Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، بهرام سرمست ظهر امروز و در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با اشاره به إعمال محدودیت های کرونایی در استان تا روز جمعه سی ام آبان ماه و در ادامه آغاز طرح مدیریت جامع تجمع ها و ترددها از روز اول آذر ماه بیان داشت: اصل برگزاری تمامی جلسات استان نیز از روز شنبه اول آذر ماه به صورت غیرحضوری و ویدئوکنفرانسی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: البته مدیران دستگاه های اجرایی استان موظفند خودشان در جلسات ویدئوکنفرانسی شرکت کنند و شخصا در هماهنگی ها و پیگیری ها حضور داشته باشند.

استاندار قم درباره هماهنگی ها و پیگیری های لازم و نهایی در موضوع مدیریت جامع تجمع ها و ترددها در استان خاطرنشان کرد: هماهنگی امور اطلاع رسانی و کلیّت اجرای این طرح با دانشگاه علوم پزشکی و معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، امور اصناف و بازار با معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، امور ادارات و دستگاه های اجرایی با معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری و همچنین امور نظارتی با فرمانداری قم و اداره کل مدیریت بحران استان خواهد بود.

سرمست همچنین از معاون توسعه مدیریت و منابع خود خواست حداکثر تا فردا بیست و نهم آبان ماه، نسبت به تعیین مصادیق جزئی طرح مدیریت جامع تجمع ها و ترددها در استان اقدام کند.

وی افزود: همه توجه داشته باشیم که این تصمیم ها بر اساس شرایط ویژه کرونایی گرفته می شود و از این رو، محدودیت ها از اول آذر ماه به معنای تعطیلی به جز موارد ضروری خواهد بود.

استاندار قم اضافه کرد: بر اساس ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا، مشاغل غیرضروری تعطیل و یا حداکثر تا یک سوم ظرفیت فعالیت می کنند و البته خدمات ضروری مانند بانک ها نیز موظف به تداوم خدمات با 50 درصد نیروی کار خود هستند.

وی همچنین از دستگاه های نظارتی استان خواست تا نسبت به رعایت دقیق شیوه نامه ها حداکثر تلاش و جدیت را داشته باشند.

سرمست ادامه داد: اصناف، نهادها یا دستگاه هایی که درصد رعایت شیوه نامه های بهداشتی در آن ها کمتر از 70 درصد است، باید مشخص و تذکرات جدی به آنان داده شود.

استاندار قم در ادامه حمل و نقل عمومی را از ضروریات خدمات رسانی به مردم برشمرد و گفت: حمل و نقل عمومی تعطیل نمی شود، اما به هر حال باید حداکثر جدیت برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مورد آن ها لحاظ شود.

انتهای پیام/78027

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قم استاندار قم مبارزه با کرونا پیگیری ها و هماهنگی ها شیوه نامه های بهداشتی مشاغل ضروری اول آذر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۹۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

متن پیام به شرح زیر است:

امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متأثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آوری جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت مؤثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

همچنین وزیر جهاد کشاورزی در پیام خود با اشاره به اینکه در «اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، ادامه داد: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

«ایران» در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسؤولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از «ایران» از توافقنامه تأسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، «ایران» و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش مؤثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.‌

کد خبر 6088526

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • دادستان کل کشور: مصادیق آزادی‌های مشروع باید روشن شود
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود