Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار گفت: یکی از مسائل مهم خانواده‌ها مهارت های ارتباطی است. باید سواد ارتباطی را در مدارس و دانشگاه ها آموزش دهیم و در بحث ارتباط بین نسلی و شکاف بین نسلی که می تواند ضربات سختی در جامعه وارد کند، اقدام جدی باید صورت گیرد.

به گزارش برنا؛ معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در جلسه امضای تفاهم نامه بین وزارت علوم و تحخقیقات و فناوری و معاونت امور و زنان و خانواده ریاست جمهور گفت: در دولت دوازدهم سومین موافقت نامه را با وزارت علوم منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار تاکید کرد: همکاری های دانشگاه در طرح های کمند و سفیران فرهنگی برای عرضه ارائه شده و همچنین از دانشجویان فعال تشکر شده است.

به گفته او هدف در دولت یازدهم و دوازدهم احقاق سیاست های کلی مقام معظم رهبری در زمینه خانواده و تحقق برنامه ششم توسعه ماده 101 و 102 با موضوع عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده است. به این منظور اقدامات فراوانی همچون تدوین شاخص های عدالت جنسیتی و ابلاغ آن توسط ستاد ملی زن و خانواده انجام شده است.

ابتکار بیان کرد: فعالیت هایی که تاکنون با وجود محدودیت ها انجام شده است بسیار تاثیر گذار بوده‌اند. از همراهی تمام دانشگاه در طرح کمند و سفیران فرهنگی تشکر می کنیم.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: شاخص های خانواده در ستاد ملی زنان و خانواده در حال تدوین است که می تواند دستمایه این باشد که سیاست های دوستدار خانواده را به اجرا بگذاریم. ایجاد دانشگاه های دوستدار خانواده نیز از جمله این کارها است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از مسائل مهم خانواده‌ها مهارت های ارتباطی است. باید سواد ارتباطی را در مدارس و دانشگاه ها آموزش دهیم و در بحث ارتباط بین نسلی و شکاف بین نسلی که می تواند ضربات سختی در جامعه وارد کند، اقدام جدی باید صورت گیرد. باید روی مهارت ها بیش از پیش کار کنیم. مهارت تفکر مثبت و مهارت ارتباطی در دنیا بسیار مهم ارزیابی شده است که باید در مقاطع مختلف به آن پرداخت ولی دراین زمینه غفلت صورت گرفت.

ابتکار ادامه داد: یکی از اتفاقات خیلی خوب طرح کمندبود که در جهت پیوند دادن دختران دانشجو با اقتصاد، بازار و ایده های خلاق اقداماتی انجام داده است. در زمینه استارتاپ های مخصوص دختران و ورود به بازار کار نیزاقداماتی صورت گرفته است که در صدد اتصال آن با طرح کمند هستیم.

معاون امور زنان و خانواده  اظهار کرد: جایزه ای برای در بحث "زن در علم"به نام "مریم میرزاخانی" و جایزه "بیوتکنولوژی" به نام دکتر "پروانه فرزانه" که در بحث بانک ژن فعالیت داشتند در نظر گرفته ایم. امیدواریم شاهد انتصابات بیشتر زنان توانمند و شایسته در مسئولیت های مدیریتی دانشگاه ها باشیم. بیش از 30 درصد هیات علمی دانشگاه ها را خانم ها تشکیل می دهند که ناشی از حمایت های وزارت علوم است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان مهارت ارتباطی زنان و خانواده دانشگاه ها بین نسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است

ایسنا/کردستان استاندار کردستان گفت: توفیق در تحقق شعار سال مستلزم ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است.

 اسماعیل زارعی کوشا امروز شنبه (۸ اردیبهشت‌ماه) در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه در هر جلسه شورای برنامه ریزی استان ۲ دستگاه اجرایی گزارش برنامه و اجرای کار خود را باید ارائه دهند، اظهار کرد: اجرای مصوبات شورای برنامه‌ریزی استان کردستان و لزوم مشارکت در جلسات آن برای همه‌ی دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

وی، در ادامه جهش تولید را تکلیفی دانست که رهبری بر عهده همه گذاشتند، افزود: توفیق در تحقق شعار سال مستلزم ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است.

استاندار کردستان مطالبه تحقق شعار سال از سوی همه را یک وظیفه مهم ذکر کرد و ادامه داد:تحقق شعار سال بی شک جز با مشارکت مردم اتفاقی نمی افتد لذا باید به این مساله هم توجه اساسی شود.

وی تاکید کرد که جهش تولید فقط یک فرایند کمی نیست، بلکه این مهم شامل کیفیت هم می شود به عنوان مثال در بخش کشاورزی افزایش کیفیت در کشت و تولید محصولات کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد.

 استاندار کردستان، با اشاره به اینکه برنامه های رشد تولید باید براساس شاخص عددی مشخص باشد، خاطرنشان کرد: در امر تولید فرمانداران و بخشداران با توجه به ظرفیت موجود در منطقه و با مشارکت دادن مردم در راستای افزایش تولید و ثروت اقدام کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند