Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان مراغه میزان تولید سیب شهرستان مراغه را ۳۰۰ هزار تُن اعلام کرد در حالیکه این شهرستان ظرفیت نگهداری تنها ۱۸۰ هزار تُن از این محصولات را دارد. خبرگزاری میزان - اسماعیل کریمی در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی تولید سیب در شهرستان مراغه، تولید سیب این شهرستان را ۳۰۰ هزار تُن اعلام کرد و گفت: حدود ۱۰ درصد از این محصولات درجه سه و یا  همان زیردرختی است که با قیمت توافقی هزار و ۱۰۰ تومان توسط تعاون روستایی از باغدار خریدار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جهاد کشاورزی شهرستان مراغه ظرفیت سردخانه‌ای برای نگهداری سیب‌های درجه ۲ و سه این شهرستان را حدود ۱۸۰ هزار تُن برآورد کرد و افزود: متاسفانه برای محصولات درجه سه، شهرستان مراغه صنایع فرآوری و تکمیلی را ندارد. بیشتر بخوانید: حقوق فراموش شده مصرف‌کننده قربانی ناهماهنگی و نبود نظارت به گفته اکبری، حدود ۵۰ هزار تُن از تولیدات باغداران شهرستاران مراغه نیز برای نگهداری و یا تازه‌خوری به شهرستان‌ها و استان‌های دیگر صادر می‌شود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان مراغه قیمت خرید بصورت عمده برای سیب درجه یک و صادراتی را توافقی و تا بیش از ۶ هزار تومان اعلام کرد، این در حالی است که به گفته باغداران قیمت تمام شده تولید بیش از پنج هزار تومان است و با توجه به نبود امکانات نگهداری، مجبورند محصول خود را قیمت پایین‌تر از هزینه تولید و به دلالان بفروشند.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی محصولات کشاورزی صادرات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی محصولات کشاورزی صادرات شهرستان مراغه تولید سیب هزار ت ن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه