Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله میرزایی گفت: از تمامی بهبود یافتگان کووید 19 درخواست داریم که به شکرانه بازیابی سلامتی خود برای اهدا پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح الله میرزایی در گفتگو با راه آرمان؛ گفت: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا در کشور و استان با کاهش ذخائر خون مواجه بودیم که به همت هم استانی ها، تمامی دستگاه ها و اصحاب رسانه هم اکنون وضعیت ذخائر خون استان خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل سازمان انتقال خون استان کرمان ضمن تشکر و قدردانی از تمامی اهداکنندگان و نهادهای اجرایی استان و به ویژه نشر دهندگان اخبار کاهش ذخائر خون استان  عنوان کرد: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد کاهش ذخائر پلاسما و پلاسمای بهبود یافتگان از کرونا در سطح استان است.

وی ادامه داد: در دنیا ثابت شده است که یکی از روش های بهبودی افراد مبتلا به کووید 19 تزریق پلاسمای خون افراد بهبود یافته از این بیماری است؛ چرا که در خون افراد بهبود یافته پاتن ضد ویروس تولید می شود و این مسئله می تواند به روند بهبودی افراد مبتلا به کرونا کمک کند.

میرزایی افزود: در کشور ما این پروژه از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شد و در کرمان نیز از همان زمان در حال انجام است و تاکنون در سطح استان 250 نفر به منظور اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کرده اند که از این تعداد 210 نفر شرایط اهدا را داشته اند.

مدیر کل سازمان انتقال خون استان کرمان ابراز کرد: با توجه به افزایش بیماران بستری در مراکز درمانی، نیاز به پلاسما در سطح استان شدید است؛ بنابراین از تمامی بهبود یافتگان کووید 19 عاجزانه درخواست داریم که به شکرانه بازیابی سلامتی خود برای اهدا پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کنند؛ چرا که تاکنون واکسن این بیماری ساخته نشده است و درمان قطعی برای آن وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: بهبود یافتگان از بیماری کرونا 28 روز پس از زمان بهبودی با مراجعه به پایگاه های انتقال خون و ارائه مدارک دال بر ابتلا و بهبودی به بیماری کرونا به اهدای پلاسما مبادرت کنند تا به روند بهبودی مبتلایان به کووید 19 در مراکز درمانی کمک شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بهبود یافتگان کاهش ذخائر انتقال خون خون استان کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟

داشتن فعالیت بدنی، به چالش کشیدن ذهن، نوشتن فهرست انجام کارها و مصرف مکمل کورکومین می‌تواند خطر ضعف حافظه را کاهش دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، با وجود اینکه فراموش و ضعیف شدن حافظه می‌تواند آزاردهنده باشد، اما راهکارهایی برای بهبود عملکرد شناختی و کاهش خطر از دست دادن حافظه وجود دارد؛ در ادامه به بررسی اقداماتی برای کاهش خطر ابتلاء به ضعف حافظه می‌پردازیم:

داشتن فعالیت بدنی

فعالیت بدنی نه تنها برای بدن مفید است، بلکه به بهبود عملکرد شناختی نیز کمک می‌کند، انجام ورزش منظم جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد و خطر ابتلاء به ضعف حافظه را کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط مانند پیاده‌روی، دویدن یا شنا داشته باشد.

به چالش کشیدن ذهن

مغز انسان نیز مانند عضلات برای قوی و سالم ماندن نیاز به ورزش منظم دارد، بنابراین لازم است افراد به منظور پیشگیری از بروز اختلالات شناختی، ذهن خود را تحریک کنند و توانایی‌های شناختی را به چالش بکشند؛ پازل‌ها، بازی‌های فکری و حل کردن جدول روش‌های عالی برای فعال نگه داشتن مغز و بهبود عملکرد حافظه است؛ علاوه بر این، یادگیری مهارت‌ها یا سرگرمی‌های جدید می‌تواند باعث تحریک ذهنی شود و به ایجاد مسیرهای عصبی جدید کمک کند، در این صورت مغز فعال باقی می‌ماند.

نوشتن فهرست انجام کارها

یکی از دلایل رایج ضعف حافظه نداشتن برنامه‌ریزی دقیق است، با ایجاد فهرست انجام کارها و برنامه‌ها می‌توانید به سازمان‌دهی و دسترسی آن به وظایف و مسئولیت‌های خود کمک کنید، بدین منظور قرارملاقات‌ها و وظایف مهم خود را یادداشت کنید و به طور مرتب به لیست خود مراجعه کنید تا آن‌ها را فراموش نکنید؛ تقسیم وظایف به مراحل کوچک‌تر و قابل مدیریت نیز می‌تواند باعث شود احساس خستگی کمتری داشته باشید و به خاطر سپردن آن‌ها نیز آسان‌تر شود.

مصرف مکمل کورکومین

کورکومین که یک ترکیب فعال در زردچوبه است، به دلیل فواید شناختی بالقوه‌ای که دارد مورد توجه قرار گرفته است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین با هدف قرار دادن مسیرهای درگیر در بیماری آلزایمر به بهبود عملکرد شناختی کمک می‌کند، به نظر می‌رسد که مکمل‌های کورکومین ممکن است اثرات محافظتی عصبی داشته باشند و از سلامت مغز حمایت کنند.

کد خبر 747098

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • زرندی‌ها ۴۰۰۰۰ واحد خون اهدا کردند
  • چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟