Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، تردد خودرو با پلاک های ایران ۴۷و ۵۷ درون شهرهای استان بلامانع است اما نباید این خودروها از استان خارج شوند .

به گزارش برنا از اراک سید علی آقازاده در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی اظهار داشت: با طی دو هفته آتی به واسطه تعطیلی ۷۵درصد از فعالیت های اقتصادی ، خسارات بسیار سنگینی بر اقتصاد کشور وارد می شود و این در حالی است که در شرایط کنونی خسارات جبران ناپذیرتری که ناشی از جان انسانهاست، بر کشور تحمیل شده است که می طلبد با قطع این زنجیره لز این شرایط بحرانی عبور کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران اجرایی در صورت عدم انجام مصوبات کرونایی به هیات های رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت ارجاع می شوند. وی با اشاره به اینکه طی هشت ماهه اخیر تعطیلی فعالیت های اقتصادی خسارات زیادی را به همراه داشت افزود : طی دو هفته آتی محدودیت هایی برای شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی اعمال می شود که نیاز است با تعامل و همکاری میان مردم و مسئولین اقدامات لازم در خصوص اجرایی شدن مصوبات ستاد ملی کرونا صورت گیرد .

نماینده عالی دولت در استان تاکید کرد : همزمان با اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا ، مصوبات قرارگاه سلامت استان در قالب طرح سپهبد شهید قاسم سلیمانی طی بازه زمانی ۴ تا ۶ ماهه در استان اجرایی می شود که امروز به صورت فعالیت رسمی این طرح در استان آغاز شد .

آقازاده پایگاه این طرح ( قرارگاه سلامت) را مساجد عنوان کرد و گفت : طی دو هفته آتی ، نماز جماعت در شهرهای قرمز و نارنجی برگزار نخواهد شد در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی ، پایگاه مساجد با رعایت ضوابط و پروتکل های بهداشتی فعال خواهند بود و باید اذعان داشت در مساجد نباید هیچ تجمعی صورت گیرد و تنها مامنی برای تصمیم گیری و آغاز فعالیت های مردمی باشد.

مقام ارشد استان اجرای مصوبات ستاد ملی را احکامی قانونی و مورد تاکید مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: انتظار می رود مردم و صاحبان صنوف در خصوص تعطیلی واحدهای صنفی و همچنین پرهیز از تجمعات را بر اساس قانون با ماموران و بازرسان همکاری و تعامل لازم را داشته باشند چرا که به طور قطع با اجرای مصوبات ستاد ملی می توان گام های موثری در راستای مقابله و قطع زنجیره بیماری کرونا در کشور و به تبع آن در استان برداشت .

آقازاده یادآور شد : در مرکز استان و شهرستانها مهر و موم واحدهای تولیدی به صورت ارشادی و در قالب تعامل دوسویه باشد و چنانچه فعالیت مدیران دستگاه های اجرایی استان نیز بر طبق مصوبات ستاد ملی کرونا نباشد به هیات های رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت ارجاع می شوند.

وی مرجع صدور برگه های تردد طی دو هفته آتی را بالاترین مقام دستگاه های اجرایی دانست و گفت : صدور برگه تردد توسط مدیران دستگاه های اجرایی، بر اساس نیاز و ضرورت باشد، و فرمانداران نیز باید نظارت لازم را در این خصوص داشته باشند، در غیر اینصورتمدیر مربوطه  باید پاسخگو باشد.

 استاندار مرکزی ضمن تاکید بر اینکه طی دو هفته آتی حتی الامکان نباید نشست های اداری برگزار شود،  خاطر نشان کرد: در شهرهای قرمز باید  برگزاری نشست ها حداکثر تعداد ۱۵ نفره و  در شهرهای نارنجی نیز حداکثر ۲۰ نفره باشد در غیر این صورت تخلف صورت گرفته است و هیچگونه همایش و گردهمایی نیز برگزار نمی شود . آقازاده بیان داشت :  در شهرهای قرمز هماهنگی لازم از سوی فرمانداران در خصوص تعطیلی بازار سرپوشیده ، مجتمع های تجاری و بازارروزها از سوی طی دو روز آتی انجام شود تا در آغاز اجرای طرح از اول آذرماه با مشکلی مواجه نشویم .

استاندار مرکزی اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا تردد در شهرهای قرمز استان از ساعت ۲۱تا ۴بامداد ممنوع است و کارمندانی که در این ساعات به واسطه فعالیتشان نیاز به تردد دارند نیاز است برگ تردد خود را با فرمت مشخص شده از فرمانداران و با تایید بالاترین مقام دستگاه ذیربط دریافت کنند .

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار مرکزی کرونا اراک موج سوم کرونا در استان مرکزی مصوبات ستاد ملی شهرهای قرمز ستاد ملی کرونا طی دو هفته آتی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان

علی عبداللهی گفت: سیستم‌های ترددشمار آنلاین جاده‌ای کرمان در فروردین ثبت روزانه بیش از ۱۰۰ هزار و ۳۳۰ تردد را نشان می دهد که نسبت به مدت مشابه اسفندپارسال ۴ درصد افزایش داشته است.

 وی افزود:: طی فروردین امسال محور هفت باغ علوی بیشترین تردد روزانه را در مقایسه با کل محور‌های حوزه شمال استان کرمان به خود اختصاص داد و پس از آن محور کرمان ـ  چترود، باغین ـ بردسیر و محور بردسیر ـ  سیرجان به ترتیب در جایگاه بعد قرار دارند.  

سرپرست  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان بیان داشت: میزان تردد‌های استان در مقایسه با پارسال نشان می‌دهد، محور‌های هفت باغ علوی، کرمان ـ باغین، شهربابک ـ سیرجان و بم ـ زاهدان به ترتیب بیشترین تردد را داشته اند، همچنین تحلیل اطلاعات ترددشمار آنلاین مرکز مدیریت راه‌های استان حاکی از این واقعیت است که محور‌های ورودی و خروجی از مرکز استان به سمت جنوب و غرب استان کرمان در صدر سایر محور‌ها قرار دارند.

وی با اشاره به سهم مبدا تردد پلاک‌های مشاهده شده در دوربین‌های پلاک خوان جاده‌ای مرکز مدیریت راه‌ها گفت: ۵۶ درصد پلاک‌های ثبت شده مربوط به استان کرمان، ۹ درصد مربوط به استان تهران و بقی آن ها پلاک‌های سایر استان‌ها از جمله خراسان رضوی، اصفهان، فارس و...  بوده است.

 عبداللهی تصریح کرد: براساس تجزیه و تحلیل اطلاعات سامانه‌های پلاک خوان جاده‌ای مرکز مدیریت راه‌های استان، در ماه قبل از مجموع حدود ۱۰ میلیون و ۷۶۰هزار تردد ثبت شده، حدود ۱۸۷ هزار انواع تخلفات رانندگی ثبت شده که در همین راستا تخلف بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت تجاوز از سرعت مجاز در این بازه، ۵۸۶ مرتبه تکرار شده است که نیازمند توجه  ویژه و برخورد جدی از سمت نهاد‌ها و مسئولین ذیربط می باشد.

جواد دهقانی، رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: اطلاعات دوربین‌های ثبت سرعت جاده‌ای استان نشان می‌دهد به ترتیب محور‌های باغین ـ کرمان با ۱۹ درصد، شهربابک، انار با ۶ درصد، رفسنجان ـ  انار با ۵ درصد، راورـ  مشهد و کرمان ـ رفسنجان هر کدام با ۳ درصد، بیشترین تخلف سرعت را به خود اختصاص داده اند.

 دهقانی افزود: تخلفات ثبت شده در استان کرمان به تفکیک ناوگان، در فروردین امسال حاکی است که عمده تخلفات بیشتر از ۹۰ درصد با وسایل نقلیه شخصی انجام می‌شود و ناوگان سنگین و نیمه سنگین به ترتیب کامیون‌های کشنده و اتوبوس‌ها با درصد خیلی کمتری در جایگاه بعدی قرار دارند.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل  و نقل جاده‌ای استان کرمان سامانه تلفنی، سایت و اپلیکیشن ۱۴۱ را بهترین و آسان‌ترین راه برای دستیابی مردم به اطلاعات وضعیت راه‌ها اعلام کرد و یادآور شد: شماره‌های تماس ۲۰۰۰۱۴۱ و ۱۰۰۰۱۴۱ نیز به عنوان سامانه پیامکی به صورت شبانه روزی در خدمت هموطنان هستند.

وی گفت: در تاریخ ۸ فروردین بیشترین تردد ورود و خروج به استان کرمان ثبت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی