Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ طبق اعلام سازمان انتقال خون هرمزگان در پی نیاز فوری به تمام گروه‌های خونی در استان، اکیپ سیار انتقال خون چهارشنبه ۲۸ آبان‌ماه از ساعت ۲۰ الی ۲۲ در درمانگاه انجمن خیریه بندرعباس(حمزه) واقع در محله اوزی‌ها خواهد رفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، با شیوع گسترده کرونا و محدودیت‌های همراه آن، اهدای خون توسط مردم در کشور با کاهش بیست درصدی روبرو شده است و ذخایر خونی کشور را با بحران روبرو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت قرمز ذخایر خون در استان گلستان/ به همه گروه‌های خونی نیاز فوری داریمکمبود خون در بروجرد؛ ذخایر خونی 9 درصد کاهش یافتذخایر خون "بند ناف" در استان البرز 80درصد افزایش یافت

از این رو، طبق اعلام سازمان انتقال خون هرمزگان در پی نیاز فوری به تمام گروه‌های خونی در استان، اکیپ سیار انتقال خون چهارشنبه 28 آبان‌ماه از ساعت 20 الی 22 در درمانگاه انجمن خیریه بندرعباس(حمزه) واقع در محله اوزی‌ها جنب مسجد گله‌داری، با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی پذیرای اهداکنندگان خون خواهد بود.

پزشک عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در رابطه با آمادگی پیش از اهدای خون در گفت‌وگو با تسنیم گفت: اهداکنندگان باید پیش از اهدای خون استراحت کافی داشته و وعده غذایی مناسب مصرف کرده و همچنین آب بیشتری نسبت به روزهای گذشته بنوشند.

دکتر علیرضا سلطانی افزود: از خوردن نوشیدنی‌هایی مانند چای، قهوه و نوشابه‌های کافئین‌دار و مصرف غذاهای چرب پرهیز شود. بهتر است از غذاهای غنی از آهن نظیر گوشت قرمز، مرغ، ماهی، جگر و حبوبات استفاده شود.

وی در خصوص اقدامات لازم برای بعد از اهدای خون تصریح کرد: اهداکننده باید بعد از 10 تا 15 دقیقه پس از اهدای خون از جای خود بلند شود تا به بدن یک زمان استراحت داده شود همچنین برای جبران خون اهدا شده، آب و مایعات بیشتر و غذای کافی و مناسب استفاده شود.

انتهای پیام/868/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهدای خون انتقال خون نیاز فوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند

شهرستانهای شوش و کرخه دارای سه رودخانه دز، کرخه و شاوور می باشند که یک نعمت بزرگ به حساب می آید. رودخانه دز یکی از رودخانه های مهم کشور و استان می باشد. این رود از به هم پیوستن رودخانه‌های سزار و بختیاری در استان لرستان تشکیل می‌شود و پس از ورود به استان خوزستان به رود کارون می‌ریزد که رود دز بخشی از حوضۀ کارون بزرگ به شمار می‌رود.

دومین رودخانه در شهرستانهای شوش و کرخه، رود کرخه می باشد

رود خانه کرخه سومین رود بلند ایران پس از کارون و سفید رود است. این رود از به هم پیوستن دو رودخانه زال و سیمره در اندیمشک تشکیل شده و پس از طی مسیری نزدیک به ۷۵۵ کیلومتر به تالاب هورالعظیم در مرز ایران و عراق می‌ریزد.

رود خانه شاوور سومین رودخانه در دو شهرستان شوش و کرخه است.

رودخانه شاوور در ۱۸ کیلومتری شمال‌ غرب شهر شوش، در ساحل شرقی روستای جریه سید احمد از به هم پیوستن چند چشمه به هم شکل می‌گیرد. این رودخانه از میان شهر عبور می‌کند و شهرستان شوش را طی و بعد از آن به شهرستان تازه تاسیس کرخه می رسد. و از جاذبه های گردشگری شوش محسوب می‌شود. طبق اسناد تاریخی، شاوور یکی از قدیمی‌ترین و باستانی‌ترین رودخانه‌های ایران است. شاوور یکی از منابع تغذیه‌کننده تالاب بامدژ محسوب می‌شود و دو سد شاوور و خیر آباد، در چند دهه گذشته روی آن احداث شده‌اند.

با شروع فصل گرما مردم خوزستان علاقه خاصی به شنا در رودخانه ها دارند و میشود گفت که شنا کردن در رودخانه ها برای خوزستانی ها یک سنت تبدیل شده و کمتر کسی هست که علاقه ای به شنا کردن در رودخانه نداشته باشد،که متاسفانه شاهد غرق شدگی تعداد بالای مردم در سالهای گذشته بودیم و در سال گذشته خوزستان رتبه اول غرق شدگی را در کشور داشت

نبود استخر در شهرهای خوزستان یکی از دلایلی هست که مردم به رودخانه ها برای شنا مراجعه میکنند،رودخانه هایی که خیلی خطرناک و بدون امکانات غریق نجات هستند

این رودخانه ها مطمینا در هر کدام از مناطق کشور بود یک اداره مستقل با تمام امکانات غریق نجات را داشت اما چرا این اداره یا نهاد در شوش و کرخه وجود ندارد؟

چه کسی باید پیگیر راه اندازی یک غریق نجات مجهز برای شوش و کرخه باشد؟

دو شهرستانی که همیشه نیاز جدی به امکانات غریق نجات دارند و بارها شاهد غرق شدگی جوانان و کودکان در این رودخانه ها بودیم

در چند روز اخیر یک سرباز در رودخانه دز محدوده شوش غرق شد که بعد از گذشت ۶ روز پیدا شد و دلیل اصلی پیدا نشدن جسد این سرباز جوان نبود امکانات غریق نجات بود و مردم بصورت خود جوش پای کار امدند و چندین شبانه روز به دنبال پیدا شدن جسد بودند که بالاخره بعد از ۶ روز توسط نیروهای بسیج حوزه شهید بقایی شوش و هئیت جت اسکی شهرستان دزفول پیدا شد

اهمیت رودخانه ها را بیان کردیم تا نیاز شدید و کمبود یک اکیپ غریق نجات را درک کنیم.

در این شهرستانها چندین شرکت صنعتی و تولیدی، اعم ار خصوصی و دولتی وجود دارد که با کمک این شرکت ها و دولت میتوان یک غریق نجات مجهز و با امکانات کافی را احداث کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903151

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • هرمزگان میزبان ۳ گروه از خادمین حرم مطهر رضوی