Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@20:41:05 GMT

اقتصاد منطقه یورو وارد رکود سنگین شد

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۶۱۵۸

اقتصاد منطقه یورو وارد رکود سنگین شد

اقتصاددان‌ها انتظار دارند وضع قرنطینه‌های جدید و محدودیت‌های گسترده به دنبال موج دوم همه گیری ویروس کرونا، اروپا را به سمت یک رکود دو رقمی پیش ببرد.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز، اقتصاددان‌ها با اشاره به عدم بهبود اقتصادی منطقه یورو در سال آینده میلادی علیرغم انتظار محرک‌های مالی 500 میلیارد یورویی، عقیده دارند اقتصاد این منطقه در آستانه اولین رکود دو رقمی خود طی یک دهه گذشته قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در شرایطی که اروپا با اوج دوباره موارد ابتلا به ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، پیش‌بینی می‌شود اقتصاد این منطقه 2.5 درصد در سه ماهه پایانی 2020 کوچک شود. اقتصاد منطقه یورو 12.6 در سه ماهه سوم رشد کرده بود و پیش بینی می‌شد این روند بهبودی در سال آینده هم ادامه داشته باشد.

حدود 80 درصد از اقتصاددان‌هایی که رویترز از آنها نظرسنجی کرده انتظار دارند وضع قرنطینه‌های جدید و محدودیت‌های گسترده به دنبال موج دوم همه گیری ویروس کرونا، اروپا را به سمت یک رکود دو رقمی پیش ببرد.

آنجل تالتورا، سرپرست اقتصادی اروپا در آکسفورد ایکانامیکس می‌گوید:«اقتصاد منطقه یورو در سه ماهه چهارم سال جاری میلادی با یک رکود دو رقمی مواجه خواهد شد. این رقم نسبت به آنچه در نیمه اول سال شاهد بودیم بسیار متعادل‌تر است ولی هنوز هم بی ثباتی‌های بسیاری در این مورد وجود دارد».


بیشتر اقتصاددانان ها می‌گویند کاهش تولید ناخالص داخلی در سه ماهه پایانی پس از رکود در نیمه اول سال، نشانه‌ای از رکود دو رقمی است. طی موج اول همه‌گیری ویروس کرونا، تنها سه اقتصاددان رکورد دو رقمی را پیش‌بینی کرده بودند.

پیش ‌بینی می‌شود اقتصاد منطقه یورو 0.8 در سه ماهه اول سال آینده میلادی رشد کند. این رقم کمی پایین‌تر از یک درصدی است که ماه گذشته پیش‌بینی شده بود.

نظرسنجی از این اقتصاددان‌ها نشان می‌دهد اقتصاد منطقه یورو در سال آینده میلادی 5 درصد رشد خواهد کرد.

در شرایطی که اعلام خبر موفقیت‌آمیز بودن آزمایش واکسن کرونا بازارهای سهام را افزایش داده، نیمی از اقتصاددان‌ها این خبر را در پیش‌بینی‌های خود لحاظ نکرده اند. بنابراین اگر واکسن کرونا توزیع شود، خوش‌بینی‌هایی در مورد رشد اقتصادی در سال آینده وجود خواهد داشت.

 

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: رشد اقتصادی اقتصاد منطقه یورو پول نیوز رشد اقتصادی واکسن کرونا بازار سهام اقتصاد منطقه یورو اقتصاددان ها سال آینده رکود دو رقمی ویروس کرونا سه ماهه پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۲ کارگر و کارفرمای نمونه در منطقه ازاد چابهار تجلیل شدند

 مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در مراسم روز کار و کارگر چابهار اظهار داشت: کارگران به عنوان ستون فقرات اقتصاد و تولید هستند و اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ سازمان منطقه آزاد چابهار، ضمن نکوداشت به پاس قدردانی از خدمات ارزنده و بی دریغ کارگران نجیب، متعهد و پرتلاش این روز مبارک را خدمت شما تبریک عرض می‌کنم.

حمیرا ریگی گفت: بر کسی پوشیده نیست که کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و عرصه تولید جامعه مشغول به فعالیت هستند و نقش بسیار بی بدیلی را در اقتصاد کشور دارند و قطعاً بخش عظیمی از دستاوردهای اقتصادی و صنعتی کشور هم مرهون تلاش های مجاهدانه و شبانه روزی این انسان های شریف، یعنی شما کارگران بزرگوار هستید.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزادچابهار افزود: از این رو رقع موانع تولید و زمینه جهش تولید با مشارکت مردم با دستان مبارک و دانش شما کارگران خلاق و نوآور محقق می‌شود.

وی گفت: روز جهانی کار و کارگر برای همگان تداعی گر تلاش و همت ارزشمند انسان های سخت کوش در عرصه تولید است و این هفته به عنوان هفته کار و کارگر، فرصتی مناسب برای تبیین نقش ارزنده کارگران عزیز در تولید و اقتصاد، توجه به جایگاه منحصر به فرد سرمایه های انسانی در بنگاه های اقتصادی و ارج نهادن به مقام شامخ کارگران و کارفرمایان است.

ریگی بیان کرد: در دوره نوین مدیریتی نوین سازمان منطقه آزاد چابهار با رویکردی توسعه محور و همچنین با رهیافتی لجستیکی از سرزمین اقتصادی منطقه آزاد چابهار در روز جهانی کارگر فرصت را مغتنم شمرده و به افق های جدید می اندیشیم و می خواهیم به کمک شما عزیزان در مسیر جهانی شدن حرکت کنیم که نقش کارگران متعهد، خلاق و فناور در تولید بویژه در حوزه صنعت دانش بنیان بی دیل است و نه تنها به آن ایمان داریم بلکه با پشتوانه آن در این مسیر قدم گذاشتیم و بر این باور هستیم که امنیت اقتصادی هر کشور هم به دست کارگران آن کشور است.

وی تصریح کرد: با توجه با اهمیت و جایگاه کار و کارگر در اسلام امروزه شاهد هستیم که کشورهای توسعه یافته غیر مسلمان توانسته‌اند بر اساس عمل و اقدام در راستای احکام اسلامی و موازین دین اسلام گام هایی را در جهت شکوفایی تولید و رونق اقتصادی خود بردارند و از قوانین مبین اسلام برای رشد اقتصاد کشورهای خود بهره ببرند.

رئیس هیأت مدیره سازمان منطقه آزادچابهار گفت: رشد و شکوفایی بر اساس تعهد، سخت‌کوشی و نظم کارگر است و نباید از این غافل باشیم که امنیت شغلی آن حداقل خواسته ای است که کارگران عزیز به آن نیاز دارند و مورد انتظار ما از کارفرمایان بزرگوار است.

وی افزود: بدیهی است که در جنگ اقتصادی امروز کشورهای دشمن با جمهوری اسلامی ایران، تنها می توان با اتکا بر تولید داخلی از آن سربلند عبور کرد و جامعه کارگری در تحقق این امر می تواند نقش موثری داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بازگشت دانیال به امید دو رقمی در پرسپوليس
  • کنایه سنگین سیمئونه به ممفیس دیپای
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • ۱۶۲ کارگر و کارفرمای نمونه در منطقه ازاد چابهار تجلیل شدند
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • پیش‌بینی ژوزه مورینیو: یکی از این سه تیم قهرمان یورو 2024 می‌شود
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا