Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای تولیدکننده بزرگ مواد غذایی از بازرسی محصولات وارداتی در چین و تست آنها برای ویروس کرونا به خشم آمده اند و از این کشور خواستند این رفتار را که برابر با محدودیت تجاری است، متوقف کند.

به گزارش ایسنا، چین اعلام کرده که در بسته بندی محصولات غذایی ۲۰ کشور شامل گوشت خوک آلمانی، گوشت گاو برزیلی و ماهی هندی ویروس کرونا را شناسایی کرده اما مقامات خارجی می گویند عدم ارایه شواهد از سوی مقامات چینی به معنای آسیب دیدن تجارت و مخدوش شدن اعتبار غذای وارداتی بدون دلیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نشست سازمان جهانی تجارت که روزهای پنجم و ششم نوامبر تشکیل شد، کانادا تست محصولات غذایی وارداتی توسط چین و مخالفت با واردات محصولاتی که تست اسید نوکلئیک مثبت داشته اند را محدودیتهای تجاری غیرمنطقی خواند و از این کشور خواست این رفتار را متوقف کند.

کانادا که اعتراضش مورد حمایت استرالیا، برزیل، مکزیک، انگلیس و آمریکا قرار گرفت، استدلال کرد که چین توجیه علمی برای این اقداماتش ارائه نکرده است. چین از آن زمان بازرسی از مواد غذایی وارداتی را تشدید کرده است.

نشریه گلوبال تایمز که مورد حمایت حزب کمونیست چین است، مدعی شده که وجود ویروس کرونا در غذای وارداتی این احتمال را مطرح می کند که ویروس کرونا که تصور می رود خاستگاه آن از شهر ووهان چین بوده است، در واقع منشا خارجی داشته است.

چین پس از مجموعه موارد ابتلای کارکنان بازار عمده فروشی مواد غذایی در پایتخت، تست مواد غذایی منجمد و یخ زده برای بررسی آلودگی به ویروس کرونا را در ژوئن آغاز کرد.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که هیچ غذا یا بسته بندی که عامل انتقال ویروس کرونا باشد، شناسایی نشده است اما چین می گوید ریسک ورود مجدد ویروس کرونا به کشور از طریق محصولات غذایی وجود دارد.

اعتراض شرکای تجاری چین پس از ماهها عصبانیت فزاینده از نحوه بازرسی واردات توسط مقامات گمرکی و بهداشتی این کشور صورت گرفته است که به گفته این کشورها مطابق با معیارهای جهانی نیست.

یک دیپلمات مقیم پکن در این باره گفت: هر زمانی که مقامات بهداشتی آزمایشی را انجام می دهند و به موردی برمی خورند باید نتایج آن را در اختیار شریک تجاری خود قرار دهند. ما حتی یک تحلیل لابراتواری ساده دریافت نکرده ایم. همه می پرسند آیا این درست است؟ آیا واقعا چینیها موردی پیدا کرده اند. همه از این تعجب می کنند که هیچ مدرکی داده نشده است.

جاسیندا آردن، نخست وزیر نیوزیلند پس از این که شهر جینان چین اعلام کرد در گوشت گاو منجمد نیوزیلندی ویروس کرونا را شناسایی کرده است، این یافته ها را زیر سوال برد و گفت: مطمئن نیست محصولات گوشتی که از کشورش صادر شده است آلوده به ویروس کرونا بوده باشد و هیچ شفافیت از جانب چین انجام نگرفته است.

مقامات برزیلی پس از این که شواهدی از آلودگی گوشت مرغی برزیلی به ویروس کرونا اعلام شد، در اوت به شهر شنزن سفر کردند اما طبق وزارت کشاورزی برزیل، مقامات چینی هیچ اطلاعاتی درباره این که آیا ویروس فعالی یافته اند، ارائه نکردند.

به گفته یک مقام بازرگانی، چین در پاسخ به سازمان جهانی تجارت گفته است اقدامات تمهیدی بر مبنای علمی و برای حمایت حداکثری از جان مردم بوده است.

بر اساس گزارش رویترز، چین به موارد شناسایی ویروس کرونای زنده در نمونه های غذای منجمد وارداتی اشاره کرده با این حال شواهدی از این که ویروس کرونا می تواند از طریق غذا به افراد منتقل شود را ارایه نکرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی مواد غذایی سازمان جهاني تجارت چین ویروس کرونا مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟

کمتر کسی می‌داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده‌ی خالی خورده شوند.

به گزارش روزیاتو، در ادامه ابتدا از مواد غذایی‌ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن‌ها با معده‌ی خالی پرهیز کنید و بعد از آن، مواد غذایی‌ای را معرفی خواهیم کرد که می‌توان آن‌ها را با معده خالی خورد.

مواد غذایی که نباید آن‌ها را با معده خالی خورد ۱- شیرینی‌های درست شده با خمیر پای و خمیر هزارلا

مواد غذایی خمیرمایه دار باعث تحریک جداره‌ی معده می‌شوند و ممکن است باعث نفخ شوند.

۲- شیرینی و شکلات

خوردن مواد غذایی قندی باعث بالا رفتن سطح انسولین در بدن می‌شود، امری که فشار زیادی به پانکراس که هنگام صبح تازه بیدار و فعال شده، وارد می‌کند. این امر می‌تواند منجر به ابتلا به بیماری دیابت شود.

۳- ماست و دیگر محصولات لبنی تخمیری

اگر با شکم خالی ماست بخورید، اسید معده باکتری‌های مفید لاکتیک اسید درون ماست را از میان می‌برد؛ بنابراین خوردن ماست با معده‌ی خالی فایده‌ای برای بدن ندارند.

۴- گلابی

فیبر خام درون گلابی می‌تواند به غشای مخاطی ظریفی معده‌ی خالی صدمه بزند.

۵- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی تانیک اسید است که اسیدیته‌ی معده را افزایش می‌دهد. این امر می‌تواند منجر به زخم معده شود.

۶- خیار و دیگر سبزیجات سبز رنگ

سبزیجات خام مملوء از اسید‌های آمینه هستند. با این حال، اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده، نفخ و شکم درد شوند.

۷- موز

اگر با معده‌ی خالی موز بخورید این کار باعث افزایش شدید میزان منیزیم موجود در خون می‌شود. این امر می‌تواند به قلب صدمه بزند.

۸- ادویه جات

غذا‌های تند می‌توانند باعث تحریک شدن غشای مخاطی معده و وارد شدن صدمه به آن شوند و میزان تولید اسید معده را افزایش دهند، مسأله‌ای که عامل بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش است.

۹- نوشیدنی‌های گازدار سرد

مصرف نوشیدنی‌های گازدار در زمان صبح می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به غشای مخاطی معده شود و خونرسانی به معده را کاهش دهد. درنتیجه، مواد غذایی با سرعت کمتری هضم خواهند شد.

۱۰- مرکبات

مرکبات سرشار از اسید میوه هستند. این میوه‌ها اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده شوند و همینطور ریسک گاستریت یا همان التهاب معده و حتی زخم معده را افزایش دهند.

مواد غذایی که می‌توانید آن‌ها را با معده خالی بخورید ۱- جو دو سر

جو دو سر یک لایه‌ی محافظ به دور جداره‌ی معده ایجاد می‌کند که جلوی آسیب رساندن اسید معده به دیواره‌های این اندام را می‌گیرند. جو دو سر همچنین حاوی فیبر محلول در آب است که برای کاهش سطح کلسترول مفید است.

۲- گندم سیاه

گندم سیاه دستگاه گوارش را با ملایمت تحریک می‌کند. این ماده غذایی منبع بسیار خوبی نیز برای پروتئین، آهن و ویتامین است.

۳- فرنی آرد ذرت

فرنی آرد ذرت به از میان رفتن سموم و فلزات سنگین از سیستم بدن کمک می‌کند و به جمعیت میکروفلور دستگاه گوارش (میکروب‌های مفیدی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند) تعادل می‌بخشد و سیری طولانی مدتی نیز ایجاد می‌کند.

۴- جوانه گندم

۲ قاشق غذاخوری جوانه گندم نزدیک به ۱۵ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین E و ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به فولیک اسید را تأمین می‌کند. این ماده غذایی همچنین به دستگاه گوارش می‌کند عملکرد درستی داشته باشد.

۵- تخم مرغ

پژوهش‌ها نشان داده مصرف تخم مرغ برای صبحانه می‌تواند میزان کالری دریافتی روزانه را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

۶- هندوانه

خوردن هندوانه با معده‌ی خالی، بدن را از مقدار مناسبی آب برخوردار می‌کند. به علاوه، هندوانه به دلیل داشتن لیکوپین فراوان برای سلامت چشم‌ها و قلب هم مفید است.

۷- بلوبری

پژوهش‌ها می‌گوید مصرف منظم بلوبری باعث بهبود حافظه و تنظیم فشار خون و سرعت سوخت و ساز بدن می‌شود، به ویژه اگر برای صبحانه مصرف شود.

۸- نان غلات کامل بدون خمیرمایه

کربوهیدرات و دیگر مواد مغذی موجود در این نوع نان‌ها برای بدن ضروری هستند. بهترین زمان برای مصرف این نوع نان صبح زود است.

۹- آجیل

آجیل اگر برای صبحانه مصرف شود باعث بهبود سلامت گوارشی می‌شود و سطح pH درون معده را متعادل می‌کند.

۱۰- عسل

عسل به بیدار و فعال شدن بدن در زمان صبح کمک می‌کند و به سیستم بدن قدرت و انرژی می‌بخشد. این ماده غذایی همچنین فعالیت مغزی را بهبود می‌بخشد و میزان تولید هورمون شادی بخش ِ سروتونین را افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود