Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، داوود محمد بیگی درباره اظهاراتی مبنی بر مشخص نبودن محل هزینه‌کرد کارمزدهای خدمات بانکی اظهار داشت: برخی از کارمزدهای خدمات بانکی 20 درصد افزایش یافت که باید بگویم حتی این میزان افزایش هم، هزینه خدماتی که ارایه می‌شود را پوشش نخواهد داد.

وی با اشاره به مطالعات انجام شده درباره میزان هزینه خدمات بانکی که به مردم ارایه می‌شود، گفت: کارمزدی که برای صدور یک کارت بانکی از مشتریان اخذ می‌شود نسبت به هزینه واقعی آن ناچیز است چراکه طبق بررسی‌های انجام شده در سال 97، صدور هر کارت مغناطیسی بانکی 12 هزار تومان برای بانک هزینه داشت اما فقط 2 هزار و 300 تومان از مشتری برای صدور آن اخذ می‌شد که در آذر ماه به 3 هزار تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با بیان اینکه هزینه فعالیت‌های بانکداری الکترونیک که توسط بانک‌ها پرداخت می‌شود، بیشتر از آن‌چیزی است که مشتریان به عنوان کارمزد پرداخت می‌کنند، ادامه داد: بانک‌ها در زمینه بانکداری الکترونیک با ناترازی مواجه هستند.   

محمدبیگی درباره افزایش هزینه تجهیزات و سخت افزارهای و شبکه زیرساختی بانک‌ها اظهار داشت: هزینه بسیار بالایی برای نوسازی خودپردازها هر سالانه انجام می‌شود که این هزینه از محل کارمزد قابل تامین نیست. در حال حاضر تقریبا بیش از 55 هزار خودپرداز در کشورمان وجود دارد که سالانه باید حدود 10 درصد آنها نوسازی شوند که هزینه آن را بانک‌ها می‌پردازند.

وی ادامه داد: هزینه زیرساخت‌های بانکی به چند برابر افزایش پیدا کرده اما هنوز بسیاری از خدمات یا رایگان هستند یا با کارمزدهای یک دهه گذشته به مردم ارایه می‌شوند.

پربیننده ترین اسکناس جدید ۱۰هزار تومانی +عکس افزایش نرخ سپرده‌های بانکی صحت ندارد خرید بدون کارت از سال آینده؟ آغاز افزایش کارمزد خدمات بانکی از آذرماه/ کارمزد انتقال وجه بین‌بانکی ساتنا ۲صدم درصد مبلغ تراکنش است کاهش قیمت ارز بعد از انتخابات آمریکا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی خدمات بانکی نظام بانکی کارمزد بانک خدمات بانکداری سهام عدالت خدمات بانکی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟