Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور استان‌های صداوسیما گفت: در دوران محدودیت‌های جدید کرونایی، تولید و پخش برنامه‌های سرگرم‌کننده و آموزشی در اولویت شبکه‌های استانی قرار دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان ها، نشست شورای مدیران معاونت امور استان‌های صدا و سیما با حضور علی دارابی و مدیران کل و شورای معاونان و مدیران مراکز صداوسیما (به صورت ویدئوکنفرانس) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارابی در این نشست با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی  شهر  و روستا در خردادماه سال آینده و اهمیت این رویداد مهم برای کشور، اظهار کرد: مدیریت اجرایی کشور برای چهار سال آینده در این حضور مردمی تعیین می‌شود؛ ضمن اینکه اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان مجالس محلی هم با رأی مردم مشخص می‌شوند، شوراهایی که نقش تعیین‌کننده‌ای در اداره شهرها و روستاها داشته و نمادی از مردم‌سالاری به شمار می‌روند.

او افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا در آبادانی و توسعه شهرها و روستا نقش‌آفرین هستند؛ بنابراین باید با تولید برنامه‌های مناسب و نیز اطلاع‌رسانی صحیح و بی واسطه، هم در تقویت آنها بکوشیم و هم مردم را برای شرکت در انتخابات آتی آماده کنیم به عبارتی رسالت اصلی صدا و سیما در این برهه، تلاش برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات است.

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: در آستانه سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستیم، به همین دلیل یادواره شهید سلیمانی که اختصاص به تولیدات صداوسیمای مراکز کشور دارد با مشارکت استانداری و صداوسیمای خوزستان، حمایت و پشتیبانی معاونت اموراستانهای سازمان صداوسیما تدارک دیده شده است، یادواره‌ای برای گرامیداشت یاد و خاطره این سردار رشید اسلام و بازخوانی اندیشه‌ها و سیره سردار سلیمانی که با اتکا به برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: در حوزه فعالیت‌های اجرایی صداوسیما مراکز، توجه به اهمیت واحدهای «پخش» و ضوابط مربوط به آن ضروری است، پخش شبکه‌های استانی صدا و سیما باید با استفاده از نیروهای متعهد و متخصص اداره شود و در عین حال تربیت نیروی متخصص، جوان و تازه‌نفس هم در اولویت قرار گیرد.

دارابی در ادامه به شیوع کرونا و وضعیت حساس کنونی اشاره و ابراز کرد: محدودیت‌های جدیدی از سوی دولت وضع شده که به زودی اجرایی خواهد شد، در این شرایط کسب و کارها، روابط اجتماعی، برنامه‌های فرهنگی و هنری و همین طور تولید برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی هم دستخوش تغییرات و محدودیت‌هایی می‌شوند، در این شرایط وظیفه شبکه‌های استانی، این است که با اطلاع‌رسانی صحیح و به موقع، از تبعات اجتماعی این محدودیت‌ها بکاهند و از سوی دیگر با تولید برنامه‌های جذاب و دیدنی، مخاطبانی را که این روزها فرصت بیشتری برای نشستن پای رادیو یا تلویزیون دارند راضی نگاه دارند.
معاون امور استان‌های صدا و سیما تصریح کرد: علاوه بر این تولید و پخش برنامه‌های آموزشی به خاطر تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها امری ضروری است، اقدامی که از سوی شبکه‌های سراسری در دستور کار قرار گرفته و شبکه‌های استانی هم در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند.

او در پایان گفت: لازم است این برنامه‌ها با جدیت و زمان‌بندی دقیق‌تری دنبال شود همچنین بخش‌های آموزشی برنامه‌های خانواده‌محور هم ارتقاء کمی و کیفی مناسبی داشته باشد چه اینکه این بخش‌ها در توسعه کسب و کارهای خانگی هم مفید هستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علی دارابی معاونت امور استان های صداوسیما شبکه های استانی امور استان امور استان ها محدودیت ها صدا و سیما برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان