Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جعفری مسئول مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی سازمان فضای مجازی بسیج (متنا) درباره فعالیت‌های این مرکز به خبرنگار مهر بیان کرد: مرکز متنا یا مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب فضای مجازی بسیج است حوزه کاری ما تولیدات ویژه فضای مجازی است به صورت کاملاً تخصصی که با تمرکز بر بازی‌های ویدئویی و انیمیشن انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره حوزه انیمیشن‌سازی ادامه داد: انیمیشن‌های استاپ موشن یا موشن گرافیک و یا آثار کوتاه سریالی داریم، تولیدات دیگری همچون گزارش مردمی، کلیپ‌های کوتاه، آیتم‌های تصویری ویژه، نماهنگ، تیزر و… جزو دیگر ماموریت‌های ماست.

جعفری همچنین درباره عمر این مرکز اظهار کرد: تاکنون چهار سال از عمر فعالیت مرکز متنا می‌گذارد و در همین مدت در کشور گسترده شده است و ۳۲ نمایندگی دارد و با استقبال از سراسر کشور مواجه شده است.

وی در ادامه با اشاره به مجموعه‌های مهمی که در فضای مجازی هم منتشر شده‌اند اشاره و بیان کرد: برخی از آثار ما مثل مجموعه «این و اون» یا «ترامپت» شاخص تر بوده‌اند که با استقبال هم مواجه شده‌اند. موشن گرافیک‌های مناسبتی که در مناسب‌های تاریخ معاصر و مذهبی داشته‌ایم. در حوزه بازی هم «تکاور»، «تابستان سیاه»، «ایران ۵۷» و همچنین «سفیر عشق» شاخص‌ترین بازی است که بعد بین‌المللی هم پیدا کرد و مشتری‌های خارجی دارد.

مسئول مرکز متنا در ادامه با اشاره به همکاری با تلویزیون اظهار کرد: سریال‌های انیمیشن و انیمیشن سینمایی در دستور کار است و از طرفی با شبکه‌های کودک و نوجوان تلویزیون همکاری داریم. طرح‌هایی هم داریم که در مرحله پیش تولید هستند و شرایط آماده است تا به تولید برسند.

وی اضافه کرد: ما بواسطه جنس کاری که برای مخاطب کودک می‌سازیم تعامل خوبی با تلویزیون داریم و بیشتر مجموعه‌های ما در کانال پویا و نهال و یا از شبکه امید پخش می‌شود. فکر می‌کنم بالغ بر ۸۰ درصد از مجموعه‌های انیمیشنی داریم در این شبکه‌ها پخش شده است.

وی درباره نحوه این همکاری‌ها هم توضیح داد: عوامل شبکه پویا سفارش موضوعی می‌دهند و یا خود ما مجموعه‌هایی داریم که به آنها می‌دهیم همچنین تعاملی هم با مرکز صبا داریم و براساس حوزه‌های کاری و موضوعی آنها آثاری به تولید می‌رسد.

جعفری در ادامه با اشاره به استعدادیابی در مرکز متنا اظهار کرد: ما هر ساله با برگزاری رویدادهای رقابتی استعدادها را شناسایی می‌کنیم. این رویداد رقابتی در حوزه انیمیشن، بازی‌های ویژه تلفن همراه و طراحی اپلیکیشن هست.

وی با اشاره به نمونه‌ای از تولیدات فعلی عنوان کرد: «سفیر عشق» از خروجی همین استعدادهاست که عوامل سازنده این بازی در سال ۸۹ و طی رویداد رقابتی که آن سال برگزار شد شناسایی شدند و مورد حمایت ما قرار گرفتند و حالا بعد از ۱۰ سال به اینجا رسیده‌اند.

جعفری در پایان گفت: اگر اینها به همه کشور تسری پیدا کند این بچه‌ها می‌توانند شناسایی شده و دیده شوند. مهمترین نکته هم در تولیدات این است که باید بومی باشد تا مفید واقع شود و به طور مثال برای هموطنان کردزبان و ترک زبان انیمیشن‌هایی به زبان خودشان داشته باشیم.

کد خبر 5074527 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: انیمیشن مرکز صبا شبکه نهال فیلم سینمایی فیلم کوتاه تئاتر ایران موسیقی ایرانی حضور هنر ایران در جهان سینمای مستند سریال ایرانی شبکه دو سیما جشنواره فیلم مقاومت ویروس کرونا برنامه تلویزیونی بازیگر سینما کارگردان تئاتر فیلم مستند فضای مجازی مرکز متنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود

ایسنا/فارس دانشگاه شیراز در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه، میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک خواهد بود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز امروز، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ضمن اعلام این خبر، به تشریح ویژه‌برنامه‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک پرداخت و گفت: این همایش که با موضوع «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» ترتیب یافته است، طی دو روز با حضور جمعی از صاحب‌نظران، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه ادبیات کودک و نوجوان در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

سعید حسام‌پور با بیان این مقدمه که یکی از مجراهای تأثیر ادبیات کودک بر مخاطب نوع بازنمایی‌هایی است که این آثار از واقعیت جامعه و نیز واقعیت‌های گوناگون اجتماعی به این مخاطب ارائه می‌دهند، اظهار کرد: خانواده یکی از مهم‌ترین واقعیات اجتماعی است که هسته‌ اصلی زندگی کودک و نوجوان و نیز جامعه را تشکیل می‌دهد اینکه تا چه اندازه تنوع شکل‌ها و روابط گوناگون خانوادگی و نیز نقش هر عضو خانواده در زندگی آن به مخاطب معرفی می‌شود نقشی مؤثر بر نوع نگاه مخاطبان به خانواده و اعضای آن دارد. از همین‌رو، مرکز مطالعات ادبیات کودک، موضوع نهمین همایش ملی خود را «بررسی بازنمایی‌ و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» انتخاب کرد.

به‌گفته‌ دبیر علمی همایش ملی ادبیات کودک، آیین گشایش این همایش، ساعت ۸ صبح ۲۶ اردیبهشت‌، در تالار علامه جعفری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد و در طول دو روز، ۳۷ مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر در پیوند با موضوع و محورهای اعلام‌شده، از سوی پژوهشگران ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین ۳ کارگاه تخصصی: «آشنایی با برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان ازطریق بازی‌های فکری‌ - فلسفی»، «آشنایی با داستان‌ها و انیمیشن‌های مناسب برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» و «کارگاه نوشتن خلاق به زبان عربی» در این همایش برگزار خواهد شد.

حسام‌پور بیان کرد: در نهمین همایش ملی ادبیات کودک، نشست تخصصی «ادبیات کودک و تربیت شهروندی» با همکاری مشترک قطب تربیت شهروندی دانشگاه شیراز و مرکز مطالعات ادبیات کودک، با حضور صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز از حضور پژوهشگران غیرایرانی نیز در این همایش خبر داد و گفت: در نهمین همایش ادبیات کودک متخصصان و پژوهشگرانی از کشورهای برزیل، عمان و امارات سخنرانی خواهند داشت.

وی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش، یادآور شد: محورهای نهمین همایش ملی ادبیات کودک، عبارت است از: بررسی بازنمایی انواع خانواده در ادبیات کودک ایران (خانواده هسته‌ای، تک‌فرزندی، چندفرزندی، تک‌والدی، خانواده‌های ترکیبی...)؛ بررسی بازنمایی اعضای خانواده، نقش هریک در خانواده و نیز روابط هریک با خانواده در ادبیات کودک و نوجوان و خانواده‌های طبقات مختلف اجتماعی، فرهنگی، قومی و خانواده‌های شهری و روستایی؛ بررسی بازنمایی خانواده سنتی، خانواده مدرن و خانواده پسامدرن؛ بررسی بازنمایی نوع خانه، ساختمان و امکانات آن و مسائل و مشکلات خانوادگی (آن‌گونه که در ادبیات کودک و نوجوان بازتاب یافته‌اند)؛ بازنمایی حضور و نقش موبایل، کامپیوتر، فضای مجازی و رسانه‌ها در خانواده؛ بررسی تحول بازنمایی خانواده در ادبیات کودک و نوجوان دهه‌های اخیر و مقایسه ادبیات کودک ایران و جهان با توجه به محورهای یادشده.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، حسام‌پور در ادامه با یادآوری اینکه این همایش با همکاری همه‌جانبه و پشتیبانی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری شیراز برگزار خواهد شد، از دیگرهمکاران برگزاری این همایش از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کانون پرورش فکری و فرهنگی استان فارس، سازمان آموزش و پرورش فارس، دانشگاه فرهنگیان و استانداری فارس نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • ‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند