Web Analytics Made Easy - Statcounter

من به شدت با برگزاری جشنواره فیلم فجر مخالفم و به نظرم مدیران سینمایی کشور باید هرچه سریع تر درباره آن تصمیمی بگیرند، ضمن اینکه فکر نمی‌کنم اهمیت جشنواره بیشتر از مراسم سیاسی و عبادی باشد که مدت‌هاست برپا نمی‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، در حالی که طی سال های گذشته در این زمان از سال فراخوان جشنواره ملی فیلم فجر اعلام شده بود و همه در تب و تاب شرکت در مهمترین رویداد سینمایی سال بودند اما امسال علیرغم شیوع کرونا برپایی جشنواره در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که مدت ها پیش دبیر جشنواره انتخاب شده و تاکنون نیز صحبتی از عدم برپایی قطعی جشنواره به میان نیامده است و تا به اینجای کار طبق نظر دبیر دوره سی و نهم تنها امکان برپایی این جشنواره به صورت آنلاین به شکل قطعی رده شده است.

از سویی دیگر اعمال نظرات سلیقه ای پیرامون توقف و یا ادامه فیلمبرداری پروژه های سینمایی میان وزیر بهداشت و ستاد مقابله با کرونا نیز در کنار تصمیمات اهالی سینما نسبت به ادامه روند پروژه‌های در حال تولید وضعیت نامشخصی را پدید آورده است.

اما محسن علی اکبری، تهیه کننده قدیمی سینما درباره ضرورت برپایی جشنواره فیلم فجر در شرایط فعلی معتقد است: در این وضعیت هیچ ضرورت و اضطراری برای برگزاری جشنواره احساس نمی‌شود و هیچ چیزی مهم تر از سلامتی مردم نیست.

وی ادامه می دهد: من به شدت با برگزاری جشنواره فیلم فجر مخالفم و به نظرم مدیران سینمایی کشور باید هرچه سریع تر این قضیه را به جهت حفظ سلامت جامعه هنری اعلام کنند. ضمن اینکه فکر نمی‌کنم جشنواره اهمیتش بیشتر از مراسم سیاسی و عبادی باشد.

این تهیه کننده سینما یادآور شد: همانطور که بسیاری از مراسم به صورت آنلاین در فضای مجازی برگزار می‌شوند، جشنواره فجر هم می‌تواند از این امکان استفاده کند و اگر قرار به برگزاری است حتماً باید در فضای مجازی باشد و به هیچ عنوان با برگزاری میدانی و فیزیکی آن موافق نیستم. از سویی دیگر اگر هم نخواهیم امسال جشنواره را برگزار کنیم مطمئن باشید اتفاق خاص و نگران کننده‌ای پیش نمی‌آید.

علی اکبری تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۲۰ فیلم از سال قبل و تولیدات سال های پیش، در انتظار اکران هستند اما امکان اکران این فیلم‌ها به دلیل تعطیلی سینماها وجود ندارد و اگر هم سینماها در یک مقاطع کوتاهی باز شود نیز مردم ریسک نمی‌کنند برای دیدن فیلم به سینما بروند. ضمن این که حتی وقتی به شرایط عادی هم برسیم باز با حجم زیادی فیلم مواجهیم که اکران همه آنها زمان زیادی خواهد برد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به عنوان کسی که ۴۰ سال در این کار مشغول فعالیت هستم نسبت به برپایی جشنواره ضرورتی احساس نمی‌کنم و فکر می‌کنم بهتر است امسال جشنواره برگزار نشود و این مسئله باید رسماً از سوی مسئولان اعلام شود که شاهد اتفاقات شوم و ناگوار نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محسن علی اکبری جشنواره فیلم فجر تعطیلی جشنواره فجر جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

عباس عبادی افزود: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران هایی مانند کرونا و غیره در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسئولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش های مراقبت های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می کند. البته چون تعداد بیماران بخش های عمومی نسبت به بخش های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی ها صورت می گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برگزاری تجمع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاهی از اجرای «طرح نور»
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران/ بهترین‌های ورزش ایران معرفی شدند
  • مراسم استقبال از ملی‌پوشان تیراندازی استان تهران برگزار شد
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان یزد در گردکوه
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • همایش بزرگ هفته عقیدتی سیاسی در لارستان برگزار می‌شود
  • عقل سیاسی باید مردم را به سمت بندگی خدا هدایت کند
  • زمان برگزاری ۲ دیدار تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است