Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا_اگر در زیست بوم اقتصاد دیجیتال یکسری واقعیتها را بعنوان پیش فرض بپذیریم، ازجمله اینکه: اولاً، بخشی از خوشه های نوآوری‌ در فناوریهای نوظهور میتوانند به شکلی برافکنانه برخی مدل ‌های کسب و کار موجود را به مدلی دیگر تبدیل و با یک دگردیسی مدل کسب وکار موجود را بطور کامل برافکنده و حذف نماید و مدل جدیدی را معرفی و ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثانیاً، چون اصولاً بازار مشتریان سودآورتر و حساستر هدف‌گذاری و مورد هجوم قرار میگیرد و نوآوریها، بیشتردر جاهایی که مدلهای کسب و کار آنها مبتنی بر پلتفرم، دادههای حساس و سرمایه گذاری پایین است نفوذ می‌کنند، میتوان گفت که اغلب این نوآوریها قابل پیش بینی و تاثیر آنها تا حدودی قابل محاسبه است. ثالثاً، تحولات برافکن یک اتفاق یکباره و یا فشار محدود نخواهد بود بلکه زیرساختها و ساختارها را در درازمدت دچار تغییرات اساسی خواهد کرد اگرچه میزان و سرعت تاثیر در صنایع مختلف و حتی در هر یک از بخشهای یک صنعت یکسان نخواهد بود بطور مثال در صنعت خدمات مالی، قریب الوقوع ترین تاثیرات حوزه های برافکن در بخش بانکداری است، در حالی که بیشترین تاثیر حوزه برافکن بر بخش بیمه خواهد بود. رابعاً، شرکتهای بزرگ استراتژی های موازی را به کار خواهند بست و رقابت شدیدی را با تازه واردان در حوزههای برافکن آغاز خواهند نمود. در چنین شرایطی و بر اساس پیش فرض‌های فوق، همکاری بین نهادهای قانونگذار، شرکتهای بزرگ و تازه واردان به صنعت ضروری است تا ریسک مثبت و منفی که همه این بازیگران را مورد هدف قرار میدهد کنترل شود و نظام صنفی میتواند نقش راهبردی و رهبری در زمینه سازی رشد بازیگران جدید و توانمندسازی بازیگران قدیم و از این طریق ایجاد تعادل در بازار را ایفاء نماید. دکتر علیرضا خدا کرمی عضو هیات مدیره گروه داده پردازی پارسیان و رییس هیات مدیره تجارت الکترونیک پارسیان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟