Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مطلب زیر با ما همراه باشید تا معروف‌ترین زندان‌های جهان را با هم بررسی کنیم.

به گزارش شریان نیوز،روزی بود که در این زندان ها، بدنام‌ترین زندانیان اسیر بودند و هرگز فکرش را هم نمیکردند که روزی این مکان‌ها تبدیل به جاذبه گردشگری شوند. این زندان‌ها روزی خانه مشهورترین مجرمان جهان بود و همین موضوع باعث شد تا این مکان‌ها به یک مکان توریستی تبدیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با ما همراه باشید تا معروف‌ترین زندان‌های جهان را با هم بررسی کنیم.

 

 

۱. زندان آلکاتراز – آمریکا

اگر قرار باشد لیستی از معروف‌ترین زندان‌های جهان را بنویسیم، قطعا آلکاتراز یکی از مهمترین گزینه‌های این لیست است. این زندان شناخته شده‌ترین و راز آلودترین زندان در آمریکا و همچنین اولین زندان با حداکثر امنیت در این کشور است. این زندان میزبان افراد معروفی مانند آل کاپون و رابرات استراد بود.

این زندان در جزیره‌ای در خلیج سانفرانسیسکو بنا شده و دور تا دور آن را آب پوشانده و همین موضوع باعث شده تا فرار از آن سخت شود. البته ۳۶ نفر اقدام به فرار کردند که موفق نشدند.

این زندان در آخر در سال ۱۹۶۳، درش برای زندانیان بسته و برای گردشگران باز شد. هزینه بازدید از این زندان، چیزی حدود ۲۸ تا ۶۰ دلار است.

۲. برج لندن – انگلستان

زندان آلکاتزار توانست تنها ۲۰ سال فعالیت کند؛ اما برج لندن خیلی بیشتر از این حرف‌ها توانست دوام بیاورد. برج لندن زمانی جزو بدنام‌ترین و مخوفترین زندان‌های جهان بود.

این زندان در قرن یازدهم میلادی ساخته شد و تا اواسط قرن بیستم فعالیت داشت. این ساختمان، زندانی‌های معروفی مانند هنری ششم، آن بولین و رودولف هس را به خود دیده.

این زندان اکنون به یک مکان توریستی تبدیل شده؛ گردشگران میتوانند از سلول‌ها بازدید کنند و طریقه زندگی کردن در این زندان را حس کنند. آن‌ها همچنین میتوانند از برج سبز هم بازدید کنند. جایی که محل اعدام زندانیان بود.

این زندان روزانه آماده بازدید و حضور گردشگران است و هزینه آن برای بزرگسالان از ۱۷.۶۰ تا ۲۰ پوند است. جدا از این قیمت، بلیط‌های خانوادگی هم موجود است.

۳. زندان جزیره روبن – آفریقای جنوبی

این زندان که در آفریقای جنوبی واقع شده است، معمولا با زندانی معروف “نلسون ماندلا” شناخته می‌شود. این زندان از سال ۱۹۵۹ تبدیل به یک زندان فوق امنیتی برای زندانیان سیاسی شد. جدا از ماندلا، بیش از ۳۰۰۰ نفر از سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۱ در این زندان، زندانی شدند.

این زندان در نهایت در سال ۱۹۹۶ بسته شد و تبدیل به یک مکان توریستی برای علاقمندان شد. گردشگران در این سفر، علاوه بر بازدید از سلولها، فرصت این را دارند که با زندانیانی که قبلا در این زندان اسیر بودند که گفت و گویی داشته باشند.

۴. Chateau d’if – فرانسه

زندان Chateau در ساحل مارسی در کشور فرانسه واقع شده است و گفته می‌شود که یکی از زندانیان این زندان، کنت مونت کریستو است. حتی اگر این حرف هم درست نباشد، این زندان از سال ۱۶۰۰ تا ۱۸۰۰ زندانیان زیادی را در خود جای داده.

هزینه بلیط رفت و برگشت به این جزیره چیزی حدود ۵ یورو است و ورودی به این زندان هم ۵ یورو و البته جدای از این بلیط‌های انفرادی، بلیط‌های خانوادگی هم وجود دارد.

۵. زندان جزیره شیطان – فرانسه

یکی دیگر از معروف‌ترین زندان‌های جهان و فرانسه، زندان جزیره شیطان است. این زندان هم مانند زندان Chateau توسط یک کتاب بر سر زبان‌ها افتاد.

این زندان از سال ۱۸۳۲ فعالیت میکرده و در طی فعالیتش (۹۰ سال) ۸ هزار زندانی را به دید. فرار از این زندان هم به دلیل وجود آب و جنگل در اطرافش تقریبا غیرممکن است. این زندان در سال ۱۹۵۲ بسته شد و تبدیل به جاذبه گردشگری شد.

۶. قلعه المینا – غنا

دو زندان بعدی به این دلیل معروف هستند که خانه‌ای برای بردگان بودند. اولین آن‌ها زندان قلعه المینا بود که در غنا واقع شده. این زندان به مدت ۳۰۰ سال فعالیت داشته و هربار حدود ۲۰۰ نفر را در یک سلول از این زندان نگهداری میکردند.

این زندان در زمان اوج خود، سالانه جایی برای نگهداری بیش از ۳۰۰۰۰ برده بود. این زندان زمانی به معروفیت رسید که در سال ۲۰۰۹، رئیس جمهور وقت آمریکا (باراک اوباما) از این زندان دیدن کرد.

۷. جزیره گوری – سنگال

این زندان هم مانند زندان المینا، مکانی برای نگهداری بردگان بود و تا سال ۱۸۴۸ که برده داری در فرانسه لغو شد، فعالیت داشت و به خانه بردگان هم معروف بود.

افراد معروف زیادی از این زندان بازدید کردند. افرادی مانند نلسون ماندلا، جورج بوش و بیل کلینتون.

۸. Tuol Sleng – کامبوج

در جنوب شرقی آسیا دو زندان وحشتناک وجود دارد که جزو معروف‌ترین زندان‌های جهان هستند. یکی از آن‌ها زندان Tuol Sleng است.

این زندان وحشتناک در سال ۱۹۷۵ افتتاح شد، ولی فقط برای چهار سال باز بود. با این وجود در این چهار سال، میزبان هفده هزار زندانی بود. تعداد خیلی کمی توانستند از این زندان خوفناک فرار کنند. زیرا در این زندان چیزی جز شکنجه و اعدام وجود نداشت.

این زندان پس از اینکه تعطیل شد، بلافاصله تبدیل به موزه شد و یادبودی برای کسانی که در این زندان به قتل رسیدند.

۹. Hoa Lo Prison – ویتنام

مشهورترین فردی که در این زندان زندانی بود، فردی به نام جان مک کین بود که نامزد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا بود و بعد از اینکه این زندان به موزه تبدیل شد، لباس او در موزه به نمایش گذاشته شد.

اول این زندان، برای زندانیان سیاسی ساخته شده بود و بسیاری از آزادی خواهان ویتنامی در این زندان، زندانی بودند.

۱۰. Port Arthur – تاسمانی

سرانجام رسیدیم به معروف‌ترین زندان جهان. این زندان از سال ۱۸۳۳ تا دهه ۱۸۵۰ فعالیت میکرد و در این مدت میزبان بدنام‌ترین خلافکاران بود.

منبع: شریان

کلیدواژه: زندان از سال زندان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند

محمدرضا پور معین، عضو انجمن خادمان قرآن در حاشیه بازید از نمایشگاه «دستاوردهای وقف» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: موجب خرسندی است که نگاه متفاوتی در حوزه وقف در جریان است و با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر در حوزه توجه به دانش بنیان‌ها، سازمان اوقاف و امور خیریه با اینکه شاید انتظار نمی‌رفت یک سازمان فقاهتی و فرهنگی و دینی اینقدر خوب در این امور شرکت کند، حقیقتاً خوب ورود کرده و جای تشکر دارد.

وی اظهار کرد: شاید قبلاً یک آبراه، یک پل یا درمانگاه را به حوزه وقف وارد می‌کردیم اما اکنون شایسته است که واقفان هم در حوزه دین و هم حوزه خدمات به مؤمنان در زمینه رفع نیازهای جدید اقدامات خیرخواهانه خود را انجام دهند.

پورمعین عنوان کرد: در زمینه ایجاد فضای بهداشتی و درمانی که در حوزه دهان و دندان با عنوان ایمپلنت می‌شناسیم، امروز در این نمایشگاه دیدم که کار شگرفی توسط وقف در این حوزه انجام شده که هم با علوم روز و هم با هزینه کمتر به دست مردم می‌رسد.

وی افزود: ساختن مسجد حتماً لازم است اما سلامت نمازگزار نیز واجب است. داشتن مردمانی سالم و با حال و روز خوب با آشنایی علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرد. همچنین امروز مشاهده می‌شود که در حوزه وسایل نقلیه ابتکاراتی انجام شده که جای این اقدامات خالی بود و امید است بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

عضو انجمن خادمان قرآن تصریح کرد: در حوزه فرزند آوری و امور اجتماعی و بانکی و زیر ساختهای ارتباطی هنوز جای کار وجود دارد. ما به عنوان تنها کشور شیعه جهان باید مثل یاقوت و الماس بدرخشیم چون هم ابتکارات خوب و هم جوانان هوشمند داریم و هم زمینه فعالیت در این کشور پهناور وجود دارد. باید از همه پتانسیل خود در راه پیشرفت ایران اسلامی استفاده کنیم.

کد خبر 6092198 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • سپاه و بسیج با آثار شهید مطهری آشنا شوند
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم
  • ببینید/ مروری بر نقشه‌های تاریخی و مشهور جهان که نام خلیج فارس بر تارک‌شان می‌درخشد
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • تصاویر نقشه‌های تاریخی و مشهور جهان؛ اعراب درخشش نام خلیج‌فارس را ببینند
  • نام مبارزان و مجاهدان شهید بوشهری در جهان طنین‌انداز است
  • معرفی زیباترین غار آبی و خشکی جهان (فیلم)
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید