Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: ۶۰ درصد از بیماران کرونایی استان قزوین به خاطر تماس با افراد آلوده و ناقل این ویروس به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند. - اخبار استانها -

پیمان نامدار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با بیان اینکه بی‌احتیاطی و کنترل اجتماع و دورهمی‌های خانوادگی به معضلی جدی در زمینه مبارزه با کرونا تبدیل شده است اظهار داشت: 60 درصد از بیماران کرونایی استان قزوین به خاطر تماس با افراد آلوده و ناقل این ویروس به بیماری کووید-19 مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این افراد در اجتماع و گردهمایی‌های خانوادگی با افراد آلوده تماس برقرار می‌کنند که از جمله این اجتماعات خطرناک اجتماعات خانوادگی و به ویژه مراسم جشن و عروسی هستند.

نامدار با ذکر شهرداری‌ها باید ورود جدی‌تری را به موضوع شیوع کرونا در وسایل حمل‌ و نقل عمومی داشته باشند ادامه داد: متاسفانه هنوز اتوبوس‌هایی را در سطح استان می‌بینیم که جمعیت در آنها متراکم شده و شهرداری‌های استان برای پیشگیری از شیوع کرونا باید جلوی شلوغ شدن اتوبوس‌ها را بگیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین مسافرت‌ها و رفت‌ و آمد‌های داخل شهری را از مشکلات اصلی استان قزوین در مقابله با کرونا دانست و گفت: یکی از آلوده‌ترین فضاها از نظر میزان پراکندگی و انتقال ویروس کرونا وسایل نقلیه و اتوبوس‌هایی هستند که بیش از ظرفیت پر می‌شوند و خطر انتقال بیماری را به شدت بالا می‌برند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین: 300 کپسول اکسیژن برای بیماران کرونایی استان تامین شد/کمبود دستگاه اکسیژن‌ساز داریمرئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین: نیاز مبرم به تخت بیمارستانی داریممعاون استاندار قزوین:‌ 90 درصد کسبه استان مغازه‌های خود را بعد از 18 تعطیل می‌کنند

گردهمایی‌های خانوادگی تعطیل شود

نامدار شرط مؤثر بودن طرح ممنوعیت فعالیت مشاغل و واحدهای صنفی غیرضروری را تعطیلی گردهمایی‌های خانوادگی دانست و افزود: هر چقدر مغازه‌ها را ببندیم، اگر رفت‌ و آمدهای خانوادگی ادامه داشته باشد، این کار نتیجه نمی‌دهد و تعطیلی مغازه‌ها در کنار ممنوعیت برپایی گردهمایی‌های خانوادگی و فامیلی است که می‌تواند سبب کاهش آمار ابتلا به کرونا در سطح استان شود. بنابراین 2 تمهید در کنار هم نتیجه می‌دهند.

وی با ابراز خرسندی از اعمال محدودیت‌های جدی و تعطیلی 2 هفتگی بیشتر مشاغل در استان قزوین از هفته آینده گفت: اگر بتوانیم جلوی ایجاد اجتماعات خانوادگی و مراسم عروسی که ساعت 7 و 8 شب تشکیل می‌شوند را بگیریم، گام بزرگی در مقابله با شیوع ویروس کرونا برخواهیم داشت. قطعاً این اقدام سبب می‌شود تا از این وضعیت که امروز در استان داریم، نجات پیدا کنیم و شرایط بهتری پیدا کنیم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین ویروس کرونا استانداری قزوین ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد