Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ناظمی اردکانی وزیر تعاون دولت نهم در گفت‌و‌گو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حواشی انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: با مشخص شدن نتایج انتخاباتِ ایالات متحده آمریکا تاثیرات گسترده‌ای در سرتاسر جهان پدید آمده و کشور‌های مختلف، مواضع متفاوتی را اتخاذ کرده اند؛ در این بین مردم ایران از جمله افرادی هستند که نسبت به شکست دولت حاکم بر ایالات متحده رضایت نسبی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ایرانیان از این جهت از نتیجه حاصل شده ناراضی نیستند که بازنده انتخابات فردی است که در طول دوره مدیریت خود با ملت بزرگ ایران همواره دشمنی داشته و در همین راستا در یک اقدام تروریستی دولتی آشکار، سردار بزرگ ملی سلیمانی عزیز را به شهادت رساند؛ از طرف دیگر مردم ما به یاد دارند که چگونه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، جشن مشارکت حداکثری مردم ایران در پای صندوق رای، با طراحی رمز تقلب و ادعای پیروزی یکی از نامزدها با حمایت آمریکا به فتنه‌ای بزرگ تبدیل شد، مشابه شرایطی که امروز گریبان خودشان را گرفته است.

ناظمی اردکانی افزود: از طرف دیگر، رفتار سیاسی رئیس جمهور آمریکا طی چهار سال گذشته به گونه‌ای بود که نه تنها ایرانیان بلکه جامعه جهانی را نسبت به خود منزجر کرده و در درون آمریکا، طیف گسترده‌ای از جمعیت این کشور، از رفتار‌های سرکوب گرانه و نژاد پرستانه او روی برتافتند و این امر باعث شد که شکاف و دو قطبی بی‌سابقه‌ای در آمریکا پدید آید.

 وزیر تعاون دولت نهم گفت: همه این عوامل به همراه شکست ترامپ دست به دست هم داد تا مردم ایران از این واقعه خرسند شوند؛ اما این امر به معنی رضایت مردم فهیم ایران از انتخاب نامزد حزب دموکرات آمریکا تلقی نمی‌شود، چرا که سابقه برخورد این حزب با جمهوری اسلامی ایران در دوره‌های مختلف اگر تاریک‌تر از جمهوری خواهان نباشد بهتر نیست؛ اما متاسفانه شاهد بودیم که جریان سیاسی طرفدار دولت از این رخداد و خوشحالی مردم، سواستفاده کرده و برای ادامه رویکرد شکست خورده خود در سیاست خارجی، تلاش و چنین وانمود می‌کنند که نتایج انتخابات آمریکا به نفع ایران رقم خورده است و باید فرصت مذاکره مجدد را از دست نداد.

او بیان کرد: در این رابطه حتی تا آن جا پیش رفته اند که ابراز شده، با رئیس جمهور منتخب آمریکا دوستی و روابط شخصی داشته اند؛ غافل از اینکه در این ۷ سال و اندی؛ این روابط به کار آنان نیامده و در واقعیت بدترین دوران اقتصادی پس از انقلاب در زمان مدعیان تعامل با آمریکا بر کشور حاکم شده است. آن‌ها حتی با ذوق زدگی، سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری  ۱۴۰۰ ایران را به تحلیل غلط خود گره می‌زنند.

ناظمی اردکانی ادامه داد: آن‌ها در فهم این موضوع عاجزند که ۴ دهه پیش در ایران انقلاب بزرگی رخ داده و آمریکا و اذنابش را در منطقه و جهان به چالش کشیده و آنان را وادار به عقب‌نشینی کرده، تا جایی که امروز در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا، موضوع ایران به پارامتر مهم رای‌آوری مبدل شده است؛ ضمن اینکه نباید فراموش کرد که یکی از شعار‌های انقلاب اسلامی استقلال‌طلبی بوده است.

فعال اصولگرا اضافه کرد: حال چه شده که جریان داعیه دار اصلاح طلبی و پیروی از امام خمینی (ره)، از گذشته خود روی گردان شده و اندک بهانه‌ای را فرصت می‌سازد تا با شیطان بزرگ از دریچه سازش وارد شود! آن هم آمریکایی که از درون و برون دچار تزلزل و فروپاشی است. نباید فراموش کرد که رژیم گذشته ایران، نوکر بی جیره و مواجب آمریکا بود و امروز نیز، برخی رژیم‌های عربی منطقه که دربست در اختیار آمریکا هستند و منافع ملی کشورشان را با آمریکا گره زده و به شراکت گذارده اند، جز ذلت و کمک به جهان خواری آمریکا عایدی و دستاوردی ندارند.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران خاطر نشان کرد: مردم شرافتمند ایران، شیرینی عزت و استقلال را در چهار دهه گذشته چشیده است و برای حفظ آن با هر سختی خواهد ساخت و دشمن قسم خورده خود را به مرز‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اش عقب رانده تا به قله‌های پیروز‌ی برسد.

تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: این مردم تجربه‌ای گرانبها در هشت سال دفاع مقدس را به دست آورده اند و امروز به قدرت بزرگ منطقه‌ای تبدیل شده‌اند. بدیهی است که این تجربه را در رویارویی با دشمنان جهانی خود به کار خواهند گرفت و روزی وعده الهی محقق خواهد شد و با یاری خدا بر این دشمنان نیز فائق آمده و به قدرت جهانی تبدیل خواهند شد، چرا که این سنت الهی است که حق بر باطل پیروز شود و ملل مستضعف جهان بر قدرت‌های مسلط و ظالم چیره شده تا وارث و جایگزین آنان شوند.

بیشتر بخوانید

رئیس‌جمهور بایدن رئیس‌جمهور ظریف؛ خیلی دور خیلی نزدیک!

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات آمریکا اصلاح طلبان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۹۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی

خبرگزاری ای بی سی نیوز در مطلبی آورده است: پس از واکنش‌های شدید مقامات رژیم صهیونیستی به احتمال تحریم گردان‌های ناقض حقوق بشر در کرانه باختری، وزیر خارجه آمریکا در نامه‌ای به مجلس نمایندگان از لغو این تصمیم و ادامه کمک و همکاری‌های نظامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، خبرگزاری ای بی سی نیوز نوشته است که دولت بایدن تشخیص داده است که سه گردان نظامی ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی مرتکب «نقض فاحش حقوق بشر» علیه غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری شده‌اند، اما به علت اقداماتی که اسرائیل می‌گوید برای رسیدگی به این مشکل انجام داده است، همچنان واجد شرایط دریافت کمک نظامی آمریکا خواهند بود.

براساس گزارش ای بی سی نیوز، ارزیابی دولت بایدن که هنوز علنی نشده است و در صورت عدم برداشتن گام‌های مشخص توسط رژیم صهیونیستی می‌تواند تغییر کند که در نامه‌ای بدون تاریخ توسط آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه به مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان تشریح شده است.

بلینکن ابراز کرده است: «این تصمیم ایالات متحده هیچ گونه تأخیری در ارائه کمک از سوی ایالات متحده ایجاد نمی‌کند و اسرائیل قادر خواهد بود تمام مبلغ اختصاص داده شده در لایحه تصویب‌شده کنگره را دریافت کند».

این خبرگزاری درباره اتهامات مربوط به این گردان‌ها نوشته است که هر یک از این اقدامات قبل از شروع جنگ ۷ اکتبر رخ داد. هیچیک از این پرونده‌ها شامل عملیات علیه حماس در غزه یا علیه ایران یا «گروه‌های نیابتی» آن نمی‌شود. به عبارتی دیگر، اقدامات این گردان‌ها علیه غیرنظامیان فلسطینی بوده است.

با این حال، تصمیم بلینکن احتمالاً منتقدان دولت بایدن را آزار خواهد داد که می‌گویند رژیم اسرائیل باید بابت جنگ غزه که جمعیت غیرنظامی را به سمت قحطی سوق داده است، پاسخگو باشد و دولت بایدن اقدامات کافی برای جلوگیری از آن انجام نداده است.

عیسی امرو، فعال برجسته حقوق بشر فلسطینی که در شهر الخلیل کرانه باختری زندگی می‌کند، به ای بی سی نیوز گفت که از تصمیم ایالات متحده ناامید است اما تعجب نکرده است. به گفته او «آمریکا اقدامات مشخصی برای کاهش و به حداقل رساندن خشونت و ایجاد صلح بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها انجام نمی‌دهد».

مقامات دولت بایدن در پاسخ می‌گویند که روند بررسی نقض حقوق بشر منصفانه بوده است و با رژیم اسرائیل رفتار ترجیحی نمی‌شود. آنها همچنین خاطرنشان می‌کنند که همکاری نظامی ایالات متحده با کشورها از طریق فرایندی به نام «بهسازی» است که کشورهای خارجی را تشویق می‌کند تا فعالان منفی را از ارتش خود حذف کنند.

بلینکن روز دوشنبه در یک نشست مطبوعاتی به خبرنگاران گفته بود: «هر موقعیتی متفاوت است و ما باید تمام تلاش خود را برای جمع‌آوری حقایق و پیگیری حقایق انجام دهیم و این همان کاری است که ما انجام می‌دهیم.»

تحت یک قانون فدرال موسوم به قانون لیهی، ارتش ایالات متحده موظف است از تسلیحات، آموزش و سایر کمک‌های نظامی به هر واحد نظامی خارجی که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر شده، خودداری کند. با این حال، طبق نامه بلینکن، این قانون برای کشورهایی که اصلاحاتی را «برای محاکمه اعضای مسئول واحد» انجام داده‌اند استثنا قائل شده است.

به گفته یک فرد آشنا با این روند، ایالات متحده و رژیم صهیونیستی همچنین توافقنامه خاصی دارند که ایالات متحده را ملزم می‌کند قبل از اتخاذ هر گونه تصمیمی مرتبط با قانون کمک‌های خارجی، با اسرائیلی‌ها مشورت کند. این شخص افزود، این رایزنی‌ها با رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و اگر مشخص شود که یک واحد نظامی «اقدامات اصلاحی یا پاسخگویی رضایت‌بخش» را انجام نداده است، کمک‌های ایالات متحده محدود خواهد شد.

به طور کلی، پنج واحد - سه نظامی و دو غیرنظامی - به دلیل نقض حقوق بشر تحت بررسی بودند که بر اساس نامه بلینکن، چهار مورد از آنها مراحل اصلاحی مناسب را طی کرده‌اند.

به گفته ای بی سی نیوز، رژیم صهیونیستی همچنین تأیید کرده است که یکی دیگر از گردان‌های ارتش رژیم اسرائیل «اقدامی مغایر» با قوانین اسرائیل داشته است. بلینکن خاطرنشان کرد که در نتیجه، این واحد در سال ۲۰۲۲ از کرانه باختری به بلندی‌های جولان منتقل شد.

این توصیف به گردان نتساه / نتزاه یهودا اشاره می‌کند که برای مردان یهودی افراطی ارتدکس تأسیس شده است. بلینکن در نامه‌ی خود نوشته است: «اسرائیل اطلاعات جدیدی در رابطه با وضعیت یگان ارائه کرده است و ما در حال شناسایی مسیری برای اصلاح مؤثر این واحد خواهیم بود.»

او به جانسون، که یکی از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی برای ارائه لایحه کمک خارجی در کنگره است، اطمینان داد: «اما این [بررسی] هیچ تأثیری بر حمایت ما از توانایی اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس، ایران، حزب‌الله یا سایر تهدیدها نخواهد داشت.»

بلینکن خاطرنشان کرد که علی‌رغم شواهد بسیار از نقض فاحش حقوق بشر و قوانین بشردوستانه در جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، هیچ واحد دیگری مغایر با قانون لیهی یافت نشد.

وزیر امور خارجه آمریکا هفته گذشته، پس از گزارش‌های آکسیوس و پروپوبلیکا مبنی بر اینکه ایالات متحده قصد دارد گردان‌های اسرائیلی را «تحریم» کند، با مقامات ارشد رژیم اسرائیل صحبت کرد. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفت که در چنین اقدامی با دولت بایدن مبارزه خواهد کرد و آن را «ضعف اخلاقی» خواند.

کد خبر 748374

دیگر خبرها

  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری / براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان مقابل جنجال مهدی نصیری /براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست
  • عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی
  • رونمایی قسام از بمب جدید «القفازه»
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • تصویر سخنگوی گردان‌های القسام در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • بیانیه جدید گردان‌های قسام درباره دلیل عدم آزادی اسیر آمریکایی