Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:59:59 GMT

رقابت فن‌آفرینان در جشنواره ملی شیخ بهایی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۱۶۶۸۷

رقابت فن‌آفرینان در جشنواره ملی شیخ بهایی آغاز شد

به گزارش ایرنا، پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی روز چهارشنبه در اصفهان آغاز بکار کرد و به مدت ۲ روز بصورت مجازی (Virtual) برگزار خواهد شد و برترین فن‌آفرینان، طراحان کسب و کار و سرمایه گذاران در آن انتخاب، معرفی و تجلیل می‌شوند.

این جشنواره دارای بخش‌های مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای است که نامزدهای راه یافته به مرحله نهایی بخش‌های مسابقه‌ای پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی شامل ۱۸ تیم طراح کسب و کار و ۱۶ شرکت فن‌آفرین هستند و برترین‌های آنها روز بیست و نهم آبان جاری در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی و تجلیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین طراحان کسب و کار راه یافته به مرحله نهایی جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، چهار شرکت و از بین فن‌آفرینان، سه شرکت نوپا و ۲ شرکت رشد یافته بعنوان رتبه‌های برتر انتخاب خواهند شد.

علاوه بر آن ۱۶ نفر نیز به مرحله نهایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و ۶ شرکت به مرحله نیمه نهایی جایزه ویژه فن‌آفرین صنعت ساز دکتر شیخ زین‌الدین راه یافتند که برترین‌های آنها در اختتامیه جشنواره معرفی می شوند؛ جایزه فناوری صنعت­ ساز دکتر محمود شیخ زین‌­الدین به برترین طرح‌های فناورانه‌ای که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن خط تولید یا کارخانه ایجاد شده باشد، اعطا خواهد شد.

رییس جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی روز چهارشنبه در مراسم آغاز به کار این رویداد که بصورت مجازی برگزار شد، گفت: جشنواره شیخ بهایی، قدیمی‌ترین رویداد فناوری کشور است و ۱۸ سال سابقه دارد.

جعفر قیصری با بیان اینکه جشنواره ملی شیخ بهایی در سال‌های گذشته همواره معرف فناوری‌ها و دستاوردهای جوانان در نقاط مختلف کشورمان بود، افزود: ماموریت پانزدهمین دوره جشنواره، ارتباط بیشتر سرمایه گذاران و فناوران است و شاهد رقابت بین شرکت های فناور در این رویداد خواهیم بود.

وی با اشاره به اهمیت فناوری و تبدیل علم و دانایی به توانایی، اظهار داشت: فناوری، ابزار تبدیل علم و فناوری به توانایی است که امروزه با سرعت و پیشرفت زیاد آن مواجه هستیم و در سه دهه گذشته در کشورمان وارد صنعت و جامعه شده است.

قیصری با بیان اینکه امروزه فناوری در همه عرصه‌ها در دنیا وجود دارد، افزود: رقابت شدیدی بین کشورها در عرصه فناوری وجود دارد و ما برای حضور قدرتمند در این رقابت باید به توان داخلی و جوانان تکیه کنیم و به فناوری های کلیدی نیز دست پیدا کنیم تا قدرت چانه زنی افزایش یابد.

وی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های مناسبی در سال‌های اخیر برای توسعه علم و فناوری توسط دولت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر نهادها ایجاد شده است، گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان پایه گذار پارک‌های علم و فناوری در کشور شناخته می شود و امروز بیش از ۵۴۰ شرکت فناور با بیش از هفت هزار دانش آموخته دانشگاهی در آن مستقر و فعال است.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی کشور با اشاره به اینکه ۲ دهه از ایجاد پارک های علم و فناوری در کشور می گذرد، تصریح کرد: ما همچنان در گام های ابتدایی این راه هستیم و نیاز داریم که زنجیره تامین صنایع بزرگ کشورمان به سمت فناوری های داخلی سوق پیدا کنند.

قیصری صنایع بزرگ، بازار و مردم را پیشران های این حرکت دانست و اضافه کرد: امید است سرمایه گذاری‌های خوبی در استفاده از فناوری های داخلی برای رفع نیازها و تولید محصولات صورت گیرد.

دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی نیز در این آیین گفت: جشنواره شیخ بهایی، برترین و قوی ترین رویداد فناوری کشور است که از سال ۱۳۸۲ توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کار خود را آغاز کرد.

عبدالرضا کبیری سامانی با بیان اینکه این جشنواره زمانی آغاز به کار کرد که مباحثی مانند فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در کشور نا آشنا بودند، افزود: پویایی از ویژگی‌های این رویداد است به این معنی که متناسب با شرایط زمانی و همسو با اهداف و برنامه های کلان کشور، ساختار و ماموریت خود را تغییر داد.

وی این جشنواره را به سه دوره کلی تقسیم بندی کرد و اظهار داشت: از دوره اول تا ششم، ماموریت جشنواره ترویج فرهنگ کارآفرینی بود و از دوره هفتم تا یازدهم حمایت و تجلیل از کارآفرینان و فناوران برتر در دستور کار قرار داشت اما از دوره دوازدهم تا چهاردهم بخش هایی مانند شناسایی علاقه‌مندی سرمایه گذاران و فرصت های فن آفرینی به آن اضافه شد.

کبیری تاکید کرد: جشنواره ملی شیخ بهایی در زیست بوم (اکوسیستم) فناوری و کارآفرینی کشور به بلوغ رسیده و نقش موثری در رونق اقتصاد دانش بنیان داشته است.

وی هدف از برگزاری این رویداد را رونق و اثر بخشی محصولات فن آفرینی، تسهیل ارتباط بین فن آفرینان و سرمایه گذاران، شناسایی و معرفی شرکت های دانش بنیان به سرمایه گذاران دولتی و خصوصی و استفاده از فعالیت های فن آفرینانه در حل مسائل و چالش های کشور اعلام کرد.

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

این جشنواره در ۲ بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای برگزار می‌شود که بخش‌ مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فرصت‌­های سرمایه­‌گذاری است؛ بخش‌های غیرمسابقه‌ای نیز شامل فرصت‌­های سرمایه‌­گذاری، نشست‌های انتقال تجربه و نمایشگاه است.

از آنجا که شیخ‌ بهاء‌الدین محمد عاملی متخلص به شیخ‌ بهایی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و  باعث خدمات ارزشمند علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بود برای زنده نگه داشتن یاد او، این جشنواره به ' شیخ‌بهایی' نامگذاری شد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری شرکت دانش بنیان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری شرکت دانش بنیان اصفهان وزارت علوم تحقیقات و فناوری شرکت دانش بنیان اصفهان اخبار کنکور جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی سرمایه گذاران علم و فناوری دانش بنیان فن آفرینان مسابقه ای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی