Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع خلاق و نرم از افزایش امتیاز اعضای هیئت علمی تا ۳۰ امتیاز با راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ پرویز کرمی ضمن تبیین فعالیت اعضای هیئت علمی در زیست‌بوم نوآوری کشور گفت: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برای ارتقاء سطح اعضای هیئت علمی، ضوابط مشخصی تعیین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسب سطح مشخصی از امتیازها، باعث ارتقاء رتبه و مقام یک عضو هیئت علمی یا متقاضیان عضویت در هیئت علمی مراکز مختلف آموزش عالی می شود.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع خلاق و نرم افزود: این امر با هدف ایجاد انگیزه در اساتید دانشگاه برای مشارکت بیشتر در فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناورانه انجام می‌شود که برابر قانون امتیازات مشخصی برای همکاری موثر در تاسیس یک شرکت دانش‌بنیان در نظر گرفته شده است.

کرمی همچنین بیان کرد: در صورت تایید مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، اعضای هیئت علمی که در فعالیت‌های فناورانه مشارکت دارند، بابت انجام این فعالیت‌ها، امتیازات مشخصی دریافت خواهند کرد.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در ادامه گفت: بر اساس این آیین‌نامه چنانچه اعضای هیئت علمی آموزشی، اختراع، اکتشاف یا تولید محصولات پژوهشی کاربردی را که به مرحله تجاری‌سازی رسیده است را در کارنامه پژوهشی و فناوری خود داشته باشند، برابر مقررات از 1 تا 15 امتیاز  در نمودار ارتقای مرتبه اعضای هیئت علمی دریافت خواهند کرد.

کرمی با اشاره به اینکه ثبت مالیکت فکری (پتنت) دستاوردهای پژوهشی و فناوری به نام موسسه یا شرکت محل خدمت متقاضی نیز در دریافت امتیاز موثر است، افزود: البته به شرط اینکه این محصول به فروش رسیده یا به صورت تحت لیسانس از آن استفاده شده باشد. در این صورت نیز برابر آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی تا 15 امتیاز دارد. تعیین توالی ژن ثبت شده در مراجع علمی یا قانونی داخل یا خارج از کشور به تایید مراجع ذیصلاح وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و درمان  نیز از نیم تا 2 امتیاز به همراه خواهد داشت.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع خلاق و نرم، در ادامه ضمن تشریح نحوه محاسبه امتیازها گفت: برای فعالیت‌های علمی و اجرایی اعضای هیئت علمی نیز، امتیازاتی محاسبه می‌شود. در صورتی که اعضای هیئت علمی در تاسیس دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، موسسه‌های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری شهرک‌ها و پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان « همکاری موثر» داشته باشند، برای هر واحد کار یا نیم سال، حداکثر 4 امتیاز و در هر موضوع آموزشی حداکثر 8 امتیاز دریافت خواهند کرد.

مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین بیان کرد: معاونان پارک‌های علم و فناوری وابسته به دانشگاه‌ها، مدیران حوزه ستادی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، معاونان دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و واحدهای پژوهشی مستقل و وابسته به موسسه و مدیران عامل شرکت‌های دانشگاهی تا 5 امتیاز دریافت خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از جزئیات و فرم‌های مربوطه، می‌توانند به سامانه مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به نشانی WWW.daneshbonyan.isti.ir مراجعه کنند.

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تلاش دارد تا با ترغیب اعضای هیئت علمی به مشارکت در فعالیت‌های فناورانه، دانشگاه را از مسیر تئوری‌های غیرکاربردی به جاده عمل‌گرایی و تولید ارزش افزوده هدایت کند.

شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به بومی‌سازی دانش طراحی موتور خودرو شدگشایش اعتبار اسنادی برای دانش بنیان‌ها

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پژوهشی و فناوری شرکت دانش بنیان اعضای هیئت علمی دانش بنیان فعالیت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌الملل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در خانه نوآوری و فناوری ایران توانمندی‌های صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشت که سبب گشودن دریچه بزرگ صادراتی به روی دانش‌بنیان‌ها شد.

امیرحسین میرآبادی رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علنی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمدی‌های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاورد‌ها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته وی، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشور‌های مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش موثری را ایفا کرد.
وی نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را یکی از بخش‌های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاورد‌های درخشان علمی کشورمان و صنعتی سازی این دستاورد‌ها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاورد‌ها به بازار جهانی نقش به سزایی در جهش شرکت‌های دانش بنیان خواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاورد‌های علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.
وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود: در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته وی، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازار‌های هدف جهانی و مشتریان بین المللی کالا و خدمات آنها می‌دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشور‌های جهان به شمار می‌آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.
میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازار‌های جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی را سبب ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رئیس جمهوری اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور