظارت بیشتر در این ایام به شدت دیده می‌شود.


صدور بلیت اتوبوس بدون کد ملی ممنوع!

در همین رابطه داریوش باقر جوان مدیر کل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه سامانه که وزارت بهداشت طراحی کرده صدور بلیت بر مبنای کد ملی است، گفت: شرکت‌های حمل و نقل مسافری ملزم هستند از فردا بلیت را از طریق این سامانه و براساس کد ملی صادر کنند و در صورتی مسافری تست pcr (کرونا) مثبت باشد حق ندارد تا ۱۴ روز از حمل ونقل عمومی استفاده کند.

او ادامه داد: بخش حمل و نقل عمومی تاکنون تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و در این مدت تمامی اقدامات لازم از جمله ضدعفونی، فاصله گذاری اجتماعی بخش حمل و نقل و و استفاده از ماسک و دستکش در طول سفر را انجام داده اند.

باقر جوان تاکید کرد: تمامی شرکت‌های حمل ونقل مسافری ملزم هستند در صورتی که سامانه اجرایی شود از آن برای صدور بلیت استفاده کنند.
سازمان هواپیمایی از ورود مسافران کرونایی جلوگیری می‌کند

جلالی معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در گفتگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده بود که ما آمادگی کامل برای اتصال به سامانه را داریم و تاکنون هم تمامی زیر ساخت‌های لازم توسط ایرلاین‌ها و شرکت‌های هواپیمایی فراهم شده است.

او ادامه داد: از بیست و هشتم آبان ماه اجازه ورود مسافران کرونایی را به بخش حمل و نقل هوایی نمی‌دهیم.

همچنین شب گذشته سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: بخشنامه وزارت بهداشت در خصوص تست منفی کرونا برای مسافران حمل ونقل هوایی، شامل همه مسافران نمی‌شود بلکه مربوط به افرادی است که قبلا به دلیل علائم کرونا، تست داده‌اند و تست آن‌ها مثبت بوده است

این افراد برای بهره‌مندی از سفر، پس از طی دوران نقاهت و سلامتی کامل به مراکز معتبر وزارت بهداشت مراجعه کرده و پس از تست دوباره کرونا، نتیجه منفی بودن را هنگام استفاده از خدمات حمل و نقل هوایی به همراه داشته باشند.

بر اساس این گزارش، همه مسافران پرواز‌های داخلی ملزم به ارایه نتیجه تست منفی کرونا نیستند و ارایه تست منفی برای افرادی که مبتلا نیستند لازم نیست.
بروزرسانی سامانه در بخش دریایی باید انجام شود

در بخش دریایی هم در برخی از بنادر به دلیل وجود مشکل دسترسی به اینترنت و استفاده بسیار زیاد بومی‌های منطقه از شناور‌های مسافری استفاده از این سامانه کمی مشکل ساز شده است.

عباس نژاد مدیر کل امور دریایی سازمان بنادر و دریا نوردی با بیان اینکه بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر جلوگیری از ورود بیماران کرونایی در تمامی بخش‌های حمل ونقلی از جمله حوزه دریایی و بندری ضروری است، گفت: این بخش نامه برای تمامی بخش‌های دریایی از جمله تمامی بنادر دریایی کشور ضروری است و ما از ۲۸ آبان ماه برای صدور بلیت براساس کد ملی اقدام می‌کنیم.

او ادامه داد: بر اساس این بخشنامه کسانی که در واقع تست کرونا آن‌ها مثبت شده باشد حق ورود به شناور را ندارند و طبق این دستور العمل مسافران پس از ۱۴ روز و دریافت تست منفی می‌توانند از ناوگان حمل ونقلی استفاده کنند.

او با بیان اینکه برخی از بنادر مسافری برای استفاده از این سامانه باید به روز رسانی شوند گفت: برخی از بنادر به دلیل عدم دسترسی به اینترنت پر سرعت و به روز رسانی سامانه با مشکل مواجه هستند که سعی می‌کنیم در اسرع وقت این مشکل را برطرف کنیم.

این مقام مسئول در سازمان بنادر با اشاره به اقدامات سازمان بنادر در واکنش به کاهش سفر‌ها هم گفت: ما در بخش مسافر دریایی دو دسته متقاضی داریم. یک دسته بومیان منطقه هستند که به دلیل شرایط کاری شان و خدماتی که از سرزمین اصلی می‌گیرند رفت و آمد‌هایی را انجام می‌دهند و البته یک بخشی هم گردشگران هستند.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در پایان هم یادآور شد: برای افراد بومی هم به دلیل اینکه تعداد سفرشان زیاد است، سازوکاری را تنظیم می‌کنیم تا با همکاری اداره کل بهداشت و درمان استان‌ها، مشکلی برای خدمات‌رسانی به آنان ایجاد نشود.
زیر ساخت‌های سامانه شناسایی بیماران کرونایی فراهم نیست

بخش ریلی که تمامی بلیت‌های آن‌ها براساس کد ملی صادر می‌شود به گفته مدیر عامل شرکت راه آهن تمامی زیر ساخت‌ها فراهم شده و راه آهن آمادگی لازم برای جلوگیری ورود مسافران کرونایی را دارد.

محمد رجبی مدیر عامل رجا چندی پیش در گفتگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هنوز سامانه بانک اطلاعات بیماران کرونایی در اختیار شرکت‌های حمل‌ونقلی قرار نگرفته و این اقدام تنها در حد پیشنهاد از طرف وزارت بهداشت بوده است، گفت: چندی پیش وزارت بهداشت به ما اعلام کرده بود که همزمان با ارائه فهرست بیماران کرونایی توسط یک سامانه جامع، شرکت‌های ریلی مانع از ورود مسافران درگیر کرونا شوند.

او ادامه داد: در همان ابتدا شرکت راه‌آهن و تمامی شرکت‌های حمل و نقل ریلی رجا آمادگی خود را برای این موضوع اعلام کردند تا مانع از ورود بیماران کرونایی شوند، اما هنوز هیچ سامانه‌ای در اختیار شرکت‌های حمل و نقلی قرار نگرفته است.

مدیر عامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا توضیح داد: هم اکنون از نامه معاون وزیر بهداشت در رابطه با همراه داشتن تست منفی کرونا بی اطلاع هستم و تنها از ورود مسافرانی که نام آن‌ها در سامانه وزارت بهداشت قرار داشته باشد جلوگیری می‌کنیم که البته این سامانه هم هنوز کامل نیست.

رجبی بیان کرد: وزارت بهداشت هنوز به مراکز درمانی برای تکمیل اطلاعات متصل نیست و این اطلاعات هنوز تکمیل نشده است تا در اختیار شرکت‌های حمل و نقل ریلی قرار بگیرد.

مدیر عامل شرکت حمل و نقل ریلی تصریح کرد: شرکت راه‌آهن و تمامی بخش‌های حمل و نقلی این آمادگی را دارند که مانع از ورود مسافران کرونایی شوند، اما هنوز سامانه وزارت بهداشت در این رابطه تکمیل نشده است.
به گفته رجبی، شرکت‌ها این آمادگی را دارند که طرح ممانعت از ورود مسافران کرونایی را به صورت کامل اجرا کنند.
وزیر راه و شهرسازی: جلوگیری از ورود مسافران کرونایی به حمل و نقل عمومی

در همین رابطه چندی پیش محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با جلوگیری از ورود مسافران کرونایی به ناوگان حمل و نقل گفت: در پایانه‌های ریلی، جاده‌ای و فرودگاهی از سامانه‌ای که طبق آن مسافران مبتلا به کرونا مشخص می‌شوند، استفاده می‌شود و از ورود مسافرانی که تست مثبت کرونا دارند جلوگیری خواهد شد.

گفتنی است، به تازگی علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای خطاب به معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مدیرعامل راه‌آهن و معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با موضوع اجتناب از هرگونه جابه‌جایی مسافر، به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت تست کرونا اعلام کرده است: در راستای اجرای بند هفت مصوبه جلسه چهل‌ودوم ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد عدم جابه‌جایی مسافران دارای تست کرونای مثبت و با عنایت به تسریع در قطع زنجیره انتقال کرونا از تاریخ ۲۸ آبان ۹۹ هرگونه جابه‌جایی مسافر به صورت هوایی، زمینی و دریایی بدون دریافت تست کرونا ممنوع است.

پاسکاری وزارت ارتباطات و بهداشت برای راه اندازی سامانه کنترل تردد بیماران کرونایی.

اما طبق شنیده‌ها پاسکاری برای راه اندازی این سامانه بین وزارت ارتباطات و وزارت بهداشت همچنان وجود دارد و با وجود آنکه اعلام شد زیر ساخت‌های لازم در این بخش فراهم است باید ببینم از امروز این سامانه در بخش‌های مختلف حمل ونقلی استفاده می‌شود و آیا وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات زیر ساخت‌های لازم را در اختیار وزارت راه وشهرسازی قرار می‌دهد یا خیر و از سوی دیگر آیا نظارت‌های کافی برای اجرای درست این طرح هم وجود دارد.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی مسافران کرونایی محدودیت سفر تست کرونا ورود مسافران کرونایی باشگاه خبرنگاران جوان شرکت های حمل و نقل سازمان هواپیمایی بیماران کرونایی حمل و نقل ریلی راه و شهرسازی سازمان بنادر بخش حمل و نقل وزارت بهداشت زیر ساخت او ادامه زیر ساخت ها نقل مسافری نقل هوایی تست کرونا مدیر عامل نقل عمومی حمل ونقلی صدور بلیت حمل ونقل تست منفی جاده ای شرکت ها راه آهن کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳

آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی در ۱۱ مرداد سال ۱۴۰۳ برگزار و ثبت نام این آزمون از ۲۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، براساس مصوبه هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت و با اعلام دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه، بهداشت و تخصصی مقرر شد آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی در مرداد سال ۱۴۰۳ برگزار شود.

ثبت نام در آزمون دکتری حرفه ای فیزیوتراپی از شنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز می شود و داوطلبان تا ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.

ثبت نام فقط بصورت الکترونیکی و از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir انجام می پذیرد.

داوطلبان باید پس از پرداخت الکترونیکی هزینه آزمون، فرم ثبت نام را تکمیل کنند. لینک پرداخت هزینه و ثبت نام آزمون در مهلت اعلام شده بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

کارت ورود به جلسه آزمون از روز یکشنبه ۷ مرداد تا چهارشنبه ۱۰ مرداد در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار می گیرد و داوطلبان باید در این بازه زمانی با مراجعه به سایت، کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند. ساعت دقیق برگزاری آزمون بر روی کارت ورود به جلسه درج خواهد شد.

به همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر (کارت ملی یا شناسنامه عکسدار) در روز آزمون الزامی است.

بر اساس شرایط، ممکن است آزمون بصورت الکترونیکی یا کاغذی برگزار شود.

شرایط شرکت متقاضیان در آزمون:

۱) افراد با داشتن دانشنامه مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی از دانشگاه های داخل یا خارج از کشور که به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

۲) دانشجویان مشغول به تحصیل در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی به شرط فراغت از تحصیل تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ می توانند در این آزمون شرکت کنند.

به گزارش مهر، همچنین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای خطاب به دانش آموختگان رشته فیزیوتراپی از دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در خارج از کشور اعلام کرده است: بر اساس مصوبه شورایعالی ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور وزارت بهداشت در ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ به منظور حفظ کیفیت و رعایت عدالت در سنجش و ارزیابی علمی متقاضیان ارزشیابی، مقرر شد آزمون ارزشیابی کتبی به صورت متمرکز جایگزین مصاحبه های انجام شده در جلسه کمیسیون های ارزشیابی شود.

کد خبر 749250

دیگر خبرها

  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • وزارت بهداشت فلسطین: جان تمامی شهروندان نوار غزه در خطر است
  • سرمربی پرسپولیس یک شهر ایران را دوست ندارد!
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک