Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور مربیان و بازیکنان خارجی در فوتبال کشور به عاملی برای اتلاف پول تبدیل می‌گردد این سناریو سال‌هاست در فوتبال ما وجود دارد و جبران ندانم‌کاری‌های مدیران بی‌بهره از تخصص ورزشی در قرارداد‌ها از بیت‌المال داده می‌شود.

خبرگزاری میزان - روزنامه رسالت نوشت: حضور مربیان و بازیکنان خارجی در ورزش کشور در موارد متعدد بیشتر به‌جای آنکه منجر به رشد فوتبال شود، به عاملی برای اتلاف پول تبدیل می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سناریویی است که سال‌هاست در فوتبال کشور ما نوشته و بازی می‌شود و در شرایطی که کشور با مشکل ارزآوری روبه روست، اما جبران ندانم‌کاری‌های مدیران بی‌بهره از تخصص ورزشی در قرارداد‌ها از بیت‌المال داده می‌شود و داستان از جایی غم‌انگیز می‌شود که غرامت قرارداد‌های غیرحرفه‌ای اغلب به بازیکنان و مربیان دسته چندمی دیگر کشور‌ها داده می‌شود.

قصه تکراری شکایت مربیان مدت‌هاست به استقلال رسیده است. این باشگاه که مدت‌هاست درگیر حواشی زیادی شده و هرروز اخبار و مصاحبه‌های ضدونقیضی از مدیران فعلی و سابق آن به بیرون درز پیدا می‌کند، به شکایت آندره آ استراماچونی رسیده که جزو آخرین شاکیان از باشگاه استقلال است و با شکایت او و دستیارانش، باشگاه به مبلغ یک‌میلیون پانصد و پنج هزار یورو محکوم شده است.

هرچند مسئولان باشگاه اعلام کرده‌اند با ارجاع پرونده به دادگاه عالی ورزش (CAS) مانع از صدور حکم نهایی می‌شوند، اما در بیشتر مواقع با تشکیل پرونده، حکم به محکومیت ایرانی‌ها در دادگاه‌های ورزشی داده شده است.

شاید بتوان یکی از مهم‌ترین دلایل بروز چندین‌باره چنین پرونده‌هایی را حضور مدیرانی دانست که فقط به دنبال حفظ صندلی و جایگاه خود هستند و اشتباهات آن‌ها را مدیر دیگری پاسخ داده و این دور باطل همواره در حال تکرار است. تجربه ثابت کرده هیچ‌کدام از مدیران متخلف یا مدیرانی که با سوء مدیریت باعث به وجود آمدن معضلات و مشکلاتی ازاین‌دست برای باشگاه‌ها و یا حتی گروه ملی شده‌اند، هرگز محاکمه یا بازخواست نشده‌اند و مهم‌ترین اقدام در این خصوص عزل یا استعفای آن‌ها بوده است.

باشگاه‌های دولتی از جیب مردم هزینه می‌کنند

کاظم اولیایی مدیر اسبق باشگاه استقلال عدم وجود برنامه را یکی از دلایل وجود مشکلات در قرارداد‌های مربیان و بازیکنان خارجی عنوان کرد و افزود: باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به‌عنوان دو باشگاه بزرگ دولتی باید از ابتدای هرسال برنامه‌های خود را اعلام نمایند تا نسبت به آن‌ها، بودجه در نظر گرفته شود و مدیران بر آن اساس اقدام کنند. این در حالی است که چنین اقدامی هرگز برای این دو باشگاه انجام نگرفته است.

اولیایی افزود: مدیران باشگاه برای حفظ صندلی خود هر قراردادی را امضا می‌کنند و درنهایت شخص دیگری بدهکاری مدیر قبلی را پرداخت می‌کند که جای تأسف دارد. اعداد و ارقام بسیار بالایی در فوتبال کشور ما هزینه می‌شود درحالی‌که در رشته‌های دیگر ورزشی چنین اتفاقی نمی‌افتد. در شرایط فعلی کشور بالاجبار با تحریم‌ها روبه روست، اما مدیریت صحیح باشگاه در اختیار خودمان است.

وی با اشاره به رأی دادگاه‌های بین‌المللی در محکومیت ایران گفت: دادگاه‌های بین‌المللی ورزشی جایی نیست که بتوانیم مانند داخل از عدم اجرای قوانین به‌راحتی عبور کنیم و متأسفانه شاهد هستیم که به همین علت بیشترین رأی دادگاه‌های ورزشی به ضرر ایران داده می‌شود. اولیایی با تأکید بر ضرورت برخورد قانونی با مدیران باشگاه‌ها افزود: زمانی با مدیران باشگاه‌ها در قبال تصمیمات گرفته‌شده برخورد قانونی می‌شود که مجمع فدراسیون فوتبال برنامه‌ای ارائه دهد که بر اساس آن مربیان مورد ارزشیابی قرار بگیرند. اکنون مدیرانی که باشگاه‌ها را بدهکار کرده‌اند، خودشان را بستانکار می‌دانند.

این مدیر باسابقه ورزشی تصریح کرد: به علت عدم وجود برنامه منسجم همه‌کار‌های انجام‌گرفته در باشگاه‌ها دلبخواه شده است. اگر برنامه‌ای وجود داشت، مطبوعات به‌عنوان چشم جامعه مدیران را مورد ارزشیابی قرار می‌دادند. باید ساختاری وجود داشته باشد و در قالب آن برنامه تعریف شود تا قابل ارزشیابی باشد.

عضو هیئت مؤسس اتحادیه باشگاه‌های فوتبال ایران با بیان اینکه در انتخاب‌ها و انتصابات مدیران باشگاهی هیچ اهلیتی وجود ندارد، گفت: در مقررات بین‌المللی منبع پرداخت پول باید مشخص شود تا از انجام پولشویی جلوگیری به عمل بیاید، اما در کشور ما آورده پول معلوم نیست. فوتبال حرفه‌ای شغل و بیزینس محسوب می‌شود نه اینکه دولت به باشگاه‌داری بپردازد، اما بازهم در همین شرایط و ساختار می‌توان باشگاه‌ها را اداره کرد.

وی یادآور شد: باشگاه‌های دولتی هزینه می‌کنند، اما از جیب مردم پرداخت می‌نمایند. درواقع هزینه‌های فوتبال ما بر بودجه و ملت تحمیل شده است. درحالی‌که فوتبال حرفه‌ای در دنیا درآمدزاست و دولت‌ها مالیات‌های بالایی را از فوتبال دریافت می‌کنند. اگر دولت‌ها برای فوتبال هزینه نمی‌کنند، اما از آن درآمدزایی می‌نمایند. در کشور ما مجموعه ورزشی دولتی اجاره داده می‌شود و پول آن را به گروه در لیگ حرفه‌ای تزریق می‌کنند.

اولیایی در پایان با اشاره به عدم وجود نظارت بر عملکرد باشگاه‌ها بیان کرد: مجوز برای باشگاه‌ها توسط وزارت ورزش داده می‌شود و نظارت آن‌هم بر عهده کمیسیون ماده ۵ وزارتخانه است. در کجای دنیا دستگاه مجری هم‌زمان ناظر هم می‌شود. درنتیجه در شرایطی که باشگاه تحت‌فشار قرار می‌گیرد تصمیمات آنی اتخاذ می‌کند که تبعات آن به عهده بیت‌المال و مردم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: دوران درخشان لژیونر‌های ایرانی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: فوتبال اخباراقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فوتبال مدیران باشگاه داده می شود قرارداد ها باشگاه ها کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۸۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه سیاست ادواردز؛ آرنه اسلوت قدرت نقل و انتقالاتی ندارد

مایکل ادواردز و ریچارد هیوز بازیکنان مناسب لیورپول را شناسایی خواهند کرد. 

طرفداری | آرنه اسلوت سرمربی لیورپول خواهد بود و دیگر نقش سنتی «مدیر» اجرا نمی‌شود. 

به گزارش تایمز؛ لیورپول در فصل آینده مدل سرمربی/مدیر ورزشی را دنبال خواهد کرد. آرنه اسلوت، سرمربی جدید قرمزها به خوبی با این مدل آشناست و انتظار می‌رود با چنین نقشی در آنفیلد راحت باشد. او در طول دوران مربیگری خود همواره در همین ساختار فعالیت کرده است. خلاف برخی مدل‌های سنتی، در لیورپول جدید، سرمربی بر روی هدایت و آماده‌سازی تیم اصلی تمرکز خواهد کرد و گزارش کار خود را به مدیر ورزشی، ریچارد هیوز، ارائه خواهد داد. مسئولیت‌های هیوز شامل جذب بازیکن و مدیریت سایر بخش‌های فنی باشگاه است. بالاتر از این دو نفر، مایکل ادواردز، مدیر ورزشی سابق لیورپول قرار خواهد گرفت که ماه گذشته به عنوان مدیر اجرایی بخش فوتبال به این باشگاه بازگشت. باشگاه لیورپول بر این باور است که این ساختار جدید برای پیچیدگی‌ها و نیازهای فوتبال مدرن مناسب‌تر است و از این طریق می‌تواند حمایت بیشتری را از سرمربی به عمل آورد.

غیر رسمی؛ آرنه اسلوت سرمربی لیورپول شد

 

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • علی دایی در خانه خبرنگار ورزشی و مادر ۸۹ساله‌اش!
  • فرش قرمز زیر پای تیمِ جدید استقلال!
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • ادامه سیاست ادواردز؛ آرنه اسلوت قدرت نقل و انتقالاتی ندارد
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • مخالفت هواداران با رالف رانگنیک هیچ اهمیتی برای مدیران بایرن مونیخ ندارد