Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ صابر حق پرست متخصص بیماری‌های عفونی افزود: ویروس کرونا با تحت تاثیر قرار دادن هر کدام از اندام‌ها و بافت‌های بدن می‌تواند باعث ایجاد عوارض و علائم در بیماران شود، بی اشتهایی و اسهال مشکل گوارشی بسیار شایعی است که در بیماران کرونایی دیده می‌شود.

وی اظهار داشت: همزمانی ابتلا به اسهال و درد‌های شکمی در بیماران مبتلا به کرونا که علائم گوارشی داشته اند، احتمال بستری شدن آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه را بیشتر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حق پرست ادامه داد: یکی از نشانه‌های بیماری کرونا، بی حالی و ضعف است که حدود ۳۰ درصد از افرادی که با علائم کرونا به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، دارای اختلالات گوارشی هم هستند که در هر یک به شکل مختلفی بروز می‌کند.

وی تاکید کرد: برخی از افراد دچار بی اشتهایی، بعضی دیگر اسهال و عده‌ای دچار حالت تهوع می‌شوند که منجر به ضعیف شدن بدن و از دست رفتن مقاومت آن برای مقابله با ویروس می‌شود.

حق پرست تاکید کرد: مردم متوجه باشند اگر حجم دفع بسیار بیشتر از حد طبیعی و رقیق‌تر از گذشته است، احتمال دارد این امر علامت پنهان ابتلا به کرونا در فرد باشد.

متخصص بیماری‌های عفونی اظهار داشت: جدا از انتشار ویروس از طریق سرفه و راه‌های هوایی، آلودگی محیطی عامل مهمی در انتقال این بیماری است، ویروس می‌تواند با سرعت و قدرت زیادی منتقل شود و از طریق دست، غذا، آب و محیط اطراف را آلوده کند و در صورت وارد شدن ذرات آلوده به دهان، بینی یا چشم‌های فرد باعث ایجاد عفونت می‌شود.
بیشتر بخوانید: تست PCR برای همه لازم است؟حق پرست ادامه داد: افراد باید به تمیز کردن محیط حمام توجه ویژه‌ای داشته باشند و در صورت امکان برای بیماران مبتلا به کرونا حمام و دستشویی جداگانه در نظر گرفته شود.

وی، شستشوی مکرر دست ها، ضد عفونی کردن اشیا و سطوح، حفظ بهداشت شخصی، جلوگیری از مصرف مواد غذایی خام، جوشاندن آب قبل از نوشیدن را ضروری دانست و گفت: نهفته بودن کرونا باعث شده به راحتی به دیگران منتقل شده و آن‌ها را آلوده کند، به همین دلیل از تعاملات نزدیک خودداری کنید. اگر نشانه‌های وجود ویروس را مشاهده کنید، استراحت کرده و هنگام سرفه و عطسه کردن، دهان و بینی تان را با دستمال یا شال گردن بپوشید، زیرا در غیر این صورت، زمینه انتقال ویروس را فراهم کرده اید.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: دستمال‌های استفاده شده را دوباره مصرف نکنید و خانه را مرتب ضد عفونی کنید.

 تاکنون ۷۶۲هزار و ۶۸ نفر در ایران به کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۵۵۸ هزار و ۸۱۸ نفر بهبود یافته و ۴۱ هزار و ۴۹۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در دنیا نیز ۵۴ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۵۹۳ نفر به کرونا مبتلا و یک میلیون و ۳۲۵ هزار و ۹۲ نفر فوت کرده اند. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا در ایران واکسن کرونا حق پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد