Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رضا جمالی روز چهارشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: از تاریخ پانزدهم آبان ماه اعلام موجودی انبارها و مراکز نگهداری کالا به صورت دستی امکان پذیر نیست و اعلام موجودی خارج از سامانه جامع انبارها فاقد اعتبار است.

وی افزود: ۵۱ قلم کالا از ۱۳ گروه کالایی مشمول الزام ثبت در این سامانه است که مواد پروتئینی شامل گوشت، مرغ و تخم مرغ، حبوبات، غلات، آهن آلات، سیمان، کاغذ، رب گوجه، ماکارونی، روغن، نهاده‌های دامی، لاستیک سبک و سنگین، شکر و قند از این دسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر تاکید کرد: در صورت مواجهه تیم‌های نظارتی با انبار و کالای ثبت نشده در این سامانه براساس قوانین و آئین نامه اجرایی مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و شیوه نامه تشدید مبارزه با اختفا، احتکار و امتناع از عرضه با واحد متخلف برخورد قانونی می‌شود.

جمالی ادامه داد: هر شخص حقیقی و حقوقی فعال دارای انبار کالا مکلف به ثبت اطلاعات خود در این سامانه است و در غیر اینصورت فعالیت‌های وی قانونی نخواهد بود زیرا فعالیت انبارها بدون وارد کردن اطلاعات در این سامانه و شناسایی هر کالایی خارج از این شبکه، قاچاق، احتکار، گرانفروشی و توزیع نامناسب تلقی می‌شود.

وی اضافه کرد: سامانه جامع انبارها به منظور شناسنامه دار کردن همه انبارها و مراکز نگهداری کالا در استان بوشهر با هدف شناسایی کالاهای قاچاق و شفاف سازی فرایند توزیع راه‌اندازی شده‌است و تاکنون هفت هزار و ۴۰۰ انبار در استان به ثبت رسیده‌است.

معاون نظارت بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآورشد: مالکان انبارها و سردخانه‌ها برای ثبت کلاهای مشمول خود در سامانه به آدرس https://www.nwms.ir مراجعه کنند.

.

برچسب‌ها بوشهر وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی کالای قاچاق احتکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی کالای قاچاق احتکار بوشهر وزارت صنعت معدن و تجارت کالای اساسی کالای قاچاق احتکار اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ علی اسدالهی امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار کرد: روز گذشته ماموران ایست و بازرسی خمه شهرستان الیگودرز هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور اصفهان - الیگودرز به یک دستگاه کامیون مظنون شدند و آن را متوقف کردند، در بازرسی از این خودرو چهار تن روغن خوراکی قاچاق کشف شد. ارزش این محموله توسط کارشناسان چهار میلیارد ریال برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت

وی ادامه داد: در این رابطه، یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

او با تاکید به لزوم برخورد قاطعانه با قاچاق کالا، افزود: قاچاق کالا باعث وارد شدن ضربه به اقتصاد کشور می‌شود.

اسدالهی تاکید کرد: مردم اخبار و اطلاعات خود را در این زمینه از طریق تلفن ۱۱۰ در اختیار پلیس قرار دهند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229193 برچسب‌ها قاچاق کالا

دیگر خبرها

  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است