Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-04@11:29:25 GMT

دولت و مجلس پنجه در پنجه هم!

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۵۵۳۴

صراط:

ندای هل من مبارز این روزها بیش از هر زمان دیگری از پاستور و بهارستان به گوش می رسد! حریف طلبیدن های مجلس و دولت برای یکدیگر اگرچه موضوع تازه ای نیست اما اخیراً این اختلاف نظرها جنبه جدی تری به خود گرفته و نام های بسیاری از هر دو طرف را وارد معرکه کرده است.

 

ماجرا اما از نطق محمد باقر قالی باف شروع شد که در آن با حواله کنایه به حسن روحانی که پیشتر گفته بود "کسی به مردم آدرس اشتباه ندهد؛ مردم اگر می‌خواهند لعن و نفرین کنند، آدرسش کاخ سفید در واشنگتن است"، اظهار داشت: «بی تفاوتی نسبت به گرانی ها و رها کردن بازار و بی توجهی به تولید ملی، به پاستور و بهارستان و میرداماد ارتباط دارد نه به جورجیا و میشیگان و آریزونا؛ پس به مردم آدرس غلط ندهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

پس از آن بود که لشکری از دولتمردان همچون عبدالناصر همتی (رئیس بانک مرکزی)، محمدباقر نوبخت (رئیس سازمان برنامه و بودجه)، علی ربیعی (سخنگوی دولت)، محمود واعظی (رئیس دفتر روحانی)، حسام آشنا (رئیس مرکز بررسی های استراتژیک دولت) و حتی اسحاق جهانگیری (معاون اول اعتدالیون) نیز در دفاع از رئیس‎شان وارد گود شدند و هرکدام به نحوی با ارسال پالس های تند و تیز به مجلس، از خجالت بهارستان نشینان درآمدند!

 

شدیدترین این واکنش ها اما از سوی اسحاق جهانگیری انجام گرفت که در واکنش به طرح های اقتصادی مجلسیان گفت: «بودجه چوب ادب سیاستمداران به ویژه آنهایی است که تنها شعار می دهند. نمی توان ذهنی و خیالی منابع کشور را افزایش دهیم.»!

 

پنجه در پنجه شدن بلندپایه ترین مقامات در دولت و مجلس، دقیقاً یادآور مناظرات انتخاباتی سال 1396 است که در آن جهانگیری بعنوان کاندیدای پوششی و ضربه‎گیر روحانی، املاک نجومی را به رُخ قالی باف می کشید و شهردار وقت تهران نیز با نام آوردن از حسین فریدون و مهدی جهانگیری، درصدد جبران گل های خورده برآمد!

 

متاسفانه با گذشت بیش از یک هشتم عمر مجلس یازدهم، علیرغم اثبات ناکارآمدی و بی کفایتی محض دولتمردان بنفش اما بهارستان نشینان بجای استفاده از اهرم های قانونی همچون طرح سوال یا استیضاح وزرای قانون شکن، تنها به جنگ لفظی و تبادل آتش رسانه ای بسنده نموده اند که بجز اتلاف وقت و انرژی، هیچ نتیجه ملموسی برای حل معضلات را در پی نخواهد داشت؛ چراکه تنها بازنده اصلی این دعواهای بی ثمر، مردمی هستند که در نهایت هیچ دردی از ایشان دوا نخواهد شد!

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، بخش های مهم این مصاحبه بدین شرح است:

* گفتم مگر گربه از درب مجلس بدون اذن و اراده هیئت رئیسه می تواند وارد شود که اینهمه ماشین شاسی بلند در حیاط مجلس خالی کنند.

* کاش پیش بینی های من غلط از آب درمی آمد اما عملا همان اتفاق افتاد که پیش بینی می شد. ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند. بواسطه اظهارنظر ردصلاحیت شدم.

* گفتم همه از رهگذر گشت ارشاد نان می‌خورند. مصوبه گشت ارشاد مربوط به دوره آقای خاتمی بوده و دکتر احمدی‌نژاد با آن مخالف بود. آقای مطهری و پزشکیان و ۷۰ نفر دیگر رئیس جمهور وقت را بدلیل مخالفت با گشت ارشاد مورد سوال قرار دادند.

* آقای رئیسی تصور نمیکرد استیضاح آقای فاطمی امین رای بیاورد. نمایندگان مجلس برای فرار از اتهام، رای به استیضاح دادند. وزیر که برکنار شد، قیمت خودرو شکست. دولت بجای ایجاد امکان رقابت برای مردم، خودش تصدی گری می کند.

* دولت از بنیان اعتقادی به واردات خودروی کارکرده نداشت. دولت اگر حس کند استیضاح وزیری رای می آورد، به وزیر می گوید استعفا بده.

* قیمت ارز ترجیحی را افزایش می دهیم تا جبران کسری های دولت اتفاق بیفتد ولی با این کار چه بر سر خانوار می آید، محل توجه نیست. هیچگاه مردم این ارز ارزان قیمت را در سفره های خودشان نمی توانند ببینند. چای دبش یکی از مصادیق فساد در کشور است عین همین در روغن و نهاده های دامی و .. وجود دارد. طبق آمار بانک مرکزی میزان خروج سرمایه از کشور بیش از ۱۱ میلیارد دلار در سال است.

* نظام به این نتیجه رسیده بود و تشویق مردم به ورود به بورس داشت اتفاق می افتاد. دولت بخشی از مصارف خودش را از رهگذر به یغما رفتن ثروت مردم در بورس تامین کرد. هر کاری کردیم آقای قالیباف استیضاح آقای دژپسند را اعلام وصول نکرد. در قانون بودجه سهم قابل توجهی به پرداخت سررسید اوراق اختصاص پیدا کرده یعنی به جایی خواهیم رسید که سررسیدها به اصل بدهی غلبه کند.

* ما برای تامین حقوق بازنشستگان خودمان، ناچار شدیم دست در جیب مردم ببریم.

* اگر بخواهیم در بوجود آمدن شرایط امروز سهمی را به مجلس اختصاص بدهیم، سهم قابل توجهی است. متاسفانه مجلس نتوانست موفقیتی را در برآوردن آنچه مد نظر مردم بود بدست بیاورد.

دیگر خبرها

  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • عکسی از تیپ خاص اسحاق جهانگیری در طبیعت /هوا واقعا دلچسب است
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست