Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص ICU و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت:مصرف ویتامین ها از ابتلا به کرونا جلوگیری نمی کند اما اثبات شده که کمبود آنها در بدن در صورت ابتلا به کرونا عوارض بیماری را تشدید می کند لذا مصرف هرگونه ویتامین باید تحت نظر پزشک انجام شود .

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، دکتر رضا علیزاده کاشانی اظهار کرد: مصرف هیچ دارویی از ابتلا به کرونا پیشگیری نمی کند و مصرف هیچ دارویی نیز علائم بیماری را تشدید نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:از زمان ورود ویروس کرونا به بدن تا نمایان شدن علائم حدودا 5 روز طول می کشد که در این زمان فرد بدون علامت ناقل است و ویروس را به سایر افراد منتقل می کند.

این پزشک متخصص ادامه داد: علائم اولیه بیماری شامل ضعف، بدن درد به خصوص در در ناحیه کمر و قفسه سینه به صورتی که درد پخش می شود و متمرکز نیست، تب، تنگی نفس، سرفه خشک ، کاهش حس بویایی و چشایی و علائم گوارشی شامل دل درد و دل پیچه و تهوع و بی اشتهایی و اسهال می باشد.

دکتر علیزاده کاشانی بیان کرد: بیمار معمولا دو مورد از علائم را دارد و در صورت وجود 2 مورد از این علائم باید نسبت به کرونا شک کند و به مراکز بهداشتی و درمانی سطح شهر مراجعه کند و توصیه های لازم را با دقت اجرا کند و قرنطینه خانگی را انجام دهد .

وی با بیان اینکه این علائم 7 الی 10 روز ادامه دارد و در این فاز جای نگرانی نیست گفت: تقریبا از روز یازدهم به بعد است که خطر علائم تنفسی ایجاد می شود ، سرفه ها تشدید می شوند و تنگی نفس افزایش می یابد ، فرد دچار خستگی شدید و گیجی می شود و اکسیژن رسانی به مغز کاهش می یابد و ضربان قلب بالا می رود که نشان دهنده این است که اکسیژن رسانی به قلب کم شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز یکی از عوارض مهم کرونا را ایجاد لخته در قسمت های مختلف بدن عنوان کرد و گفت: این مساله سبب نارسایی جریان خون به ارگان ها می شود و در این شرایط بیمار باید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کند .

دکتر علیزاده تاکید کرد: بیماری های زمینه ای سبب تشدید علائم می شود و این افراد از ابتدای بروز بیماری باید سریعا به پزشک مراجعه کنند .

وی در پایان خاطر نشان کرد: افراد مبتلا تا دو هفته بیماری را به سایر افراد منتقل می کنند و بعد از بهبود کامل علائم فرد ممکن است 4  تا 5 روز هم ناقل باشد اما امکان انتقال کاهش می یابد .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان البرز مصرف ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید