Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از حمایت این دفتر برای ایجاد مراکز ارائه خدمات طب ایرانی به بیماران کرونایی در سراسر کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ پیرو برنامه‌ریزی انجام‌شده برای برگزاری نشست‌های مجازی سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و مدیران این دفتر با مدیران و مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی دارای دانشکده و گروه طب ایرانی، دومین نشست مجازی با حضور رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیر گروه و اعضای هیئت علمی این دانشکده، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، دکتر نفیسه حسینی یکتا، سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به نظر حمایتی وزیر بهداشت از پیشبرد و توسعه علمی و دانشگاهی طب سنتی ایرانی گفت: در نشستی که به دعوت معاونت بهداشت، با موضوع تبیین سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت در حمایت از طب سنتی و مکمل و محوریت طرح ادغام خدمات طب ایرانی در نظام شبکه بهداشت و درمان برگزار شد، بر پیروی از استراتژی‌های سازمان جهانی بهداشت و اسناد بالادستی کشور در این زمینه، از جمله بند 12 سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، تاکید شد.

وی با اشاره به افتتاح مرکز خدمات طب سنتی ایران ویژه بیماران کرونایی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: دفتر طب ایرانی و مکمل از راه‌اندازی مراکز مشابه در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای کمک به جامعه در برون‌رفت از بحران، حمایت می‌کند و این موضوع در نشست مجازی با روسا و مدیران گروه دانشکده‌ها مطرح شده است.

دکتر مهدی یوسفی، رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به کسب مجوز شورای گسترش دانشگاه برای پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی از سال 1389 و فعال‌بودن سه گروه مصوب در حوزه طب ایرانی و مکمل در این دانشگاه، گفت: تا به امروز با پذیرش 12 دوره دانشجو، 50 نفر فارغ‌التحصیل داشته‌ایم و از سال جاری نیز با دریافت مجوز، برای نخستین‌بار، دانشجوی دکترای تخصصی طب سوزنی پذیرش کرده‌ایم.

وی با اشاره به اعلام آمادگی دانشکده برای مقابله با کرونا، از آغاز این بحران در کشور و ارائه پیشنهادهایی در این زمینه به دانشگاه، گفت: عضویت در ستاد کرونای استان و تخصیص تعدادی از سلامتکده‌های فعال سطح شهر برای استفاده به‌عنوان سطوح ارجاع بیماران کرونایی، ازجمله پیشنهادهای ارائه‌شده در این زمینه بود که امیدواریم به‌زودی، زمینه‌ای برای بهره‌گیری از مزایای طب رایج، طب ایرانی و طب سوزنی در کنار هم برای کمک به بهبود این بیماران، فراهم شود.

رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین، ماموریت‌گرا کردن دانشکده‌های طب ایرانی را اقدامی مناسب برای دستیابی سریع‌تر به اهداف مورد نظر دانست و افزود: تعیین واقع‌بینانه اولویت‌های پژوهشی حوزه طب ایرانی و مکمل متناسب با نیاز کشور و ایجاد یک توافق و تفاهم مشترک برای تعریف مسئولیت‌های مشخص و متمرکزکردن فعالیت‌های هر دانشکده بر یکی از این اولویت‌ها، از موازی‌کاری و هدررفت منابع جلوگیری کرده و بعد از چند سال، به تولید محصول و رفع نیاز کشور منجر می‌شود.

وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا از ظرفیت طب سنتی استفاده کندرشته‌های شغلی جدید به‌ویژه طب سنتی در عرصه بهداشت و درمان تعریف می‌شود"طب سنتی" مهم‌ترین مزیت رقابتی ایران در درمان بیماران کرونایی است

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی وزارت بهداشت ویروس کرونا طب سنتی وزارت بهداشت ویروس کرونا دفتر طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی بیماران کرونایی وزارت بهداشت خدمات طب طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج

رستگار خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به مناسبت هفته ملی سلامت در ترویج فرهنگ بهداشت ۲۷۰ نفر از دانش‌آموزان مدرسه پسرانه سهند ۱، منطقه محروم کانی کوزله سنندج در یک اردوی ۲ روزه ویزیت و غربالگری شدند.

وی گفت: با انجام غربالگری و تشکیل پرونده، دانش‌آموزان نیازمند برای اقدامات تخصصی‌تر دندانپزشکی به صورت رایگان در کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خدمات دندانپزشکی دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: در پی معاینه و غربالگری این دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان، روش صحیح مسواک زدن به صورت آموزش با مولاژ و پرسش و پاسخ در بحث تغذیه سالم صورت گرفت.

خسروی افزود: این برنامه با پشتیبانی «لبخند احسان» بنیاد برکت انجام شد.

کد خبر 6088759

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ سمنان کلنگ زنی شد
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال