Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از مدیکال‌اکسپرس، دانشمندان "آزمایشگاه‌های نورث‌ول هلث"(Northwell Health Laboratories) آمریکا، روش تشخیصی جدیدی ارائه داده‌اند که می‌تواند نظارت بر همه‌گیری و مدیریت بالینی کووید-۱۹ به کار برود. این روش موسوم به "NWHL LDT"، مجموعه متفاوتی از "واکنش‌گرهای ناب"(Reagents) را در بر می‌گیرد و می‌تواند ۹۱ بیمار را به صورت همزمان آزمایش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

NWHL LDT، کار خود را با دقت آزمایش‌های تایید شده توسط "سازمان کنترل و پیشگیری بیماری"(CDC) انجام می‌دهد.

دکتر "گریگوری بری"(Gregory Berry)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: همه‌گیری کووید-۱۹، به ایجاد محدودیت در دسترسی به آزمایش منجر شده است. ما امیدواریم که بتوانیم آزمایش دیگری برای تشخیص کروناویروس ارائه دهیم که در آن، مجموعه‌ای از واکنش‌گرهای ناب به صورت همزمان تلاش می‌کنند.

"آزمایش تقویت اسید نوکلئیک"(NAAT)، بر شناسایی کروناویروس در نمونه‌های تنفسی مبتنی است و به عنوان یک روش تشخیصی استاندارد شناخته می‌شود. سازمان کنترل و پیشگیری بیماری در ابتدا این آزمایش را به عنوان پرکاربردترین روش آزمایشی ارائه داد. این روش، پرایمرها و کاوشگرهای پیوندی را برای تشخیص نواحی موسوم به "N1" و "N2" در ژن "ﻧﻮﮐﻠﺌﻮﮐﭙﺴﯿﺪ" (Nucleocapsid) به کار می‌گیرد. پروتئین ﻧﻮﮐﻠﺌﻮﮐﭙﺴﯿﺪ، نقش مهمی را در تقویت ویروس بر عهده دارد و همچنین، "ریبونوکلئاز "(RNase) را تقویت می‌کند تا به بررسی استخراج آران‌ای و اطمینان از کیفیت نمونه بپردازد.

دکتر بری و همکارانش، آزمایشی ابداع کرده‌اند که ژن s را در کروناویروس هدف قرار می‌دهد و مانند آزمایش‌های استاندارد سازمان کنترل و پیشگیری بیماری، از پرایمرها و کاوشگرهای پیوندی مشابهی استفاده می‌کند.

ارزیابی بالینی ۲۷۰ نمونه جمع‌آوری شده از سواب بینی افراد مشکوک به کووید-۱۹ نشان داد که این روش با آزمایش‌های اصلاح شده سازمان کنترل و پیشگیری بیماری، ۹۸/۵ درصد در موارد مثبت و ۹۹/۳ در موارد منفی موافقت داشته است.

همچنین، روش NWHL NDT در مقایسه با آزمایش‌های سازمان کنترل و پیشگیری بیماری، کارآیی‌های قابل توجهی را نشان داد زیرا این روش فقط به یک مجموعه از پرایمرها و کاوشگرهای پیوندی برای هر نمونه نیاز دارد؛ در حالی‌ که در آزمایش‌های سازمان کنترل و پیشگیری بیماری، به سه مجموعه برای هر بیمار نیاز است. این ویژگی موجب می‌شود که انجام دادن هر آزمایش ساده‌تر باشد و صرفه‌جویی در زمان و مواد مصرفی را نیز به همراه دارد. این آزمایش به راحتی برای استفاده تشخیصی در آزمایشگاه‌ها نیز قابل اجرا است.

پژوهشگران در بررسی‌های خود دریافتند که NWHL LDT می‌تواند یک ارزیابی مستقل با یک ژن واحد باشد و در آزمایش‌های تجاری برای تشخیص پاتوژن‌ کروناویروس به کار برود.

دکتر "وی ژن"(Wei Zhen)، از پژوهشگران این پروژه گفت: نظارت گاه به گاه برای بررسی اینکه جهش‌ها در منطقه مورد نظر پرایمرها و کاوشگرهای پیوندی NWHL LDT ایجاد نشده‌اند، یک بررسی کیفی کافی برای اطمینان از ادامه یافتن عملکرد تحلیلی ثابت است.

این پژوهش، در "Journal of Molecular Diagnostics" به چاپ رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کروناویروس ازمایش کویید درمان کرونا سازمان کنترل و پیشگیری بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی

به گزارش قدس خراسان، سید محسن اصغری نکاح امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروزه در پزشکی، سبک زندگی و پیشگیری و آسیب‌زدایی مبتنی بر آن جزء محورها و راهبردهای اساسی شده است. نمی‌توانیم با مسائل عاطفی، هیجانی و روانشناختی سر و کار داشته باشیم اما سراغ سبک زندگی نرویم؛ نمی‌توانیم روانشناس باشیم و برای شناخت چالش‌های روانشناختی جامعه تنها در کلینیک بنشینیم.

وی افزود: رویکرد پیش روی ما برای رشد دادن و زمینه‌سازی جهت ارتقاء بهداشت روانی و پیشگیری از آسیب‌های متعدد از جمله تغییر سبک زندگی، اگر جامعه‌محور نشود، در پیشگیری و حل بحران‌ها موفق نخواهیم بود.

رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ادامه داد: راهبرد سازمان نظام روانشناسی جامعه‌محور بودن است و در این جامعه‌محوری تعامل با سازمان‌ها و نهادهایی که مسئولیت دارند جزء اساسی‌ترین موضوعات است.

اصغری نکاح اضافه کرد: استان خراسان رضوی یک کلان‌استان بوده و شورای استانی باید به صورت ویژه دیده شود. بیشترین حجم همکاران دارای عضویت، پروانه و کلینیک‌ها پس از تهران در خراسان بوده و اساتید بزرگی در خراسان و مشهد وجود دارند.

وی خاطرنشان کرد: ۷۹۶ نفر در استان در آزمون صلاحیت حرفه‌ای نمره قبولی کسب کرده‌اند و این افراد باید توسط شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مورد مصاحبه قرار بگیرند. رویکرد ما مشاوره همگانی بوده و جدا از نام دانشگاه‌ها و موسسات، صلاحیت‌های حرفه‌ای دیده می‌شود.

دانشیار گروه آموزشی روانشناسی مشاوره و تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: امروزه همکاران ما از نظر ارائه خدمات با توجه به هزینه‌های بسیار سنگین جاری جهاد می‌کنند. زمانی هویت روانشناسی را برای جامعه احراز می‌کنیم که خدمات ارزنده‌ای به جامعه بدهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی