Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پزشک اورژانس با بیان اینکه پیک فعلی بدترین پیک کرونا محسوب می‌شود، هشدار داد که در صورت عدم رعایت پروتکل ها، ممکن است در آذر و دی ماه میزان جان‌باختگان ناشی از کرونا به ارقام چهار رقمی هم برسد.

دکتر حسین کرمانپور در گفت و گو با ایسنا،گفت: تمام تلاش‌هایی که انجام می‌دهیم تا مردم رعایت کنند، برای این است که از این وضعیت اپیدمی به سلامت و یا با کمترین عارضه بگذریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که این دستورالعمل ‌ها را رعایت می‌کنند تا زمانیکه یا واکسن در دسترس قرار گیرد و یا داروی تضمینی کووید-۱۹ ایجاد شود و یا اپیدمی به نحوی تمام شده و فروکش کند که بیمارستان‌ها قابلیت ارائه درمان به صورت وسیع را داشته باشند، سلامتی‌شان تضمین می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر تعداد جمعیتی که به دلیل ابتلا به کرونا به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، زیاد است و از طرفی تعداد تخت‌هایی که داریم، محدود است. ما زمانی از یک بیماری می‌ترسیم که یا دارو و واکسن نداشته باشد و یا آنقدر تعداد بیمار زیاد باشد که ظرفیت تخت‌های بیمارستانی قابلیت پاسخگویی به این تعداد بیمار را نداشته باشد که باعث می‌شود عده‌ای در صف مانده و دچار آسیب شوند.

کرمانپور با بیان اینکه پیک فعلی بدترین پیک کرونا محسوب می‌شود، ادامه داد: از تیر ماه هم اعلام کرده بودیم که در پاییز بدترین پیک را خوهیم داشت و فاجعه خواهد بود که اکنون این فاجعه را می‌بینیم و همانطور که وزیر بهداشت هم اشاره کردند، احتمال دارد با ادامه این روند و عدم رعایت پروتکل ها، در آذر و دی ماه از این اعداد و ارقام سه رقمی هم در حوزه مرگ و میر ناشی از کرونا عبور کرده و در حوزه میزان جان‌باختگان ناشی از کرونا به ارقام چهار رقمی هم برسیم.

این پزشک اورژانس با بیان اینکه کادر بهداشت و درمان هم در این سیکل قرار دارند، گفت: ما هم اگر رعایت نکنیم یا تعداد بیماران مراجعه‌کننده زیاد شود، تلفات کادر بهداشت و درمان هم افزایش می‌یابد. به هر حال در اردیبهشت و خرداد ماه فوتی‌های حوزه سلامت هم به شدت کاهش یافت، اما در حال حاضر طی این مدت تیر ماه به بعد به شدت آمار شهادت همکاران حوزه سلامت در بخش بهداشت و درمان افزایش یافت.

کرمانپور تاکید کرد: اگر مردم به محدودیت‌ها توجه کرده، خودشان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، به خودشان ترحم کرده و به کادر بهداشت و درمان هم لطف کنند، قول می‌دهم که در اول دی ماه پیک کاملا نزولی شود. در غیر این صورت به جایی می‌رسد که آمار افزایش می‌یابد.

لینک کوتاه: asriran.com/003AqW

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان

به گزارش تابناک به نقل از  ایلنا، در ادامه درگیری های سریالی با کادر درمان در مناطق مختلف خوزستان، سرنشینان یک خودروی بدون پلاک، با سلاح گرم و سرد به ماشین یک پزشک طرحی در کرخه حمله کردند.

گزارش های دریافتی از شهرستان کرخه در خوزستان از تیراندازی به یک پزشک طرحی در یازدهم اردیبهشت ماه 1403 خبر می‌دهد. 

برخی از منابع مطلع می گویند: یکی از پزشکان شاغل در یک مرکز درمانی در کرخه در حین خروج از درمانگاه توسط سرنشینان یک خودروی بدون پلاک که سر و صورت خود را پوشیده بودند، مورد حمله دسته جمعی قرار گرفت. 

آنها افزودند: در ابتدا با چوب و چماق به خودروی پزشک حمله کرده و سپس اقدام به تیراندازی و رعب و وحشت عمومی کردند. 

این افراد با ابراز خرسندی در خصوص عدم صدمه دیدگی پزشک گفتند: شرایط در مراکز درمانی خوزستان به گونه ای شده است که اگر فکری عاجل نشود، هیچ پزشکی جرات آمدن و طبابت در مناطق خوزستان را نخواهد داشت. 

در همین خصوص علی رضا نجفی با تایید این خبر به ایلنا گفت: برای برخی پزشکان و کادر مراکز درمانی چند مورد ایجاد مزاحمت گزارش شده است که از طریق  فرمانداری کرخه در حال پیگیری موضوع هستیم. 

در آخرین گزارش های دریافتی که به دست ایلنا رسیده است، موارد متعددی از درگیری میان همراهان بیمار با کادر درمان و اورژانس در مناطقی مانند اهواز، لالی و در آخرین مورد آن در بیمارستان حاجیه نرگس ماهشهر در اواسط فروردین ماه نیز گزارش شده است.

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟