Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،وی در گفت وگو ی مطبوعاتی در پکن با خبرنگاران چینی و خارجی یادآورشد که پکن ۲۰۱ سند همکاری راه ابریشم نوین را با ۱۳۸ کشور و ۳۱ سازمان بین المللی امضا کرده است.

وی افزود: تجارت خارجی و سرمایه گذاری اساساً ثابت است. با این وصف از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون، حجم تجارت چین با کشورهای شریک راه ابریشم زمینی و دریایی به بیش از ۹۶۰ میلیارد دلار و میزان سرمایه گذاری مستقیم چین در بخشهای غیر مالی کشورهای این حوزه بالغ بر ۱۳ میلیارد دلار بوده است که ۳۰ درصد رشد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سخنگوی وزارت خارجه چین،تکمیل تونل راه آهن چین - لائوس و امضای قرارداد فاز یک راه آهن چین - تایلند و ساخت راه آهن جاکارتا-باندونگ و سرویس قطار مترو در پاکستان و افتتاح آن از جمله پروژه های راه ابریشم است. 

«جایو» به اعزام قطارهای باری چین-اروپا با وجود همه گیری کرونا اشاره کرد و گفت که از ابتدای سال تا ماه جاری میلادی جابجابب از این طریق به ۱۰ هزار سفر رسیده و از مجموع قطارهای کل سال ۲۰۱۹ میلادی بین چین و شهرهای اروپایی بیشتر است.خط ریلی چین و اروپا ۲۱ کشور و ۹۲ شهر اروپا را به یکدیگر متصل می کند.

سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسش هایی درخصوص توافق ژاپن و استرالیا در روز ۱۷ نوامبر درمورد پیمان امنیتی و موضع پکن گفت: ما بارها گفته ایم که کشورهای مربوط باید روابط دوجانبه ای را که منجر به صلح ، ثبات و اعتماد متقابل منطقه ای بین کشورهای منطقه باشد ، توسعه دهند. چنین رابطه ای باید به جای هدف قرار دادن طرف ثالث یا تضعیف منافع کشور دیگر، با روند صلح و توسعه همراه باشد.

وی اظهارات رهبران استرالیا و ژاپن را درباره این توافق ، طرح اتهامات بی اساس علیه چین و دخالت فاحش در امور داخلی چین دانست و ادامه داد: ما از جوانب ذی ربط می خواهیم که شرایط را درک کرده و جلوی اقدامات نادرست برای تضعیف حق حاکمیت چین و دخالت در امور داخلی این کشور را بگیرند.

«جایو لی جیان» همچنین درباره انتقادهای وزیر امور خارجه آمریکا در لهستان درباره آزادی های مذهبی در چین یادآورشد: سفارت چین در لهستان بیانیه ای در رد این اظهارات منتشر کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد: پمپئو معمولاً از کشورهای دیگر به عنوان بلندگویی برای انتقاد و اتهام علیه دیگر کشورها استفاده می کند. پکن همواره بر مخالفت با این رویه تاکید ورزیده و از واشنگتن خواسته است دست از مداخله در امور داخلی دیگر کشورها بردارد.

وی توضیح داد که لازم است خاطرنشان کنم در مقایسه با وضعیت چین ، اوضاع مذهبی در ایالات متحده واقعاً نگران کننده است. درواقع یک مشکل دراز مدت و سیستماتیک از تبعیض نژادی در ایالات متحده وجود دارد.

وی گفت: طبق نتایج نظرسنجی منتشر شده مرکز تحقیقات گالوپ و پیو ، ۷۵ درصد از مسلمانان آمریکایی معتقدند که در آمریکا مورد تبعیض جدی قرار می گیرند. 

جایو از سیاستمداران آمریکایی و از جمله وزیر خارجه آن کشور خواست که بجای انتقادهای مداخله جویانه از کشورهای دیگر به دنبال بهبود شرایط در داخل آمریکا باشند و به کشورهای دیگر نیز توصیه کرد اجازه ندهند واشنگتن به عنوان مهره های شطرنج از آنها سوء استفاده کند.

برچسب‌ها استرالیا ژاپن ایالات متحده آمریکا پکن جاده ابریشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استرالیا ژاپن ایالات متحده آمریکا پکن جاده ابریشم استرالیا ژاپن ایالات متحده آمریکا پکن جاده ابریشم اخبار کنکور راه ابریشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد

گمرک ایران اعلام کرد: تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

براساس این گزارش، ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

این گزارش در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ۷ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/ صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی