Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سفارت جمهوری اسلامی ایران باکو در اطلاعیه‌ای به تشریح اقدامات و رایزنی‌های انجام شده برای روان‌تر شدن تردد ناوگان ترانزیتی کشور از طریق گذرگاه مرزی آستارا پرداخت.

در این اطلاعیه آمده است: افزایش صادرات میوه و سایر محصولات کشاورزی ایران به کشورهای مستقل همسود (C.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

I.S) در این فصل و ترانزیت آن از طریق جمهوری آذربایجان طی روزهای اخیر در کنار ضرورت‌های ناشی از انجام عملیات حرارت دهی کامیون‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرایط پاندمی کرونا، ترافیک و برخی محدودیت‌ها را در شهر آستارا و پایانه مرزی آن به وجود آورده است که بخش اقتصادی سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو از هفته‌های گذشته در حال رایزنی نزدیک با مقامات گمرکی و راهداری جمهوری آذربایجان برای روان‌تر شدن تردد کامیون‌های ایرانی در این مسیر است.

این سفارتخانه می‌افزاید: در حال حاضر ۱۷۰ تا ۱۸۰ کامیون ایرانی روزانه برای ترانزیت به روسیه از گذرگاه مرزی آستارا و بیش از ۱۰۰ کامیون از طریق گذرگاه مرزی بیله سوار وارد خاک جمهوری آذربایجان می‌شود که در نتیجه پیگیری‌ها و مذاکرات با مقامات ذیربط آذربایجانی و روسی، مقرر شد تا طی روزهای آینده با پذیرش بیش از پیش کامیون‌ها از طرف روسیه، گمرک جمهوری آذربایجان نیز تعداد کامیون‌های بیشتری از ایران در دو گذرگاه مرزی آستارا و بیله سوار پذیرش کند. 

در این اطلاعیه آمده است: متنوع سازی مسیرهای انتقال کالا علاوه بر مسیرهای جاده‌ای کنونی و تکمیل ‌و بهره برداری بیشتر از بارانداز ریلی آستارا و بهره مندی بیشتر از مسیر دریایی از دیگر تدابیر در این زمینه است که امیدواریم در همکاری نزدیک نهادهای ایرانی، آذربایجانی و روسی به زودی شاهد تغییرات محسوس در این روند باشیم.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو در پایان خاطرنشان کرده است: در نتیجه پیوستن جمهوری اسلامی ایران به اتحادیه همکاری‌های اقتصادی اوراسیا، حجم صادرات کشورمان به کشورهای عضو، افزایش قابل توجهی داشته است که اهمیت و ضرورت توجه و تکمیل کریدور شمال - جنوب را دو چندان کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سفارت ایران در باکو جمهوری آذربایجان ترانزیت کامیون آستارا بیله سوار جمهوری اسلامی ایران جمهوری آذربایجان مرزی آستارا گذرگاه مرزی کامیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان

سخنگوی وزارت خارجه هند به انتقادهای جمهوری آذربایجان درباره ارسال تسلیحات به ارمنستان توسط دهلی واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه هند در یک نشست خبری گفت: «ما هم با جمهوری آذربایجان و هم با ارمنستان روابط خوبی داریم.»

به نوشته روزنامه ارمنی ماسیس پست، وی افزود: « دهلی سیاستی دارد که بر اساس آن به دنبال پیشبرد و ارتقای صادرات دفاعی خود است.»

اخیرا الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان گفته بود که کشورش نمی‌تواند زمانیکه فرانسه، هند و یونان به ایروان سلاح می‌دهند، بی تفاوت باشد.

پیشتر روزنامه اکونومیک تایمز هند گزارش داده بود، یک مقام ارشد ارمنستانی به شهر دهلی سفر کرده و مذاکراتی را در زمینه ارسال تسلیحات با مقامات هندی برگزار کرده است.

آنها اضافه کردند، هند به عنوان یک تامین کننده مهم تسلیحات ارمنستان مطابق با ملزومات این کشور ظاهر شده است.

جزئیات مربوط به این محموله جدید تسلیحاتی هند برای ارمنستان مشخص نشده اما این نشریه هندی به نقل از چند ناظر حوزه ارمنستان گمان‌زنی کرده که این بسته احتمالا شامل تجهیزاتی است که همزمان با وضعیت ملتهب موجود بین ایروان و باکو، نوعی بازدارندگی را برای ارمنستان به وجود می‌آورد.

آخرین محموله تسلیحاتی که هند برای ارمنستان فرستاد شامل راکت اندازهای پیناکا، موشک‌های ضد تانک، راکت‌ها و مهمات دیگر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • انهدام باند سارقان احشام در بیله سوار